- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Azert mentem Waterfrontra, mert lvl 34 vagyok és az lvl 32-es pálya, tehát jó reput és pénzt ad. Mágnest azert használtam mert semmi powerupom nincs csak a mágnes
. Egyebkent az utsó pálya a Waterfront amire menni szoktam, mert van 2 masik jobb, csak ha azokon nincs senki akkor megyek erre mert 1 perc alatt le lehet zavarni. Tudom hogy a mágnessel nem gyorsulok, de mások lassulnak töle, és mivel se nitróm se single shotom nincs ez nekem elöny
Jobban szeretem a kanyargos , technikasabb palyakat.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Egyebkent az utsó pálya a Waterfront amire menni szoktam, mert van 2 masik jobb, csak ha azokon nincs senki akkor megyek erre mert 1 perc alatt le lehet zavarni. Tudom hogy a mágnessel nem gyorsulok, de mások lassulnak töle, és mivel se nitróm se single shotom nincs ez nekem elöny
Jobban szeretem a kanyargos , technikasabb palyakat.