-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
lehet ilyen esetben reklamálni az ea-nak?
-
muratomi1
senior tag
B5WR-SMQW-N639-HUBP
Lamborghini Gallardo LP 560-4 -
muratomi1
senior tag
Szerintetek mit érdemes bele tenni az autóba?
-
muratomi1
senior tag
A silvia ezerszer jobb kezdőknek. Mikor először játszottam akkor eclipse-m volt de soha nem nyertem. De volt egy kis pénzem. Vettem egy scirocco-t boost-ért 7 napra aztán megmaradt de a silvia ellen egyiknek se volt esélye szal vettem még 1 silviát felnyomtam, a statja sehol nem volt a scirocco melett de mégis vertem őket. sokkal jobban irányítható, de pl. 240 SX-t könnyebbnek érzem és számomra kezelhetetlen.
-
muratomi1
senior tag
-
muratomi1
senior tag
http://g.nfs-s.com/3623/nfsw_JESUSTOMER.png
szerintetek ez jó? -
muratomi1
senior tag
24 szinten vagyok soha nem vettem még boost-t csak ugye kódok alapján kaptam és én balfasz mindig elköltöttem ha volt. Na de m1 is. 4 hete újra elkezdtem akkor voltam 15ös szinten azóta minden nap játszom és keveseltem a pénzt. Gondoltam venni kéne egy kocsit de nincs pénz honnan a .. szerezzek. Megnéztem az inventory-t v mi a csudát eladtam mindent ami ott volt és 400.000 költőpénzem lett. azóta van 110.ezer és csomó jó kocsi és mondom megint megnézem hátha el tudnék valamit adni.. de nem volt semmi. És megkérdeztem tesómat h h-h itt nincs semmi? mondom 4 hete fullig voltam eladtam mindent és azóta is játszom de semmi jót nem nyertem. Azt mondja erre te hülyegyerek mi a szarért adtad el simán fel tudtad volna fullra tuningolni az autódat.. mondom bazmeg jókor szólsz.. szal van egy porsche-m, egy lexus, bmw ez mind t2es és egy silviám. már nagyon bánom h eladtam mindent..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged