-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuraszel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ugyanilyen gondom van. A végén már a táp ki-be kapcsolása után sem akart elindulni. Egy CMOS Clear után már ment, de maga az alapprobléma megmaradt.
Neked sikerült valamit kiderítened?
Haldoklik valami a gépeinkben?
Mondjuk az én gépem már 7 éves. Vinyó és memócserén kívül nem babráltam benne(és azok is régen voltak már).
-
leyo76
senior tag
Nem tudom a ház ventijének mi köze az egészhez, de nagyon gyanítom hogy a gép nincs jól összerakva. Helyedben átnézném a csatikat és szereznék egy kölcsön tápot, majd azzal kipróbálnám.
Mellesleg visszább venném a memó órajelét mert nálam az is okozott galibát, tudom hogy jól hangzik a 1333MHz, de nem hinném hogy stabilan fut vele.
-
Kommy
veterán
Először is a processzor hűtője a CPU Fan csatlakozóra van dugva? Ha igen, akkor Biosba mennyél a Power/HW monitor configuration menüpontra és azon belül van a cpu fan elvileg ha átállítod ignore-ra akkor nem fogja figyelni a fordulatát, és elvileg elindul a gép. De megpróbálhatsz egy másik ventilátort rádugni arra a csatlakozóra ami a processzorhűtőhöz van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged