- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Olvastam az eredeti posztot én is: "The failure rate we have observed from our own testing is nearly 100%, indicating it's only a matter of time before affected CPUs fail. "
Mennyi és melyik CPU-t teszteltek milyen körülmények között, milyen beállításokkal, milyen alaplap/biossal?
Ez sem írja azt, amit te írtál.
-
Na jó, azért ilyet nem nehéz produkálni egyik oldalon sem.
A linken található videóban, maximum ddr5-4400 memóriát támogató, és maximum 150 Wattra hitelesített workstation lapba erőltetik bele a 14900K procikat.
Ilyen rossz párosítással persze hogy az összeállított konfigok 100%-a hibás alapból és csak szenvednek vele. -
MaraTóni
tag
azért fagyogat mert benéznek 250+W-ra is, szar belső hőátadással, túlméretezett vcore társaságában, nem ritkán léghűtéssel... a nyári meleg meg még rádob a cirkuszra
amúgy igen, a csúcskategóriát elkúrta az intel, túlzottan is a határon egyensúlyozik, nem megfelelő körülmények között fagyásokhoz vezet
majd a kövi gennél figyelnek erre is
de azért érdekes módon én be tudok állítani egy 13700k-t úgy, hogy léghűtéssel, 31 fokos szobahő mellett sem megy 89 fok főlé maxterhelve, meg gondolom még sok 10000 másik user is
13900k már lehetetlen feladat lenne, ott már gondok lesznek léghűtéssel nagymelegben, még kevesebb szobahő mellett is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest