- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Egyébként előrébb olvashattad, hogy nem lett olyan jó, mint a GP3. Mellesleg semmilyen segítséget nem használok. Ami tetszik az F1 2002-ben(challange szinte ua) a külső nézet hangja. Ami nem, az a csilivili autók. Amúgy tényleg izgalmasabb az irányítása.
Javítva:szóismétlés
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Nézd meg pl a Hungaroringet régi pálya(van másik is) Célegyenes előtt van egy kb 20fokos jobbra(ötödikben) utánna enyhe ív balra(padló), végén egy hosszú balos(másodikban+ a pit felé) a végen jobbra a célegyenesre. Az első kettönek semmi köze az eredetihez. Az összehasonlítási alap, pedig ezen kívül, mivel a többin nem jártam, T kamerás képek a közvetítésből. Hasonlítsd össze őket a GP4-gyel, vagy az F1-gyel. És nem az egyéb pályagrafikákra és elemekre gondolok, csak a pálya vonalvezetéséről. A legjobban lemodellezésről csak annyit, hogy Geoffék, minden pálya vonalát GPS-sel rögzítették.
-
Superman
nagyúr
Már ne is haragudj meg érte, de azt honnan veszed, hogy az F1 Challenge 99-02 pályáinak semmi köze az F1-es pályákhoz? A legjobban lemodellezett pályák ezek. Gondolom az összehasonlítási alapod a GP4 volt, de ahhoz, hogy ezt eldöntsd járnod kellett volna mindegyik pályán. De inkább nézz meg néhány rajzot a pályákról, aztán döntsd el, hogy mi a helyzet.
Máskülönben - ízlések és pofonok különböznek - de az F1 Challenget össze sem lehet hasonlítani a GP4-el. Az előbbi jóval nehezebb, ha kikapcsoilod a segítségeket, elismerem, de sokkal jobban is skálázható. A GP4 a legnagyobb jóiondulattal sem nevezhető valódi szimulátornak. -
bzoley
veterán
Hát igen:(
''If Grand Prix 5 is ever made, the earliest you will see it is 2007. Wondering why? It's because the Sony Computer Entertainment of Europe (SCEE) and Formula One Administration (FOA) have a contract giving the SCEE and Playstation 2 exclusive rights to Formula 1 titles until the year 2007.''
http://gp4tweaker.vadertrophy.com/cms/article39.html
http://www.scee.presscentre.com/Software/detail.asp?SoftwareID=341
****janak le:( -
bzoley
veterán
Na de tényleg, nagyon csöndben van ez a Geoff Crammond mostanában, nem?
-
Loretto
veterán
képzeljétek el a hangokat.hovaaa tünt ....... a nyalókásember? ( in the pit)
-
Loretto
veterán
de vaaan.lassan készül a palik laci gp :))
-
Snowcat
tag
Ugyan nem teljesen ide tartozik, de nekem a kedvencem az f1gp3 volt, de egyszer elveszett és azóta sem lelem sehol, pedig égen földön (sőt még a dc-n :) ) is kerestem. Nincs valakinek tippje, honnan tudnám beszerezni?
-
bzoley
veterán
Azt nem mondom, hogy nem tetszik, bár a GP3 után igencsak visszafejlődött. Azzal a mai napig nem tudok megbékéklni, hogy a füvön nem tudom pörgetni a gépet, mintha nem lenne benne elég lóerő. Viszont igencsak elhenyagoltam a frissítéseket és kiegészítőket eddig a 3cd-s GP34-amhoz képest.
OFF
Nem veled vártuk a NFSU megjelenését anno az SG-n RacerZsu néven?
ON -
X-COM
nagyúr
engem inkább valami jó kis manager érdekelne, mert a Grand Prix World már kicsit öreg is, bugzik is, XP-t se szeresse annyira
'szal új kell :) -
bzoley
veterán
A GP4 már kezd kicsit kiöregedni. Rajta kívül nincs más, amivel élvezkedni lehetne. Az F1 2002 - F1 Challange-nek meg semmi köze az F1-es pályákhoz.
Eddig meg nem nagyon hallottam GP5-ről vagy hasonlóról. Az ilyen játék már nem bolt?
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest