Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz SQX_Barto #7690 üzenetére
Nekem pont hogy a TE nem megy. Lehet én vagyok a balfék de csak vért izzadva tudtam régebben végigmenni már amikor megpróbáltam. Meg amúgy is tiszta bugos az egész, a zsaruk meg idegesítőek egy idő után. Pedig van 50-es profilom de a TE versenyek nyerésénél fontosabbnak tartom hogy sokkal inkább versenyeken veszek részt mert futomokból nagyon sokat lehet tanulni. Hiába a szint nem minden. A 2.profilom asszem most 22-es szintű és a gyémánt szedegetést meg a Team Escape-t is teljesen száműztem benne és egész szép statot lehet így elérni bár eléggé teszt jellegű számomra a dolog.
Akit érdekel itt vannak az adataim: [NFS World Stats]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
1NST1G8R
senior tag
válasz SQX_Barto #7690 üzenetére
Egy jotanacs: az allando TE-vel az a baj hogy ha szamit neked a verseny (vagyis a szakar meg a korversenyek) akkor mire oda ersz hogy lvl50 vagy 0 tapasztalatod lesz a palyakon es porra fognak alazni, mert mivel nagyobb szintu vagy hasonlo szintu ellenfeleket fogsz kapni, akik valszeg nem TE-n edzodtek. Szoval bar jo a TE szintlepeshez, azert gyakorold a palyakat is mert ha feljebb lepsz nem lesz sikerelmeny.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest