Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz hamazsa #29594 üzenetére

Szia! hamazsa

Köszi az infót és a képet is hogy elküldted.

A táp kabaré hát ettől féltem hogy a táp belseje megegyezik a képek alapján látottakkal.

A gépeddel kapcsolatban jól-gondoltam hogy tápegységgel lesz a gond.

Kösz a segítséget és sok sikert kívánok.

Üdv, István László

• IstvánLászló

őstag

válasz hamazsa #29569 üzenetére

A tápot ha nem garanciális levetted a burkolatát megnézni milyen a belseje, hogy a képek alapján ami linket küldtem megegyezik vagy nem.

Ha van lehetőséged küldjél képet a belsejéről, mert hihetetlen egy megbízható gyártónak a cuccae.

A téma engem is érdekel de a te segítségeddel nekem is sokat segítenél hogy igaz-e képek alapján látottak.

Nem akarlak idegesíteni és rosszat sem akarok neked, én tápot most azonnal kivenném a gépemből most rögtön mielőtt krumpli reszelőt csinál a gépedből, mert géped és enyém is többe kerül mint egy táp.

Köszönöm ha segítesz és várom válaszodat is.

Üdv, István László

• IstvánLászló

őstag

válasz hamazsa #29564 üzenetére

Szia! hamazsa

Nem akarlak idegesíteni és rosszat sem akarok neked, én azonnal kivenném a gépemből most rögtön mielőtt krumpli reszelőt csinál a gépedből.

A tápod dobozán gyártónak a márkaneve szerepel, "Chieftec Smart GPS-600A8 600W".

A tápnak látszó tárgy belseje kész meglepetések halmaza és ténylegesem meglepő. :W :W :W

A matematikában így írnám le: 0=0, régen voltak tápok vargányagomba néven, rendes nevet nem írom mert nem a reklám helye.

A cucc teljesen úgy is néz ki mint régen mármint noname kacat.

A táp belsőt most néztem még egyszer meg és meglepődve néztem is egy nagyot, kiver a hideg is hogy jól látok így 32-fok döglesztő melegben gutaütés határán vagyok a képek láttán. :W :W :W

Nem jutok szóhoz hogy is mondjam neked el. :W :W :W

Nem hiszem el kétségbe ejtő a belseje Chieftec is megdöbbenve nézne :W mit gyártanak az Ő nevében.

A linket nézd meg hogy a táp belseje ugyanez vagy nem, remélem szerencséd lesz hogynem ugyanez a kép fogad majd téged.

Shttp://www.hoc.hu/component/content/article/62-szamtech-tesztek/egyeb-vas-cikkek/28947-villamteszt-chieftec-tapegysegek-az-also-kategoriabolzia!

GIGABYTE GF GTX760 OC 4GB 256bit DDR5 support szerinti tápegység ajánlott.

Minimális tápegységkövetelmény: 500W

Ebből a vga kártyád 170W ott igényel.

A tápnak látszó táp: 600W maximumot tudhat, de ez már határeset.

A tápegységednek elég kellene lenni gépedhez ha tényleg Chieftec ről van szó.

Gyanakodtam a tápra is, írod ha a táp belseje képen is megegyezik akkor sajnos telitalálat.

Azonnali gép kikapcsolása és új vagy kölcsön táppal ki próbálni.

A válaszomon sokat gondolkodtam nehogy lámaságot írjak.

Ezért talán remélem nem megkésve és nem késő már.

Aszt remélem hogy a géped még él, 2-óra utána nézés számolgatás és egyéb teendőim mellet tán küldöm most a segítségemet.

Ha lámát írtam volna estet legesen mert a tévedés lehetősége nincsen kizárva ebben a így 32-fok döglesztő melegben, de ez nem kifogás majd mások kijavítanak ha tévedtem volna.

Ha az alaplapnak nincsen belsőhibája akkor működnie kel, írd meg mit művel feltétlenül ha nem gond neked.

Várom a válaszodat így 36-fok döglesztő melegben is.

Remélem tudtam segíteni neked.

Üdv, István László

Új hozzászólás Aktív témák