- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
DigitXT #5420 üzenetére
Bakker, ram nélkül se sípol.
Pedig, rá van csatlakoztattva a speeker, és "engedélyezve" van. Proci 3 darab, mind más típus, "eddig" működtek (van, amit mástól hoztam el, pont ezért). Alaplap, kettő van, a második végül is eddig soha sem üzemelt, ha jól tudom. De, "megfelelő" emberkétől (egyenessen a forgalamzótol) kaptam.
Nem hinném, hogy két alaplapnál is ugyan az a gond. A tápot megnéztem (szemmel
), leszedtem a burkolatot, poros, de semmi elfüstölésre utaló nyomot nem véltem felfedezni.
Elvileg, azon gondolkoztam, hogy a proc hűtő okozhat-e gondot. Tehát, erőteljesebben "sajtolja" bele a procit a lapba, így esettleg (maradandó, de nem feltétlenül jól látható) sérülést okozva a procinak, vagy netalántán az alaplai CPU foglalat érintkezőinek. -
Allien
veterán
válasz
DigitXT #5411 üzenetére
De, természetessen erőssen néztem, és a vnetije forgott.
Ennél többet nem nagyon tudtam, sajna. "De, hogy képzeled, egy Chieftech (!!!) táp NEM döglik be!"
Ezt az alkatrészt nem tudom cserélni, mert nincsen belőle kettőm, sajna.
Gondoltam műszerre is, csak meg kellene találnom. Mondjuk, semmi jele, hogy baja lenne.
Elvileg, tulmelegedésre tippeltem, amíg ment figyelgettem everest-l, nem nagyon éreztem, hogy túlmelegedne, habár, az "alaplap" érzékelőre azt írta, hogy 50 fokos, egy idő után. Ezért beszereztem még egy alaplapot, de azzal se jutok a biosig (se). Pasztászgatást csinálgattam persze. Csináltam azt is, hogy az alaplapot házon kívül raktam össze, minimum konfiggal, úgy se.
Ja, és nem csipog, de rá van kötve a speeker is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged