- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
válasz
CounterBoci #29 üzenetére
:)
-
CounterBoci
senior tag
volt valamikor egy olyan topic h lámák kodekpakkot használnak ott le van minden faszán írva
-
td
senior tag
-
marcee
addikt
Én akkor hagytam föl végleg a codec-pack-okkal mikor az egyik egy uninstall alkalmával _minden_ codec-et, tehát a windows-ba építetteket is magával vitt. Olyan szinten, hogy játékok nem indultak, a videókhoz, hangformátumokhoz vissza tdtam rakni egyenként, de a játékoknál nem sikerült rájönni m,elyiknek mi kell. Megpróbáltam felrakni a legnagyobb codec csomagokat (ace pro), de még abban sem voltak. Később szűzen installált windows-on újra mentek a játékok.
Ésetleg ilyesmiről is lehet szó.
Szerk.: Bazze, most látom #26-ot, ha ilyen könnyen meg lehetett volna oldani megőrülök! :)
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
-
td
senior tag
Hali!
Nekem valami Microsoft ALAW (audio) codec hiányzik, de nem tudom, honnan szedhetem le. Már kerestem MS-nél is, semmi... Tudnátok segíteni? -
Lacza
senior tag
Sajnos én barom feltetem egyszer a K-lite codec-et és azóta nem tudok filmeket nézni.Már mindent próbáltam,unistall,stb,sőt még egy korábbi topicban említett módszerrel felraktam a megfelelő sorrendben a dolgokat,de nem akar menni.Mi lehet a gond?
Ja és se az avi sem az mpeg nem megy:( -
Ferger
tag
Itt van egy program, ami felismeri, hogy mi a hiba: [L]http://www.honositomuhely.hu/ism/kat2/egyeb/avicodec.php[/L]
-
Polesz
addikt
Kihagytad :) Tedd fel a hackolt divx 3.11-et elsőnek. Igaz az XP rinyálni fog de sose bánd :) Egyébként GordianKnot rippack-et ajánlom. Egyszerű, gyors, fájdalommentes. Mindent külön rak fel és utána könnyű bármelyik komponenst upgradelni. Abban van 3.11-es divx és csak 1.6mega.
-
malter
csendes tag
Hát végső kétségbeesésemben a kövekzeőket fogom tenni:
Uninstallálom az összes kodeket.Aztán reinstall a következőképpen:
Mediaplayer9 -remélem ez segít mert eddig a 8 volt fenn
DivX5.0.5
Xvid
Ac3
Ha kihagytam valami fontosat, vagy változatssak a sorrenden akkor szoljatok nyugattan be :) . -
KovacsUr
addikt
[off]Maradjunk a témánál, ne veszekedjetek, én sem veszekszem, nyugi van.[/off]
-
KovacsUr
addikt
No, malter is jót írt, meg én is jóra gondoltam (legalábbis másodszorra :B)
''Special Note: This audio format code, 0x160/0x161, is problematic in that may indicate audio encoded with either the Divx 3 or one of the a Microsoft WMA codecs. It is suggested that you press the ''render'' button and view the results.''
Hát én első lépésben megpróbálnám leszedni a DivX audio filtert (vagy az egész DivX 3-at, és ffdshowval dekódolnék div3-at...) -
malter
csendes tag
Még soha nem volt problémám eddig a filmek lejátszásával de most egymás után már a harmadik film ami nem játsza le a hangot.
DivX5.0.5 és Xvid-van fönn.
Az hogy Codec probléma már nem is kérdés mert G-spottal megnéztem és azt írja hogy div3 lehet hogy összeakad a wma audio codekkel val ami a windowsban alapból van.
De egy csomó más div3as filmet meg simán lejátszik.
Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni anélkül hogy le keljen szednem a DivX-et?
Segítsetek köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest