Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
"várhatsz rám, kedvesem..."

"álmodj, királylány"Szóval biztosan nem manapság lesz játékpénzért, zsír új, végre méltó autó a japán fanatikusoknak, tutira 1-2 hónapig veszik, mint a cukrot - meg utána is... 6-8 hónapon belül ha elérhető lenne, az nekem csoda lenne, bár ki tudja... mondom, meglepődnék nagyon. ki Bír addig várni... Én vártam másfél évet egy ilyen autóra, ami megy előrefele, és azonnal kipengettem, rohadjanak meg... De legalább lehet hasítani, és pont úgy néz ki , ahogy kell. habár a kipuff lehetne szebben krómozva is

Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk dokkolókat
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest