Aktív témák
-
sai
aktív tag
Halee All!!
jó lenne ha tudna nekem valaki segiteni!
az a problémám hogy valamitől nem mennek neten a gamek.eddig mentek aztán most nem mennek.
az van hogy van 1 szerver figyelö progim All Seeing Eye.
és pl:ha counter-strike ozni akarok akkor rányomok 1 serverre és kijön 1 olyan ablak hogy force connekt.(ez régebben + általában akkor jön ki ha tele van a szerver.) nah de nekem most teljesen üres szerverekere is ez jön ki.
ha rányomok hogy force connekt akkor + áll consolba a töltés amikor azt irja ki hogy Conneting apceted bye ''server ip''
és maga a játékból sem tudok be connektelni a szerverekre.már volt format c: is és semmi sem javult.
router alól megy a netem és lett rakva a router re 1 uj bios.de azt is vissza állitottuk az eredetire és ugy sem megy.ugyhogy már semmi 5letünk nincs.
ha esetleg valaki tudna segiteni az nagyon jo lenne!!!!!
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest