- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
artiny #21570 üzenetére
ez esetben egy hard disk sentinellel ránéznék nincs-e rossz szektor rajta, ilyen volt nekem is néha ment néha szórakozott, és kiderült rossz szektorok vannak rajt, és akkor fagyott meg mikor a rossz területre próbált írni.
Illetve megnézni nem mozdult-e ki az adatkábel a vinyóból illetve az alaplapból.
-
törölt tag
válasz
artiny #19415 üzenetére
Nem tudom, mit nézz a biosban. De szerintem semmit nem kéne semmit nézned, ha nem változtattál semmit a biosban és anno akkor nem volt gondod, akkor ez hardveres elhasználódás jele. Próbálj ki egy másik tápegységet, ha nem javul, akkor vagy nem használod továbbra sem ezt a funkciót, vagy elviszed a gépet szervízbe, ahol megnézik az alaplapodat.
Bocs, az elkerülte a figyelmem, hogy csak ébresztéskor csinálja ezt, de sok mindent nem változtat a dolgokon.
Mód: a biosban a feszültség értékeket nézd meg, ahogy az első válaszban írtam (kezdek szétszórt lenni).
-
Gyufaaa
veterán
válasz
artiny #17700 üzenetére
Szerintem a CPU melegedik túl. Ha nem vagy tapasztalt a szétszedésében, inkább szervizt javasolnám. Ha megpróbálkozol a szereléssel, akkor a procit mindenképp pasztázd újra és nézd meg, hogy a hűtőventi forog e rendesen. Gondolom már nem garis a "jószág".
Szerviz nem szokott horror árban történni. Legalább is én vittem egy pár laptopot egy közeli szervizbe itt Tbányán. Egyik pont ilyen túlmelegedési problémával küzdött, csak ott a vga volt a ludas és 10k alatt meg volt a javíttatása.(Gericom lapos).
(#17704) Buster17: Első körben próbáld meg annak a cseréjét. Ha nem segít, akkor a tápod lesz a ludas szvsz. Milyen házikóban van a gépsárkány? Táp és a ház között nincs rezgéselnyelő, vagy bármi féle szigetelő anyag?
-
NovaBlue
aktív tag
nekem is volt ilyen bajom mikor a ramokat piszkálgattam 1* túl nagy feszt vagy túl nagy órajelet kapott aztán se kép se hang.
Kiszedtem az elemet aztán beinditottam 2*3* majd elem vissza táp lekapcs és ezek kombinációja és eccercsak láss csodát elindult.
A bios elemet ne csak1-2 percre vedd ki és próbáld úgy is indírtani,hogy nincs benne elem.
üdv: NB -
jaja1981
addikt
Ha nem csipog a lapod, ha nincs benne ram, lehet az makkant be.
Próbáld meg BIOS reset-elni, és úgy.
Ki kell csipognia a ram hibát, vagy ram hiányát.
Ha a procin nincs rendesen a hűtés simán megy, csak ha túlmelegszik lekapcsol.
BIOS-ban 10-20sec-ig elmegy hűtés nélkül is a proci.
Próbáld meg a BIOS resetet, és mindent kössél le a gépről.
Vinyó, DVD, kártyák.
Csak egy ram egy VGA, proci legyen a lapon és úgy próbáld meg.
Ha a tápod indul ha összezárod a zöld-fekete vezetéket, az valszeg jó.
De nem biztos, mert ugye akkor nincs terhelve.
Minden képen kéne másik táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest