- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
#32191744 #39457 üzenetére
Nekem Corsair w750tx-m tápom adott ki detto ilyen hangot, coil whining.
Visszavittem az iponba, fél óráig győzködtek, hogy ez rendes működése a tápnak. Én kötöttem az ebet a karóhoz, hogy sztem márpedig ez k*va idegesitő, és küldjék el a corsairnek.
2 hét múlva már utalták az árát.
-
Hialin
csendes tag
válasz
#32191744 #39453 üzenetére
Próbáltad a ventiket óvatosan megállítani? Pár másodpercben nem fog történni semmi komoly bajuk. Anno egy táp zúgást csak így tudtam kiszűrni, nem a venti zúgott benne, hanem a kondi. Nem kizárt esetlegesen, hogy a vga-n is okozhat elektromos zajt valami kondi vagy fet.
-
batman.
senior tag
válasz
#32191744 #39447 üzenetére
Ez teljesen szubjektív. Ha készítesz egy felvételt, amihez mellékelsz egy viszonyítási alapot akkor lehet rá érdemben válaszolni. Van akit a fűnyírószerű zaj sem zavar, van akit a légy zümmögése a szomszéd lakásban is. Konkrétan annyi a biztos a történetedben, hogy téged zavar valami hang. Engem is zavar a laptopom pár hete kezd hangosabb lenni, ha lesz kedvem majd kipucolom a hűtőrendszerét, és majd lehalkul.
Ja, közben készítettél felvételt. Mindjárt nézem.
Az elsőn a bill kattogás mellett az szerintem a táp.
A másodikon én nem hallok semmit. Fejhallgatón ment a hifire ma már nem teszem ki, de holnap igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest