- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #9 üzenetére
Nem minden x16-os csatolóval szerelt bővítőkártyának kell 16 PCIe sáv. És leginkább a procilimitről szól ez.
-
Komplikato
veterán
Persze tele van mind fake 16x PCIe csatlakozóval.
-
Valamivagyok
tag
A SATA azért megy ki a "divatból" rendesen. Nekem a 6-ból kettő van használva plusz az M.2. A gyerek gépében nem tudom mennyi van, de egyikben sincs semmi be dugva, 2 db M.2 SSD-vel teljesen jól el van 2 éve. A userek 99%-nak tuti elég a 4db, különben biztos lenne több rajta.
Én speciel a több (mint a jelenlegi 1db) M.2-őt jobban csipázom az új lapokon, és mást is jobban bizgerál szerintem mint a SATA portok száma. -
PSti
tag
A ProArt lap nagyon tetszik
-
tibaimp
nagyúr
Remélem nem lesz divat ez a 4 darab SATA csati a közép és felsőbb kategóriás lapokon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest