- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Ha jár valami ajándék, stb. (és megvan miért) írni kell a support-nak vagy Drew-nek, hogy nincs sehol.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #12017 üzenetére
Az inventory-ra kattints ott vannak a megnyert (esetleg vett cuccok) akár skill, after vagy alkatrész. A gift meg a legutolsó ugyan ott, a nyíllal lapozz jobbra.
Ha autót nyertél azt nem tudom hova tették, mert a store gomb (felül) megszült, de valószínű 0 Kp-ért az autó boltban.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #12013 üzenetére
A színeket kell lapozni alul a legutolsó az IGC-s.
Nincs olyan sok, de egyre több van azért.
A legjobb választás manapság a tető nélküli Murci. -
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12004 üzenetére
Nálam a 2. hely a menő általában ott szórja a NOS-t 3-5-ossével és C-ben adogat a legjobban, különben meg ki kell fogni milyen a kedve a szeronak.
(#12008) tupacamaru
Elvileg úgy kéne működnie, de engem is bedob néha blokkolt (csaló) társaságba, ilyenkor ki kell lépni oszt szeva.
Nem kell boost, hogy akármit megkapj, az ahhoz kell hogy megvedd a csúcs gépeket (vagy ami nincs IGC-ért)! -
UFO1
senior tag
válasz
-PLevi- #11987 üzenetére
Ha jót akarsz venni, akkor mindenképp GPX, kb. olyan mint az MR és a NOS-a is marha erős, meg különben az egyik legnyomatékosabb gép (szerencsére sokan ezt nem tudják és nem veszik ). "D"-be, "C"-be nem sok ellenfele van "B"-ben sem rossz, de ott már kapaszkodni kell a billentyűkbe rendesen.
-
UFO1
senior tag
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Megerősíthetem (#11953) sunny84-et már 2-szorra az a legstabilabb és leggyorsabb színsor.
(#11935) Zolcsy82
Hasonló az LP640-hez csak talán még jobban tapad, közel egyforma stat-al viszont skill-ek nélkül (csak 4 IGC-s perfect) kb. ugyan annyit megy, tehát marha erős a NOS-a alapból.Aki kihagyta az LP640-et mindenképp vegye meg, mert jobb annál, ha csak egy hangyányit is.
-
UFO1
senior tag
válasz
Patrick #11911 üzenetére
A leírás nem tartalmaz ilyet, csak végig kell gurulni, privat-on kívül ezen a héten naponta egyszer. Infó-k a link-ben.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11878 üzenetére
Én csak 1-2 kört megyek (néha 3-at
) singli-be, hogy megnézzem hogy fut a szekér csúszik e stb., ha jó idő lesz akkor lesz, ha nem hát nem, a jelentőségét nem érzem. Az hogy unalmas a játék az 100, ez a kevés pálya nem köt le, bár hogy De Wellis ment egyre több még be nem tett (vagy ritkán) verseny van.
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11873 üzenetére
Nem csak hétfőn lesz, hanem a jövő héten (H-V-ig), csak menni kell 1 kört Ghostwood-on és sorsolnak sok mindent.
-
UFO1
senior tag
A verseny végén jelentetted, hogy neked jött egy csaló és azért voltál ilyen gyors? Igaz sok esély nincs rá hogy töröljenek egy időt (nem szokásuk), de hátha valaki aki többet ért hozzá megmondja a frankót.
(#11839) Patrick
Nálam a 2 személyes dragon volt ilyen idióta, B-s R34-el már a rajt után le akarta tolni a C-s Silvia-t, de nem sikerült neki. A röhej az, hogy ha rendesen ment volna nyeri a futamot, mert neki 6 fokozatú a váltója (ha jól emlékszem) az 5-el szemben és több hasonló gép nyert is így. Az is igaz, ha pl. nitro kell a 2. hely jobban dobál és pont az gyűjtögettem. Persze van ellenpélda, mikor be írják a végén pl. hogy „good fast car”. -
UFO1
senior tag
válasz
Patrick #11821 üzenetére
Milyen színű a gyémánt jobb oldalon, ha kint vagy az utcán (és nincs zöld sáv), ha sárga valószínű hogy összeszedted, ha piros mehet előröl, vagy 500 boost-ért lehet folytatni (nem javasolt). Még nem találkoztam olyannal, hogy ne jelenjen meg a zöld sáv, ha mégis ki be lépés, szero váltás hátha megoldja.
(#11822) tupacamaru
Annyi, hogy nagyban lerövidíti az összeszedést. -
UFO1
senior tag
válasz
odébbb #11814 üzenetére
Hát ma épp van jó pálya pl. a régi nagy kedvenc T2-es NOS zabáló Campbell Tunnel, de Ghostwood is komoly, igaz van egy két gyilkos rész rajta, de legalább nem egyhangú.
(#11817) Patrick
Néha nem látszik pár (pl. ott állnak sokan stb.) rá kell zoom-olni, persze csak gyémánt szedős járgánnyal látszik a pontos helyük. -
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11773 üzenetére
Lehet este (21ó után) megkereslek kíváncsi vagyok erre (de nem fogom megvenni), bár az épített Murci egy titkos acc-on van, de majd keresek helyette másikat.
(#11774) noblem1983
Én még csak 1 csalót láttam drag-on, de az is a rajtál előbb indult a betöltő képernyő alatt (mert lesek). -
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11763 üzenetére
Nekem az sem csinál olyat (jó színsor kell hozzá ami
) de az RS 4.0 az teljesen más kategória, jelenleg 4 ultra 2 pro-val (és azokból csak 2 tuned) 363 és 395 NOS-al a vége és ezzel simán lehet verni a sima Zondát és a cinegét is. Úgy fordul mint a villamos (nem kell elvenni a gázt) és nagyon stabil, amire a drag frissítés még rátett egy lapáttal. Pont a Halloween pályán (gyilkos, de nagyon tetszik) mentem egy cinege ellen, a baromja eltolt vagy 10 nitrót, de minden sarkon fejre állt nem is lett első a végén meg is kapta a megtisztelő noob jelzőt.
Más: most hogy látszik kinek mi van a járgányában sokszor elcsodálkozok mennyi full ultrás van köztük (nekem 1 olyan gépem sincs pedig szorgalmasan gyémántozok a kezdetektől) biztos sokat költenek a játékra (fenét a legtöbb TH csaló)!
-
UFO1
senior tag
Az előzőleg írtakat módosítom az LP 640 nagyon jól megy drag-on 1 db drag skill nélkül is és ahogy próbáltam számít a perfect skill is. Az még nem világos hogy 2.-ba váltva miért nem jön a NOS löket pedig eltalálom a zöld sávot. A másik nagyon komoly gyorsuló autó az Audi TT RS (C-ben) nagyon megy.
(#11760) Bekő Tóni
Odavenném még a GT3 RS 4.0-et veszettül gyorsul!
Az az RPM növelő drag skill is jó valamire, magasabb fokozaton hamarabb el lehet érni a zöldet ezzel a NOS löketet is. -
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11752 üzenetére
Draghoz nem Murci kell hanem izomautó. Nekem pl. az egyik RTR-X-em alap utcai cuccal-al jó-pár full ultra Zonda cinege előtt ért be. Este vagy holnap lepróbálom mi a legjobb oda, előzetesen a fiatalabb Boss nagyon gyorsult versenyeken (és most IGC-s) még az Aston Martin V12 Vantage-on (esetleg DBS, de az kevésbé) vettem észre hasonlót.
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11704 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11701 üzenetére
Én azért nem javaslom a sütős megoldást a csatik stb.-k lehet megadják magukat ha nem jól fóliázol, egy egyszerű hőlégfújóval (szűkítővel) alacsony fokozat (kb. 200 fok) 2-3 perc a letisztított proci feletti körzéssel ügyelve hogy csak felette melegítsd, lehűtés és kész. De el lehet vinni újragolyóztatni is ami 4-8 E körül van, de az első olcsóbb igaz lehet, hogy fél – 1 évente (terheléstől függően) ismételni kell.
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11687 üzenetére
Hacsak nem a kondik szálltak el (vagy külső sérülés történt) nincs az a VGA amit ne hozna helyre egy kis meleg levegő!
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11643 üzenetére
Ezen az „embereim”-en és a „milliókon” mindig jókat röhögök (remélem csak vicc), de nekem a sima kényelmesebb és könnyeben kezelhető pedig csak full utcai (a pro pár ultrával meg még stabilabb, jobban tapad és gyorsabb), míg a TH-s kevésbé (pro: 4 tun. 2 impr.). Az idöeredmények közel azonosak hazain és csak 1s-el jobb a TH-s, viszont Welcome to Palmont-on 0,1s-el jobbat ment a sima.
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #11640 üzenetére
Tudom, tudom, tudom ... 30 köröm bánta Kemton Docks-on míg meglett!
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11638 üzenetére
Pedig az egyik legjobb az LP 640, pláne ingyen mikor IGC-s volt, benne van a Top 10-ben. Nekem van egy full utcai meg egy pro 1-2 ultra-val és mindkettővel jókat lehet menni/nyerni kevés PU (0) használattal is. Az utcai annyival különbözik a másiktól hogy kevésbé stabil (nem tapad úgy) pedig ugyanaz a tökéletes színsor van mindkettőben (és igen, mielőtt megkérdeznéd Tutu van ilyen és nem a 3-3 egyforma).
A másik érdekesség jobban, kényelmesebben megy a sima mint a TH verzió az extra széles kasznival. -
UFO1
senior tag
válasz
-PLevi- #11578 üzenetére
Sehol, rádugod és utána indítod játékot (a Logitech-ek alapból mennek), viszont csak motorházról használható, hátulról késik, legalábbis nálam. Beállítani (a gombokat) meg a saját játékvezérlőjében lehet. Segítség!
Megj.: billentyűvel könnyebb, bár a linkelt fórumtárs elég jól tolta G27-el. -
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #11566 üzenetére
A lényeg nem az, hanem hogy lehet ilyen szar időt menni a Zonda-val. Egy 1,30 – 1,40-es pályán nekem 5 NOS tölt be 1 db 3*-os utántöltővel + ready (6 esetleg 7 full utántöltővel, de ki tesz annyit be) tehát a csalás nyilvánvaló. Talán 1,40 is lehetne kis gyakorlással.
-
UFO1
senior tag
Mint mondani szokták minden sofőrfüggő. Egy tény, jól rajtol a Zonda és elég magas a végsebessége, de egy rossz sofőr kezében semmit sem ér. HERITAGE & DIAMOND
Az új Carrera GT-re is simán ráesik a Bentley, ha csak nem nitrozik.
A Nismo-n valamit nagyon eltaláltak nem nagyon lehet beérni, de szerintem részedről a GT2-vel utolérhető. -
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #11527 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11461 üzenetére
Aston Martin DBS (alap street, 699 overall, 1,8 milla IGC)
A leggyengébb perfect és nitro a lentebb felsoroltak között. Az iménti gyengeségek ellensúlyzásaként viszont nagyon nyomatékos a gép, tehát nagyon gyorsul minden segédeszköz nélkül is, a hangja is szenzációs brummogós erőt sugalló. Az irányítása teljesen rendben van semlegesen fordul nem csúszkál (ültetés nélkül is) szépen és könnyen irányítható. Sebességek 326 ill. 350 NOS-al amit erőlködés nélkül el is ér.Lexus LFA (valentinos verzió, alap race, 769 overall, a kapható verzió alkatrész nélküli 2 milla IGC)
A linkben leírt tulajdonságokból nem vesztett, habár az írás a skill – rendszer előttről származik, megmaradt az egyik legstabilabb, legjobban irányítható autónak. Ültetni nem árt. A sebessége csökkent 336 és 355 N2O-val.Ford Mustang Boss 302 (alap, alkatrész nélkül 575 overall, 1 milla IGC)
Érdemes megvenni „B”-ben ütős szerkezet lehet. „A”-ban eléggé fel kell tépni, hogy versenyképes legyen.Lamborghini Murciélago LP–640 (alap street, 697 overall IGC-ért már nem kapható)
Jelenlegi sebességek: 328 és 356 nitoval. Csak az összehasonlítás miatt lett megemlítve.
Kiegészítés: a legerősebb perfect és a nitro közel egyforma a Boss-al. A másik az overall megtévesztő lehet, mert odaveri mind a 3 fentebb felsoroltat. Ennek is használ az ültetés! Az eddigi legjobb IGC-s verda.Minden gép csak 4 db IGC-s perfectel próbálva.
Az erősorrend a felsorolás szerint, azzal a kitétellel, hogy a Boss-t nitrozni kell, a nélkül a
leggyengébb időt futotta a 4 közül, azonos pályán.[ Módosította: bolondember ]
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11519 üzenetére
Egyik este próbálhatjuk, nem megy az olyan könnyen (pláne hogyha odapörkölnék 1-2 nitrot, de privátban nem szokás
).
Megj.: a 3 pirosat nem sok minden viseli el, esetleg egy némely BMW, a Silvia stb.(#11520) LamerGyuri
A kék rugót nyugodtan beleteheted nem lassul tőle hiába lesz kevesebb az overall, de mivel kevésbé merev mint a piros éles kanyarban könnyeben fordul. -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11503 üzenetére
Lepróbáltam ezt a 3K, 3P-at (a normál R34-ben, pedig nem szeretem) és nem akkora marhaság mint gondoltam, sőt a legjobb időkben elöl volt, de kék rugóval szerintem kényelmesebben és szűkebben fordul
(minden utcai az összes lehetséges és értelmes szín kombóval próbálva).
Ez a csapás dolog, ez nem tiszta. -
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11461 üzenetére
Holnap írok pár sort a jelenlegi IGC-sekröl, amik méltatásra érdemesek.
(#11467) chris1997
Azért azt megnéztem volna, ha Bekő Tóni megy a Zonda-val ki nyert volna.Nem rég mentem a sima Pagani-val Station & Fisher-en és közel olyan időt ment mint a GT2, az irányításán is vacakoltak valamit, mert jobban fordul mint régebben. Egy biztos ez az új cinege elég jól ellép a rajtnál, az hogy utána ráesek pl. a GT2 olyan volt már, hogy tud e fordulni jó kérdés.
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11443 üzenetére
Ha jót akarsz menni/venni RTR-X és M1 esetleg kijön egy GT2 is a CCX helyett. Minden kocsi más pályán jó. Szerintem. 240SX-ed az jó C-ig, ha nincs túlhúzva (nem is érdemes), B-be meg a Boss tökéletes perfect-re és nitro-ra skill-ezve mert abban nagyon erős.
A Clio sem rossz, ha nem vesszük hogy nem tud rajtolni, nagyon érzékeny a kormányzása és a fűszál is megállítja. Esetleg egy Silvia még jó jöhet D-be (C-be sincs nagyon ellenfele max. a 200-240SX), mert ha hamar kell sok kp. Out-on jobban ad mint HS-en.De látom vettél Zondát felesleges volt, de te tudod.
(#11455) Bekő Tóni
Sajna csak 22 után vagyok ha sikerül esetleg holnap korábban. -
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #11405 üzenetére
Ha csak nem vesszük az LP640-et, azzal azért meg lehet szorongatni egy-két top vasat sőt ...
-
UFO1
senior tag
válasz
Balázs9503 #11338 üzenetére
Letöltés (nagyjából 1 óra) innen és kb. 1,5-2GB de 4GB üres hely azért nem árt neki. Bug van, billentyű jó némelyik gémpad is.
Más:
Az egyszínű autókat sosem értettem, mert akkor valamiben rossz.
A zöld váltó is jó csak fölé kell a tuti színsor.
Az overall meg nem mindig mérvadó, mert rendre odaver a gyengébb gép a széttépett ultráknak. Nem beszélve az „A”-s GT2 ellen szinte jöhet bármilyen „S” osztályú, persze ha mákom van és nem a hátsó sorból kell rajtolni (ramerek és barmok ellen), mert néhol nagyon rosszul találták ki és nem lehet elférni az első 4 között, pedig a legtöbb helyen elférne a 6 autó is egy sorban! -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11322 üzenetére
Mi az korán van még
, ha nincs rajta azt írom, erre kötelező és így jobban tapad és szépen fordul, a színek fontosak meg is szívtam a gyémántossal, mert lecseréltem belőle a jó féket, de az alap kasznis könnyeben megy és közel megyek vele a 911-hez. Néhol.
Ha este leszel meglessük. -
UFO1
senior tag
válasz
Brumi˘ #11316 üzenetére
Szívesen meglesném, hogy miért nem megy a Murci, van egy épített verzió, de az nem az én acc-om és az különben is
, de összekalapáltam egy hasonlót (csak utcai) a főprofilba, aztán mehetünk pár kört.
Mi a neved a játékban?Tutu nekem nem zöld mind (a színsorom
) és ez is jól megy és a titok az 3-as ültetés, ott ahol a 911-el már fékezek vagy elugrál ez még simán siklik.
-
UFO1
senior tag
válasz
Brumi˘ #11310 üzenetére
(#11307) Tyrese618 Neked is!
911 GT4 semmikép, ugyan az mint a GT3 csak a kaszni más, mondjuk nem csúnya, de drága. Az új GT2 az nagyon megy, sokkal stabilabb (nem kell ültetni!), jobban gyorsul mint az előző kettő, a jó forduláshoz meg megfelelő színsor kell. Ami nekem nagyon bejön mostanában az M1 2db IGC-s perfectel szinte mindent lerajtol. Ami még hasonlóan szépen hasit az a nagy kedvencem az RTR-X, de az LP 640 is nagyokat megy!(#11313) noblem1983
Én nem hiszek ebben a Cinque akármibe, multiban rendre lehagyom őket még a Murci-val is.(#11314) Brumi˘
A Murci csalódás, érdekes nálam bevált és nem nagyon előzik meg a full ultra GT2-k sem 50lvl pilótákkal sem. -
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #11301 üzenetére
Hát nem tudom, meg nem veszem van elég vasam, már kifolyik az utcára és ha ugyanolyan rosszul fordul mint a sima, akkor hiába gyors.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #11291 üzenetére
Ott van alul pár gomb amikor írsz valamit, nyomd meg és a felugró ablakba másold be amit linkelnél, ha kijelölöd a kívánt szót (kék lesz) akkor azt teszi be a link nevének. Próbálgasd 5 percig engedi, addig törölheted ami nem sikerült. Hasonlóan a képnél, de az megy ahogy látom. Ha képet link-ként teszed be új ablakban nyílik meg nagyobban (vagy eredeti méretben) és ha ebbe egy képet teszel a név helyére (ahova link-et ír) a képre kattintva nyílik meg nagyban.
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #11284 üzenetére
Tapasztalat!
Más: te is linkelhetnél így, hogy piros legyen (a gombokat használva), mert nem mindenki egyforma böngészőt használ.Megj.: a V-Spec csúszása nagy hozzáértést igényel, így csak az ellenségemnek ajánlanám, sokkal jobb és perfect-ben az egyik legerősebb a Boss és az pöpecül fordul és nagyon tud gyorsulni.
A sebességekből lejön 30Km/ó.[ Módosította: doc ]
-
UFO1
senior tag
Lehet nincs semmi összefüggés, de nemrég kalapáltam össze kb. 1 millát egy Silvia-val a Murcira és mentem mindenhol versenyt, HS-t akármit. Talán ha adott 5 alkatrészt összesen, igaz abból 2 ultra volt, de utána a nagy vassal A-ban sokkal jobban adogat nem egyszer volt 10-20E IGC és jött pár alkatrész is, bár nem a legjobbak.
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11076 üzenetére
Szerintem a Murci a legjobb most 1,7 milla IGC-ért (a régi T3-ak közül), jól megy és fordul nem mint régen. Persze nem muszáj nagy vasat venni kisebbel is lehet nyerni csak meg kell várni a megfelelő ellenfeleket, nekem 2-3.-ra jól sorsol össze hasonló járgányokat.
Gyémánt gyűjtő pl. a Porsche meg ennyivel tud többet, ha jó helyen kezded (néha ez nem jön be) lehet egymás után szedegetni a zöld sáv felé indulva (a kis térképen, jobbra lent), ha már nem jelzi arrébb kell autókázni.
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #11048 üzenetére
Mindenképp szóljatok ha bekerül a játékba a Millenium Falcon, mert az nekem minden boost-ot megér, nem különben a Voyager és végső soron egy Borg kockával is megelégednék max. asszimilálom.
-
UFO1
senior tag
Hagyjátok már ezt a Zonda marhaságot nem jó az semmire a stat meg ugyanúgy nem mond semmit mint eddig. Az egyik legnagyobb stat-u az LFA, de a 911-ek ellen nem sok esélyük van, úgy ahogy a GT4 se megy egy centivel sem jobban a GT3-nál, nem beszélve a GT2 kb. 50-el kisebb stat-okkal is simán elveri.
Viszont pont tegnap próbáltam a Murcit (alap utcai) 2 IGC-s perfect-el iszonyatosat rajtol, míg az LFA (alap verseny) 3-al is csak vánszorog, pedig utóbbi ez egyik kedvencem, de ez van. Az irányításuk közel ugyanolyan stabil és egyforma időt mentem velük.
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #10762 üzenetére
Pont hogy most a valóságot tükrözi a stat, ahogy a felettem szóló is írta, gyorsabb autó rosszabbul fordul, ráadásul piros rugó nem is jó a Zonda-ba, kék esetleg zöld amit használnék benne.
A GTS-be is beletettem 3 ultra cuccot és rosszabb lett mint full pro-n, hiába nőtt minden értéke mégsem megy jobban sőt ... -
UFO1
senior tag
válasz
xenon2 #10746 üzenetére
Az időkorlát az 1 dolog az oké is, de hogy valaki sportot űz abból, hogy leramolja, szétnitrozza a TE-t az egy barom, mert mert nem kap semmit a végén, ha kiesik a TÁRSA (a TE nem verseny!). Már a TE sling-töl is idegrohamot kapok (ha nagy ritkán megyek), mert minek az.
Megj. a 2. akárhányadik hely ugyanúgy adhat bármit, mert 2-4 aranykártyát kap mindenki tehát marhára nincs értelme sietni!
Az RPM skill-el megnő a zöld sáv, így könnyebb rajtolni, ráadásul némelyik gép jobban szeret alacsony fordulaton indulni (pl. 911, BMW, Lotus), mert úgy nem kapar el.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10687 üzenetére
Ha üres, ha nem, néhol úgy csal a gép hogy jobban megszenvedem a futamot mint multiban, persze inkább a gyenge gépekkel van ez, és singli-ben nem nyomok PU-t se, de néha muszáj vagyok. Ma még hazain is kikaptam a géptől
valami gyengével pedig MR2-vel csak úgy toltam le 911-eket.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10685 üzenetére
Akkor ennyi erővel lehetne RTR-X, LFA vagy 911 GT3 Cop mert az is mind „S” és legalább bent van a játékban, érdekes hogy utóbbi fel is van skill-ezve. Nekem is furcsa volt minek van bent olyan gép amit meg sem lehet venni.
Más: Valakinek működik a radar és a több kp. skill mert nálam nem.
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #10653 üzenetére
Én ebbe a 3 ilyen 3 olyan dologban sosem hittem (de volt) és most sem. Van pár vegyes-felvágott gépem saját száj íz szerint és sokkal jobban mennek (pl. P, S turbo iszonyatos erőt ad) ráadásul olyan stabil más színektől a futó hogy csak, a 3 pirostól meg korcsolyapálya a legtöbb járgány (talán a BMW viseli el, de rugót mást tettem és jobb lett). Van egy spéci 911-em csak pro-val, gyorsulásra hangolt színekkel (nem 3 kék!) mentem vele nem rég, de még mindig úgy ellép a rajtnál mint semmi más. Egy a baja a puha fűtűmű és emiatt könnyen kifarol.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #10598 üzenetére
Azért az EVO X-es igencsak ultra-val megpakolva megy rendesen. Sose felejtem el hogy jöttél az E30 után, ilyet ritkán tapasztalok. Mondjuk az egy gyorsabb pályára való volt és mindenképp egy jó sofőr az elengedhetetlen hozzá (a X-hez is).
A Pro Street-ben volt olyan EVO-m széjjel tuningolva, hogy a 3 körösön utolértem a mezőny, ha meg adtam neki egy full gázt álló helyzetben, elkezdett keresztben csúszni olyan bivaly volt. És ami a legszebb, tudtam vele drift pályán is menni, mind a 4 keréken csúsztatva.
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #10556 üzenetére
Piros fék sohasem volt jó a 911-be bárki más is mondja ezt (névtől függetlenül) bármi mással jobban megy.
(#10561) sunny84
Majd jön a sok új user akik azt hiszik ilyen a játék, pedig közel sincs a valósághoz, már a skill rendszer miatt eltűnt a világranglista vezetők jelentős része. Nem tudom mi a cél, de ez a bukáshoz vezet, legalábbis nálam. -
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #10446 üzenetére
Hátha a matrica kivétel 3 óra volt gondolod az gyorsan megy itt nem szakemberek dolgoznak hanem ide-oda kapkodó idióták.
A BF-en miért nincs szerver leállás kidob és jön is le a frissítés.(#10448) 1NST1G8R
6 perc után egy fillérrel sem ad többet nem érdemes tovább húzni! -
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #10434 üzenetére
Az tényleg jó lesz (minden nap új pályák) így naponta lesz szerver leállás, pedig pont akkortájt szeretnék játszani nem a 40 fokban.
És az hogy ízlik hogy állítólag (SG-n írták) a motortól nő a az irányítás stat és fordítva ez normális. Este erre kíváncsi leszek és amit láttam, gyengébb a GT2-m pro-val (A) az alap Cop GT3 mert az (S) az hogy is van.
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #10421 üzenetére
Addig oké is lenne, hogy a garázsban az autóválasztót megcsinálták 2 év késéssel, mert ugye az minden játékban alapból benne van, de mentél ki a pályára is, 10 verseny van összesen és abból jó pár class-okra osztva. Szépen visszazuhant a játék a Beta előtti korszakba.
-
UFO1
senior tag
Lehetne itt jót is alkotni csak vissza kéne nyúlni a gyökerekhez UG, Carbon, MW, HP és ötvözni ezzel (ezeket a legtöbben szerették). Lehetne minden pályán többfajta versenytípus drift, traffipax, üldözéses (ahol mindig kiesik az utolsó) fizetőkapu esetleg rendőrös üldözés (2-2 vagy 3-3 ellen).
A következő kép képzelném el: a lobby-ban az utolsó 5s-ben sorsolna a gép hogy épp melyik játékstílus indul el (vagy a versen típusválasztóhoz tehetnének egy + random lehetőséget is), így aztán aki nem megfelelő autóval indul megszívta mivel egy gyors 911-el pont elbukna drift-et, mert tapadna mint állat.A fizetőkapunál meg el tudnám képzelni hogy minden kapu mást oszt, helyezésektől függően pl. 2x-es szorzót vagy levesz 20km-ert a sebességből stb., tehát itt nem a gyors lenne az első hanem aki jól kapja el a kapukat és lehet az utolsónak befutó kapja a legtöbb pontot. Még azt is bele lehetne szőni a játékmenetbe mikor némely versenyben az első elér egy bizonyos pontra ott egy külön verseny indulna pl. egy x mérföldes drag betétfutam, mikor annak vége folytatódna az eredeti pálya.
Persze külön is kéne gyorsulási verseny több távon, de én sokat nem várok ezektől és ettől a pályacsökkentéstől nem hogy nőni fog a létszám hanem apadni, mert a piacgazdaság alapmondata terjeszkedni, terjeszkedni a csökkentés mindig a vég kezdete szokott lenni.
Habár ezeknek ez túl bonyolult lenne, de ha minden felsorolt versenyfajta lenne (és hogy ne unjuk meg naponta, hetente változtatnák melyik pályán mi indul) már azt is el tudnám fogadni.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10354 üzenetére
Negatív hsz. én egy véleményt fogalmaztam meg úgy mint te, nekem kevés a 10-15 pálya ahhoz képest, hogy most közel 100 van és már azokat is unom. Az a Driver játék meg nagyon komoly, annyi autóval mehetek ahány az utcán van (akár tűzoltó, rendőr, taxis is lehetek) és nagyon jól lehet szórakozni pedig még csak offline mentem pár órát, de sokkal sokkal jobb játékélményt ad. A kocsik csúsznak némelyik tapad, de minden esetre van súlyuk pedig az is árkád játék.
És tudhatod a lista nem érdekel, néha megyek 1-2 jobb időt, de nem hajszolom a NO1. helyeket! -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10352 üzenetére
Van jobb
utcaiversenyzős játék GTR–2 elsőként, Colin Mcrae Rally, MotoGP, Dirt 3, Shift 1-2 (van multi is sokban) és nem sorolnák többet.
Részemről ha bejön ez az idióta 10 pályás akármi elkezdem a kormányt tekergetni, és oda egy fillér sem kell ha új autó kell, van minden alapból. Szerintem sokan így döntenek és az utolsó ez az „ennél jobb utcai versenyzős” játék neked! nincs, de a fent felsoroltak mind jobbak. -
UFO1
senior tag
Hát ez a napi 15 pálya egy baromság a nagy részét utálom és ebből kb. még 5 TE, így marha kevés verseny lesz, de ha azt akarják hogy még kevesebben játszanak, nálam elérték.
Az új autó osztályok, ha ezek lesznek és nem csak egy kamu fölboríthatja a mostani erőegyensúlyt.SG-n Szabi tett föl egy érdekeset, akit érdekel olcsón megveheti és mehet a multira is.
-
UFO1
senior tag
válasz
DeadBullet #10157 üzenetére
Ja azt hittem csikózódik, lefagy mert arra van egy gyors javítási tippem.
Az érdekes hogy törik le a kondi a gépben lévő kártyáról? -
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #10139 üzenetére
Tegnap direkt kipróbáltam az RTR-X-et 3-as ültetéssel (nagyon régen volt benne, csak akkor még bénább voltam mint most
) és sokkal rosszabban fordul, így hát repült belőle (jössz egyel
) és az egyik profilban maradt egy 911-ben abból is a piros fékkel egyetemben és érdekes módon az is jobban megy így (bár tudtam előre).
Tutu most kérdezhetné mivel támasztom alá ezt, ezért gurultam a Ford-al Chinatown Delivery-n egy 1,21-et (mivel ez néhol jó kanyargós) és csak perfect és pajzs (a mágnes ellen) volt használatban. Többet nem nagyon menne (full pro tuned) max. 1,19-20 ami esetleg lehetne, de nem forszíroztam.
(#10153) DeadBullet
Mi a hibajelenség, mert sok esetben egyszerű a megoldása. -
UFO1
senior tag
Hiába stabilabb, ha nehezebben fordul nekem is volt mindenféle (és van is) ilyen ültetés meg olyan ültetés, széles kaszni, nagy felni. Marad minden nélkül.
Tutu neked meg ajánlom nézd végig még egyszer a Poseidon-os videókat és ha ott találsz ültetést és széles kasznit akkor igazad van, különben meg nekem így kényelmes, mert ilyesmiket toltam (több más közt ezt is) ez előtt és szeretem ha csúszik kicsit. De ez a legjobb!
Különben is leszrom hogy néz ki a kocsi, a festést is, ezt megcsináltam mert megérdemli.
És széééép az E30 így is! -
UFO1
senior tag
Így van versenyezni kell, bár én is szeretem a TE-t, mellesleg alkatrész esik TH-n is, és egy jó race alkatrészes géppel is lehet futamot nyerni csak sűrűbben kell nyomkodni a PU gombokat.
Persze nem árt, ha a driver pengén vezeti a szekerét is. -
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #10074 üzenetére
Nekem elég jól megy, bár csak privátba megyek 1-2 ember ellen és tetszik, pedig a skill-ekhez nem nyúltam csak átcseréltem 3*-ra őket!
Más:Ha másért nem az ingyen 600 boost-ért érdemes átugrani az új szeróra (a többihez hozzáírva) pedig nincs semmi ünnep. A neveimet lefoglaltam legalább, de játszani itt fogok a régin.
-
UFO1
senior tag
Ja, ott fogunk bóklászni az üres pályákon mi ez a 3000 boost a sajátod Tutu (az MR meg is lenne vagy egy E30), azt hittem adnak ha átmegy valaki, jó lenne. Az is lehet ott vár a drag, grift, jégpálya meg a kanyon,
persze csak álmodozok.
Milyen név az hogy Noxvillám, nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged