Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Igen, jó ötlet volt ezt a lehetőséget betenni, mert akinek csak 1-2 órája van napi szinten versenyezni és nem akar pénzt költeni a játékra, mint én, annak is lehetősége van a felzárkózásra. Remélem még sokáig lehet gyűjtögetni.
Más, megvettem a sylvia-t a boltba vehető tuningot rátettem, fürgébb mint a mazda, de 9-es szintű pályáktól olyan szinten nyomják a falra tolást, hogy utolsó helyről max a 3.-ig tudok felzárkózni, hiába megyek szinte tökéletesen a pályán.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi