Keresés

Aktív témák

• mzperx

aktív tag

válasz laja #10 üzenetére

A játék minden részlete hozzátesz valamit az alapötlethez, de ha már az nem jó, akkor libeghet a levél....

Ja egyébként örülnék, hogyha az lenne a legfőbb gondom, hogy libeg-e a levél, meg azon kéne aggódnom, hogy a Ge3-om lassú....

De ha ez a gondod vegyél GE5-öt mindjárt...

• mzperx

aktív tag

Jobbakat!

szövöm tovább az előttem szólók mondandóját. Hát én a mai napig nem vagyok tisztában azzal teljes mértékig, hogy mi mit jelent, de nem ez a szakterületem.

A gép mivel dolgozom, meg néha játszom a kedves aranyos ASUS A7V266-E Raid, XP 1800, fél giga Ramka - sajnos az néha kevés, a jó öreg V7700, meg a SONY GDM F520. Hát ez van...

A VGA még a PIII700-ból maradt, mert anno a 815 integrált videovezérlővel kezdtem a nagyobb kaiberű D3D-t, mert előtte S3 Virge volt....

Akkor mikor megvettem a V7700-at, akkor elég jó volt, meg hát az intel után... hát kérem, maga volt a mennyország...

A gép a munka miatt cserélődött a kártya megmaradt, a munkához még épp elég, a játékokhoz meg szintén 1024x768-nál nagyobba úgysem játszom.

De most ha lesz még lé, akkor vinyóupdate lesz... Legalábbis remélem.

De erre a Matroxra nagyon kíváncsi vagyok...

• mzperx

aktív tag

válasz laja #1 üzenetére

Jobbakat!

Én - lehet hogy ez nem jó - de azt sem tudom már, hogy miről beszélsz.....

Érdekes módon nekem egy őskövület V7700 kártyám van, de még mennek a játékok...

A munkámhoz is elég....

De attól függetlenül kíváncsi vagyok a matroxra...

Mert anno amikor a monitort vettem egy hozzáértő nekemszögezte a kérdést, hogy mivel hajtom a monitort, és mikor a választ megadtam, közölte, hogy egy régebbi matrox kártyával jobb képe lenne...

Aktív témák