- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
cuebler #13255 üzenetére
Nem gyöngyház, az más, az nem tetszik. A gyöngyház az a pearl, ez meg valami ingredient, vagy mi. A listában a legalsó.
A gyöngyház az mindig mást színt mutat, általában a szivárvány színeit, attól függően, hogyan esik rá a fény. Ezt úgy érik el, hogy a festék különböző rétegeiben különböző színeket visszaverő anyag van, és a fény valamint a rálátás szöge határozza meg, melyik ver vissza éppen. Általában 3-4 rétegben hordják fel, meg mostanság már valami optika réteget is tesznek rá, meg még lakkozzák is ezek után. Valami ilyesmi rémlik...A csiricsáré autók már nem tetszenek. Régen én is fogtam egy matricát, rátettem a tetőre, aztán húztam-vontam nyújtottam mindenfelé, míg be nem borította a kocsit, aztán színeztem.
Mostanság a minimál design jegyében pingálom a verdákat, összeválogatva a színeket, kasztni, felni, ablakfólia, neon. Van piros, lila, zöld meg kék autóm, meg egy sárga is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Call of Duty: Black Ops 7
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest