- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #12593 üzenetére
Szerintem félre érted. Nem a NFSW "B" csoportjára gondoltam, hanem erre.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az új Alfa helyett jobban örültem volna egy két Group B-s autónak. Az alapok már úgyis benne vannak a játékban.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #12520 üzenetére
Az EA ezzel most kicsit betrollkodott.
Egyébként a lvl. 60 nyújt majd bármi pluszt is a mostani csúcsot képviselő 50-es szinthez képest?Szerk.: Okés meg is van a cikk, ahol le is írják mi lesz.
-
PR0JECTNR56
addikt
A facebook oldalt 471.000-nél is többen kedvelik, szerintem ahhoz várják még a maradék 29.000 like-ot.
-
PR0JECTNR56
addikt
Szuper jó, köszi.
Az autó úgy megy a kanyarokban mintha sínre tették volna és húznák. Remekül betapad az íveken és nagy sebességnél (200km/h+) is ugyanolyan kezelhető a trükkösebb kanyarkombinációkban is. Gyorsulni meg úgy gyorsul, mintha nem volna holnap, tehát príma autó lett az R8 LMS.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon vad lett az Audi R8 Ultra kivitele.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bekő Tóni #12359 üzenetére
A 370Z-m is kapott egy toronydaru talpazatnak is bőven beillő szárnytartó elemeket. Erősen gondolkozom rajta, hogy leszedjem róla, mert így elég durván beleszól a karosszéria arányaiba és rontja az összképet.
Tényleg, motorháztető elemet már látott valaki? Végigmentem az autóimon, de egyhez sincs...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #12344 üzenetére
Az aftermarket-on belül történt komolyabb változás, a bodykit, a spoiler illetve a motorháztető most már külön illeszthető fel az egyes autókra. Ezzel egy időben új bodykit-ek (az LP-640-es Murcira immáron elérhető boost-ért a Treasure Hunter kiadás bodykit eleme), új spoiler-ek és motorháztetők is megjelentek.
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszönöm, már egészen megkedveltem.
Érdekes módon ez az első autóm, ami nem japán vagy olasz és használom is.
(#12247) tutuhawer: A kanyarodása nagyon érdekes dolog. Karakterében az LP640-em kanyarodásához hasonlít, csak azzal a különbséggel, hogy jóval gyorsabb nála illetve, egy kicsit másképp kell betenni a kanyarba. A High Stakes-en akad néhány kanyar és hirtelen manőver, ott volt alkalmam azt tapasztalni, hogy nem egy kanyarba még az LFA/LP640-et is elveri, pedig ezekkel tudtam eddig a leggyorsabb lenni azokon a pontokon (az LP670SV egy hajszállal van lemaradva az előbb említett duótól).
Emellett a hangját is imádom.Szóval ez egy remek IGC-s autó, leginkább ebben a tekintetben is az LP640-hez tudnám hasonlítani anno az is nagyon szuper volt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #12072 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mi volt tavaly?
Mi történt az avataroddal, elsőre rád se ismertem.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
noblem1983 #12049 üzenetére
Kétségtelen tény, hogy egy valóságos ipari remekmű és a formája mindenképpen ikonikus szerepet tölt be a szupersportkocsik világában, az egyéb tulajdonságairól nem is beszélve.
(#12050) sunny84: Magyar utakon ilyet nem fogsz látni, nem kell megijedni.
Komolyra fordítva a szót, a Honda és az Aventador azért nem igazán képezheti összehasonlítás alapját, eleve két nagyon különböző járműről beszélünk.
-
PR0JECTNR56
addikt
A Gallardo ráncfelvarott kivitele mellett az LP-700 is megjelent egy kicsit másképp, avagy a Roadster formában.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11851 üzenetére
Az "természetes" jelenség, ha jól tudom (vagy javítsatok ki ha nem) valamelyik másik játékos miatt nem tudja betölteni a versenyt.
A stabilitás kapcsán a random fagyásokra, belépés utáni egyből errort dob stb., ezekkel az utóbbi időben nem is találkoztam pedig volt olyan, hogy csak a gyémántgyűjtésre, ami egy pár perces autókázás, háromszor kellett bejelentkeznem a sorozatos és mégis kiszámíthatatlan pillanatokban és időközönként bekövetkező fagyások miatt. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11848 üzenetére
Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során.
Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11841 üzenetére
A Shield sajnos nem nyújt védelmet a fizikai behatásokkal szemben, csak a Traffic Magnet-et tudja levédeni egy rövid időre.
A végére jó tartogatni a meglepetést, régebben a Diablo SV-vel csináltam ezt, hogy végig a második helyen maradtam majdnem szélárnyékban és mikor a pálya végén az utolsó egyenesnél szépen kiálltam a szélárnyékből és egy nagy nitróval el is hagytam. A Diablo SV-ben az volt a jó, hogy alapból is nagyon erős és hosszú nitrója van, amit én nem voltam lusta még néhány skill-el megtámogatni.
Az oroszokkal nem kell foglalkozni, az egyik legparasztabb banda az egész NFS World-ben, ha nyernek fényezik magukat, ha nem hőbörögnek, imádnak rammolni, vezetni meg nem tudnak amellett, hogy az autóik megjelenése terén pedig borzasztó ízlésük van. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert náluk is vannak nagyon korrektül versenyző játékosok, de ők vannak kisebbségben. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11839 üzenetére
Gyakori viselkedés sajnálatos módon. Tegnap az LP-670-et hajtottam az egyik sprint futamon, ahol egy jól elkapott rajtot követően az élre álltam. A pálya 60%-a körül beért egy Z-Tune R34-es és lerammolt. Ez még rendben is volt meg tudtam védeni a pozíciót, majd még egy kísérletet tett, bele is paszírozott a falba roppant igényesen, az autóm igen furát bucskázott a fal/járda kettőse között, mintha le akart volna esni a pálya alá.
A nitró/juggernaut/ready gombok egyéként folyamatosan mentek nála, kb. úgy világított mögöttem valahányszor hátra tekintettem, mint egy karácsonyfaégősor. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
noblem1983 #11775 üzenetére
GT3 RS-ből kb. 5 perce volt meg kettő, de ezek már elég gyorsak, a rajtnál eltalált nitró nélkül elvertek volna. Azzal gondolom nem árulok el nagy meglepetést, hogy a Reventon még az LP-670-et is helyben hagyja, a két GT3 RS után vert el egy.
A rajtnál lévő nitró viszont tényleg kulcsfontosságú, vannak olyan autók, amiket még úgy is be tudok érni, hogy ha ők nitróval indulnak én pedig bénázok is kihagyom a nitrót, de a Porsche GT3 RS/Carrera GT már nem verhető el így. Ha a nitró viszont neked is és az ellenfelednek is kimarad, akkor az LP-670 nagy valószínűséggel nyerőbb mint a Porsche duója.
Az itt és az előző postban összefoglalt tapasztalatok a Breaking Point nevű Drag eseményen észlelt történéseken alapulnak (vezeték nélküli albis neten vagyok, így most ritkábban megyek 4 vagy annál több fős versenyeken a gyorsabb betöltés érdekében).(#11776) UFO1: Okés, estefelé még úgyis felnézek, élvezem az újdonság varázsát aztán ha gondolod gördülhetünk egy-két kört.
-
PR0JECTNR56
addikt
Mai LP-670 SV és Drag tapasztalatok. Kezdjük az autóval.
Az LP-640-hez képest, sokkal komolyabb a kanyarstabilitása, ültetés nélkül is úgy tapad a betonra mintha egy Stage 3-as Lowering Kit-et kapott volna. A kanyarokban fürge, bár még mindig meg van benne ez a Lambo-s hatás, hogy az élesebb kanyarokat nagyobb sebességnél nem kezeli olyan jól mint pl. az LFA. Gyorsulás szempontjából nagyon remek autó, ha sikerül nitróval elkapni a drag elejét, akkor már bottal lehet ütni a nyomát. A gyorsulás szemponjából nagyon fontos a nitró, mivel az 1-es sebességi fokozatban és 2-esbe váltás elején gyengébb a gyorsulása, és 2-3-4-5-ben mutatja ki igazán a foga fehérjét. Az alap nitrója is jó elég erős és sokáig tart. A végsebességét még nem néztem.És a Drag.
A Cinkékkel nem tudom mi van, de 4/4-et leiskolázott az LP-670. Pedig a 3 adat alapján minden esetben jobbak voltak a Cinkék, de a pályán simán elkalapálja őket (az első Cinke felett aratott győzelemnél ráadásul skill mentes volt az autó teljesen). A sima Zonda F-ek szintén leszerepeltek.
Az LFA-k gyengék, 3/3 kikapott, a Cinke szindróma figyelhető meg náluk is.
A Porsche Carrera GT már más, nitrós indulás nélkül (bénáztam) nem tudtam megfogni, hajszálnyi különbséggel elvert (papíron ez is jobb volt minden értékében mint az LP-670).
A másik veszélyes egyed, akivel ma összefutottam szintén a Porsche-k körül került ki, 911 GT2 személyében. Kemény versenyben ez is levert.
A GT500-as Mustang Super Snake, Boss 302, az új Drag-es SS totál veszélytelenek, még a Cinkénél is gyengébben muzsikáltak.
Nagyjából eddig ezek a tapasztalataim az LP-670-el, meg vagyok vele elégedve. A hangja pedig csodás. -
PR0JECTNR56
addikt
Nincs izomautóm, pillanatnyilag csak japán (Nissan, Lexus) és olasz (Lamborghini) gyártmányok vannak raktáron és ez feltételezhetően így is fog maradni, mivel sokallom az IGC-s 2012-es Boss 302 árát. A DBS/Vantage kombót ma már többször elfogyasztotta az LP-640-em vacsira, így őket ki is hagynám.
(#11753) noblem1983: Az LP-670 SV a gyűjtői szenvedélyem miatt kell (így az ára még ha boost-ban is magas, abszolút nem mérvadó), ha egy fikarcnyival is jobb mint az LP-640-em akkor én már teljesen elégedett leszek.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
noblem1983 #11751 üzenetére
Én a sajátommal eddig nem voltam képes értelmes eredményt produkálni és az ellenem induló LFA-k közül egy sem tudott még megfogni. Tiszta szerencse, hogy a legjobb autóm a leghasználhatatlanabb ebben a játékmódban, de nem lehet semmi sem tökéletes. Skillezni nem fogom az enyémet annyi viszont biztos. Lehet hogy lassan vennem kéne egy LP-670 SV-t.
-
PR0JECTNR56
addikt
Néhány érdekesség a mai tapasztalatok fényében, az LFA siralmasan szerepel a Drag-en, a papíron jóval gyengébb LP-640-em laposra veri, de még az R35 specV-m is sokkal fényesebben szerepelt nála.
-
PR0JECTNR56
addikt
Azt kell mondjam nagyon klassz lett a Drag, hozza az általam elvárt szintet, remélem a közeljövőben még lesz néhány Event-el bővítve ez a versenyszám is.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
noblem1983 #11735 üzenetére
Klasszikus szupersportautóknál/egzotikumoknál nem szeretem a neont, a JDM rakéták más lapra tartoznak, ott jöhet.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11694 üzenetére
Ez megítélés kérdése, nekem külsőre bejön és ha lenne boost-om vennék is egyet, de nem győzött meg az összteljesítménye.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11692 üzenetére
A youtube-on lévő értékelés szerint az R34 Z-Tune-hoz hasonlatos a teljesítménye csak gyengébb végsebességgel és nitróval.
Viszont ha belegondolsz nem csoda, hogy nincs ott az S kategóriában, a valódit is csak egy 420 lóerős turbómotor hajtja. Inkább néz ki izgalmasan, mint amennyire hasznát lehet venni. -
PR0JECTNR56
addikt
Most hogy végre megjelent, próbálta már valaki az új orosz csodafegyvert?
-
PR0JECTNR56
addikt
Ma lesz egy kis javítás az NFSW-ben, a Corvette ZR1 pedig IGC-ért megvásárolható lesz a frissítést követően, csakúgy mint a legendás Shelby Cobra Daytona Coupe, a sótlan Lotus Europa S és a csúf Pontiac Solstice GXP.
Viszont a következő modellek búcsúznak a kínálatból:
Porsche 959, Porsche Cayman S, Audi S5, Nissan GT-R (R35). -
PR0JECTNR56
addikt
Srácok R35 specV-hez van ajánlható színsorotok?
-
PR0JECTNR56
addikt
Most kaptam 50db nitrót, a High Stakes TE futamán, ez normális vagy mi történt az NFSW-el, hogy ilyen bőkezűen jutalmazott (talán egy új bug
)?
-
PR0JECTNR56
addikt
De kis kellemes lett az R35 SpecV, nagyságrendekkel jobb minden szempontból, mint a sima R35. Az irányíthatóság sokat javult, még mindig nem egy LFA, de már értelmesen, minimális sebességveszteséggel be lehet vele venni a trükkösebb kanyarokat is. A gyorsulás főleg az első 3-4 fokozatban baromi erős, nagyon szépen húz indulás után. A végsebessége nem tudom mennyi, az enyém némi tuning után 336 felett is gyorsult még elég szépen, de elfogyott az út alólam.
-
PR0JECTNR56
addikt
Elérhető immáron a Nismo R34-es Skyline modellje (Z-Tune verzió).
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11356 üzenetére
Akkor jó, ha ez is kibír egy hónapot nem lesz gond, mivel még elég messze vagyok tőle pénzben (még csak 1 millió $ gyűlt össze).
-
PR0JECTNR56
addikt
Srácok, a most kiadott IGC-s autók (konkrétan a GT-R R35 Vspec) mennyi ideig lesz még elérhető a mostani 1.7millió $-os áron?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csak IGC #11347 üzenetére
A World még mindig egy igazi bughalmaz, pont a mai napon futottam bele a B kategória részére fentartott "Compromised" nevű TE versenyen abba a jelenségbe, hogy a 370Z-m egy-két ütközés során fekete lett teljesen és helyenként átlátszó volt. Továbbá néhány városrészen a fal a szélesebb, mint ahogy elsőre kinéz, de csak pont annyival, hogy ha a tükör széle hozzáér ehhez a láthatatlan részhez, egy remek dupla szaltókkal tarkított borulással lepi meg a játékost. Aztán ott vannak még a láthatatlan rendőrautók, amiknek csak az alsó árnyéka közelít feléd az úton, magát az autót abszolút nem látni és van olyan amikor átmegy rajtad simán, viszont az is megeshet, hogy felkenődsz rá mint egy rendes rendőrre.
Ezek után már az sem meglepő, hogy a játék néha későn helyezi ki TE közben a rendőrjárőröket. Eddig kétszer esett meg, hogy pont elém pakolt ki egy álló Corvette-t miközben 210 körül érkeztem a kanyarba, a többi esetben a semmiből előtűnt egy rendőr a szemben lévő sávban és némi fáziskéséssel csatlakozott az üldözéshez.
Emellett még ott vannak a Rhino-k amik igen érdekesen tudnak viselkedni, ha megy előttem valaki TE-ben. Közelednek az előttem haladó játékos felé ahogy kell és egy ponton elkezd rángatni és egy helyben baromi gyorsan forogni a Rhino, de közben nagy darabokban lopja a távot és egyszer csak ott van mindenki előtt, totális káoszt és tömegbalesetet generálva.
Szóval ez csak néhány remekmű az utóbbi időből, amit ki kellene javítani, ahelyett, hogy a Nissan matricákat is csak masszív pénzlehúzás után boost mellé hajlandóak adni. -
PR0JECTNR56
addikt
UFO1, chris1997: Nyilván nem fogják IGC-ért elérhetővé tenni, én sem gondoltam ezt komolyan (-->lásd mosolygós fej).
Viszont az elég gáz, hogy a Lamborghini IGC-ért megvehető "csúcsmodell" nélkül marad. -
PR0JECTNR56
addikt
Az NFS World exe-je egyébként másnak is csinál ilyen random leállásokat, a játék összeomlását előidézve vagy csak nálam szállta meg valami a gépezetet?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11277 üzenetére
Akkor kezdhetek rohamtempóban lapátolni, hogy az ördög vigye el. Nyilván ilyenkor jön a Spec-V, mikor alig van IGC-m.
(#11279) Biciklista:
Szerintem a Porsche még mindig jobb választás, nekem a Vspec-re a Nissan gyűjtői szenvedélyem miatt van igen nagy szükségem. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11275 üzenetére
Nocsak Spec V. Mennyi lesz a várható ára?
-
PR0JECTNR56
addikt
Ahogy elnézem a hivatalos oldal is karbantartás alatt áll, ez megmagyarázza a launcher működésképtelenségét.
-
PR0JECTNR56
addikt
Most csak nekem fagy szét a játék launcher-e vagy másnak is ezt produkálja?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Tyrese618 #11074 üzenetére
Vannak kivételek, egy-két trükkösebb gyémánt nagyon a zóna peremén van, egészen a legszélén. Mivel a legtöbb városrész kör vagy négyszög alaprajzú, így én az autópályán kezdek, ott nagy sebességgel körbefutok felszedem a gyémántot, aztán koncentrikus körökként kezelve az utcahálózatot haladok kívülről befelé.
A Treasure Hunter autók (speedboost-osak) viszont asszem minden gyémántot látnak a térképen. -
PR0JECTNR56
addikt
Bezzeg nekem a legjobb futott időm a 947-ik helyre volt elég a CAMDEN & ROUTE 55-ön.
-
PR0JECTNR56
addikt
Most már a Porsche 911 GT3 RS 4.0 is elérhető a játékban. Nem mintha nagyon rászorultunk volna, de most már ilyen is van.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10954 üzenetére
Jó már én is hülyeséget írok sugárút széles jókedvemben, ez a Reventon, de az Aventador is érkezik majd.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #10951 üzenetére
Oh. <3
(#10955) csak IGC: De bizony ez az. Már ideje volt, hogy szétcsapjon a sok jellegtelen Porsche között és most itt van.
-
PR0JECTNR56
addikt
A napokban gondolkodtam TE közben egy olyanon, hogy lehetne "Cop Challenge". Ez olyan lenne, hogy singleplayer event-ként lenne a térképen, ahol adott egy hosszabb sprint pálya a városban és 4 versenyző akiket el kell kapni.
Lenne egy "Cop Kit" minden autó Class-hoz külön, amit megvenne a játékos (pl. S Class esetén 700.000$-ért, A Class-ban 500.000$-ért és így tovább) és ezeket automatikusan felrakná a választott járgányra a gép, amint elindítod az event-et.
A "Cop Kit" tartalmazná a festést, a villogókat meg ilyen apróbb dolgokat.
Az event nyitott lenne, tehát Class független, az autód teljesítményéhez mért ellenfeleket adna. A sprint során a rajt után el kellene kapni a lehető leggyorsabban a 4 versenyzőt, minél rövidebb idő alatt lenne meg, annál nagyobb lenne a kapott pénzjutalom.
4 elkapott versenyző = arany kártya
3 elkapott versenyző = ezüst kártya
2 elkapott versenyző = bronz kártya
1 elkapott versenyző = kék kártya
0 elkapott versenyző = nagy semmiDióhéjban ennyi, ilyen játékmód volt már az előző részekben is, de úgy gondolom ebbe is lenne rá kereslet (persze előbb a kanyon versenyt csinálják meg, továbbá a város útszakaszait is be kellene fejezni, de hol van még az).
-
PR0JECTNR56
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
Végre bekerült a játékba az LP-670-4 SV is, sajnálatos módon boost-ért. De most elkezdem az IGC-t lapátolni, hátha később még megvásárolható lesz IGC-ért.
Szerk.:
csako: Két másodperccel lecsúsztam. -
PR0JECTNR56
addikt
Tényleg nem megy megint. Nekem most volt a verseny végén fagyás, a rewardok elúsztak. Most meg be sem enged.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
stefyY #10708 üzenetére
Mikor a frissítés előtt láttam, hogy lesz IGC-ért a GT40 én is ugyanilyen festésűre vagy a hatos rajtszámúéra szerettem volna csinálni, de az LP-640-re kellett a pénz és inkább azt vettem meg.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csak IGC #10502 üzenetére
Akkor már egész korrekt, nekem is pont ez van betéve plusz 1db 2 csillagos Extended Nitrous és a sok TE miatt 2db Ram skill.
Még egy dolog, ez is frissítés után tűnt fel miután futottam 8-9 futamot a High Stakes-en az LFA-val. A kanyarodásán még tovább javítottak, ami az egész pályán tapasztalataim szerint átlagosan 4-5 másodperces gyorsulást jelentett a korábban futott időimhez képest. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csak IGC #10500 üzenetére
Nagyon jól kezelhető, a kanyarokban villámgyors. Hasonlítani csak a meglévő LP 640-4-hez tudom, amitől egyértelműen gyorsabb a kanyargós részeken és jobban kézben tartható.
Az LFA hátránya szerintem a viszonylag rövid és kevés nitróban rejlik, meg a rajtokat gyakorolni kell vele, nekem sem mindig sikerül a legjobban elkapni.
Összességébe véve viszont egy remek autó, főleg hogy most IGC-ért is be lehet szerezni, ráadásul nem is túl drágán. -
PR0JECTNR56
addikt
Ez még gondolom a frissítés "adománya", hogy a sprintversenyek után egy darab kártyát nem láttam, csak a pénzjutalom jött le. Most vagyok 47-es, csak S, A, B Class autóim vannak (még a 240Z-m is bekerült a B-be, de hogy a pokolba) és ez eléggé leszűkíti a lehetőségeket a kevés versennyel. A sprinteken hoztam két második helyet, de a nyeremény még továbbra is nevetséges, az autó javítási költsége mellett alig marad valami. Szinte csak a két megszokott TE-n mentem a High Stakes-en az LFA-val (Class S) és a Late Departure-n az LP 640-4-el (Class A).
A Lamborghini-vel viszont meg vagyok elégedve, nagyon kellemesen megy, megérte azt az 1.7 millió IGC-t.
Még valami ameddig el nem felejtem, a GTR R35 irányíthatósága a patch előtt sem volt egy rendkívül felemelő élmény de most az autóm egyszerűen siralmas. Még rosszabb a kanyarsebesség és még jobban le kell vele lassítani minden kanyar előtt mert egyszerűen képtelen őket bevenni. Ezzel kezdhetnének valamit, azért az eredeti egyáltalán nem ilyen rossz. -
PR0JECTNR56
addikt
A frissítés utáni állapot részben bejön, részben nem.
Ami tetszett, hogy az LP-640 ára lement 1.7 millióra (2.5 millió $ volt az eredeti ár), néhány autó IGC-ért is megvehető és az alkatrészek Tier függetlenek, továbbá a pénznyeremények is nőttek. Szintén jó ötlet a garázshelyek növelése.
Ami nem tetszett, a versenyek átvariálása, ennek szerintem nem volt értelme, az autók javítása indokolatlanul drága és néhány korábbi autó (pl. LP 560-4) nagyon magas árcédulát kapott a tudásához képest. -
PR0JECTNR56
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #10384 üzenetére
Nem magasak, már minimum a Murcielago LP-670 Super Veloce-nél kellene járniuk, Gallardo-ból pedig az LP-570-4 Super Trofeo lenne az ideális, de még az sincs benne (itt halványan utalnék rá, hogy ezt a két modellt is szívesen látnám
).
Aventador, ha lesz is tuti boost-os lesz (), de a mostani rendszer szerinti T2-be simán jó lenne a Toyota GT 86 mondjuk 450.000$-ért.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #10382 üzenetére
Remek, felkészülve várom én is a frissítést (meg egy IGC-s Aventador-t, ha megszánnának vele, de ha nem vigaszdíjként Toyota GT 86-ot is elfogadok
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest