Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDraven
csendes tag
válasz
KROK640
üzenetére
Nem szeretnék róla többet beszélni...
Mindent szétszedtem, a monitor maradt a helyén, csak a DP-t húzogattam ki-be.. Így utólag már vicces, bár nevetni nem tudok rajta.
De több mint egy hete szívtam vele, már átvittem másik lakásba, hátha az "áram rossz neki"
De persze ott is csak sípolt, mert monitorra nem dugtuk rá. Mindegy, úgy néz ki valamiért ezzel tartoztam a karmának
-
LordDraven
csendes tag
válasz
LordDraven
üzenetére
Na megvan a hiba, banális és bosszantó.
A gép RAM hibát csipog, az alaplapi debug led viszont VGA hibát jelez.
A probléma pedig az.... hogy.... nincs áram alatt a monitor.
A logikát nem értem benne.... Ki volt csúszva a csatlakozó (DC). Szóval monitor nélkül nincs boot, csak csipogás. Monitorral minden tökéletes... jézusom...
Ugyanitt eladó táp, alaplap, proci.. -
LordDraven
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert már az agyvérzés kerülget.
Alaplap: Gigabyte b450 aourus elite ÉS b550m aourus elite
RAM: Kingston fury beast (3600, ddr4)
CPU: 5600x ÉS EGY MÁSIK 5600x
VGA: 6600xtA probléma:
Költözés után a hibátlanul működő gép nem bootol, 1 hosszú 3 rövid sípolásig jut. VGA felpörög.
Ramok, VGA másik gépben kipróbálva, mindegyik működik.
Kaptam tippet táp hibára, vettem hát egy másikat a600w Chieftec mellé egy zsír új fsp 650-et. Nem oldotta meg. Vettem hát egy új alaplapot b550m aourus elite személyében. Azzal sem jó. Vettem egy másik procit, mert akkor biztosan az a rossz. De azzal sem jó.
Maradt hát közös pontnak a ram és a vga, de mindkettő másnál működik. Próbáltam másik, biztosan működő vga-val, de azzal is csak sípol. Ugyanúgy 1 hosszú 3 rövid. Most már lassan van egy másik gépem, de egyik sem működik. Ramokat egyesével végéigpróbáltam, vga-t másik PCIe slotban próbáltam, de ugyanaz. Biost reseteltem, akkor annyi változik hogy első indításkor kicsit hosszabban gondolkodik mielőtt sípol.
Nem akarok potyára ramot és gput venni.
Lassan ott tartok, hogy kirakom az árok szélére az egészet és lehugyozom.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindent szétszedtem, a monitor maradt a helyén, csak a DP-t húzogattam ki-be.. Így utólag már vicces, bár nevetni nem tudok rajta.