Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
A céges gépem most konvertálja dvd-be munkatárs egyiptomi videóit. dvd movie factory 3se, kb. 3 óráig csinálja
program pl. ulead movie fac3se a tvtuneremhez járt. -
elttiL
senior tag
Beledadoghatok az értekezésbe?
Én is leírom mit s hogyan csinálok. Sokat görcsöltem és is ezzel, mire nagyából megoldottam.
1. firewire kell. az usb ---->, az usb általában a memóriakártya (pl. sony memori sztik stb.)-n tárolt kis videók és fényképek leszedéséhez szükséges, ha rádugod a gépre, akkor mint ''cseréhető lemez'' v ''meghajtó''-ként megjelenik a fájlkezelődben, lehet másolni, áthelyezni stb.
A firewirre -n keresztül a nagy méretű video szedhető le, capture az ''eljárás'' neve talán. képről képre leszedi az anyagot a kameráról, és mivel 1 sec~ 24-25 kép, a gép sem mindegy, hogy mekkora. 1 óra múvi nekem most 15GB-t foglal. ,azért egy p4/athlonxp szerintem kell hozzá, és egy jó kis hdd, különben képdobás lesz a vége.
2. ulead dvd movie factory-val elég egyszerűen le lehet venni a cuccost a kameráról. gyakorlatilag le kell játszatnia a programmal a felvett anyagot a gépről, . utána is ezta prg-t használtam, arra jó, ha nem akarsz össze-vissza kivagdosni belőle részeket, hanem csak az üres részeket akarod kivagdosni, ez a prg tud dvd formába tömöríteni is.
4.3GB nál nagyobb dvd-re való anyagot ne állíts össze, mert 7óra 30 perc munka után elszáll hibával. kb. 4x b@sztam így el kb. 8 órát.
Egy dvd-nyi anyag megnyártása egy kb. 2GHz-es gépnek 6-7-8 óra körüli elfoglaltság.kb. 100% proc terhelés mellett.
firewire kábel asszem van 6/6-os és 6/4-es. (érintkezők száma) a nagy aljzatba (pl. az audigy hátulján) a 6-os vég megy, a dv kamerába általában a 4-es pici vég. tudom, mert először 6/6 ot vettem előszőr.
valószínű, hogy megfelel az egyszerű firewire kártya a célra, de célszerű olyat venni, amihez van program, általában ulead termékeket raknak a dobozba. SE verziót.
ftp://ftp.ulead.com -ról a trial-ok eltölthetőek. vagy dc-ről a fuill
Gondoltam leírom ezt a pár dolgot. Remélem nem baj. Ha valamiben elakadsz, próbálok segíteni. Lehet hogy valmit rosszul írtam, ki lehet igazítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest