Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Köszi mindkettőtöknek, de végül ez a VGA-HDMI adapter csinálta a galibát. Miután csak a VGA kábelt dugtam be, ment tökéletesen. Köszi szépen! Kellemes hétvégét!
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
ipon-ról rendeltem egy gépet, összerakással és teszteléssel együtt. Arra számítottam, hogy itthon már csak az OS-t kell telepítenem, viszont minden egyes újraindításnál a monitor power saving üzemmódba kapcsol és a bekapcsoló gombon élvő led csak villog. Az az érdekes, hogy ez csak a bekapcsolásnál jelentkezik, nulláról simán bekapcsol a gép, viszont egy OS telepítéskor többször újra szokott indulni általában egy PC és ezzel megszakad minden addigi előrehaladás.Járt már valaki így?
A gép:
ASUS PRIME H510M-K
INTEL Core i5-11400 2.60GHz
G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz kit
FSP SFX Pro 450W
SAMSUNG 500GB 870 EVO SATA 3 2.5"VGA nincs bent, a CPU-ra integráltat szeretném használni, mert irodai felhasználásra lesz a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest