- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
(#17620) chris1997
(#17621) sunny84Esetleg ha van valami híretek, infótok a The Crew-al kapcsolatban ide is írhattok.
-
UFO1
senior tag
válasz
alfa20 #17601 üzenetére
Ha már ez a neved itt (nem tudom mi a játékban) akkor persze alap.
Igazán a gyárilag matricás volt szép, de az már nincs bent. Nekem az van. -
UFO1
senior tag
válasz
alfa20 #17598 üzenetére
Nem, de ha akarsz Ferrarival menni (a motor az), akkor jelenleg ez az egyetlen megoldás. Itt írtam róla egy keveset – igaz ez régen volt már – ennek fényében a sebességek kb. 20 – 30-al kevesebbek lehetnek.
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17543 üzenetére
-
UFO1
senior tag
Ha valakit érdekel 8 db játék (letölthető) 5, azaz öt egész $-ért
(kb. 1200FT) megveheti ezen az oldalon még 10 napig.
SG HG-tól lopva!
Ha már ide nem tolta be! -
UFO1
senior tag
válasz
Rockstone #17453 üzenetére
Annyi a lényege, ha be van téve a ram skill az ütközés sokkal kevésbé lassítja az autót, tehát minél magasabb az értéke annál jobban lepattan róla minden. Különben típusonként változó, hogy milyen alap ram van 1-1 járgányban (a skill nélküli), pl. Zonda, F1 a legerősebb ilyen téren (a BMW-k sem panaszkodnak) és az egyik leggyengébb a Lancia Delta HF Integrale.
-
UFO1
senior tag
válasz
hattrickuser #17345 üzenetére
Ebbe bele kell törődni, sajnos ilyen a játék már kb. 1 éve, bár akkor még nem volt ennyi csaló és lehet a két dolog összefügg. Mostanában sokszor a szinkron is borzalmas 1-1 futamon (cikázik az ellenfél).
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #17263 üzenetére
Ha csak úgy beledobáltad akkor gratulálok sikerült a legjobban gyorsuló színsorba belelőni (a felső 3, de a rugó is jó), ha nehezen fordul, akkor P fék, vagy P/K gumi, de csak az egyiket, mert elkönnyül tőle (a kéktől nem) és nem fog tapadni. Lehet már 1-töl is instabilabb lesz, ha jól kanyarodik (ültetés nélkül jobban) én így hagynám.
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #17238 üzenetére
Nem, piros, ha nem hiszed kérdezősködj TutuHawer-től, különben tőle teljesen függetlenül ez egy hosszabb (3-4 napos) több pályás tesz eredménye. Ezzel fordul a legkönnyebben, mert nem lesz orr-nehéz! És természetesen a leggyorsabb is, nem a legnagyobb overall a legjobb!
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #17235 üzenetére
P, K, K, P, P, P tesztelve! K rugóval sokkal kényelmesebben fordul, de sajnos lassabb is!
Külön nincs értelme TE-re, mert a BMW-k elég jó alap rammal vannak ellátva, max. dobsz egy jugger-t pl. HS-en hátul menve (ha szükséges), mert ott tudnak ám cikázni rendesen a sünök. Ha van hely + cash persze egy pénzgyűjtős ram rombolós verziót is érdemes beszerezni/megépíteni TE-re. -
UFO1
senior tag
válasz
csiles #17196 üzenetére
Utánaszámoltam és a helyzet sokkal siralmasabb jelenleg 4800 pont érhető csak el (így visszaállt a szülinap előtti értékre) a teljesítendő ill. IGC-ért megvehető autókkal együtt, mivel kivették az Aston Martin-t a Lexus-t a Renault-t és nem tettek be helyettük más márkát, hanem több van egy típuson belül. Persze ehhez is kell legalább 10 autó!
(#17201) Crowent
Igen, mivel összesen 6600 pont érhető el elméletileg, ha minden autó megvan (az összes bostos a collector-hoz + minden teljesítendő feladat). És azért csak elméletileg, mert több járgány már nem érhető el és van olyan is amelyik még bent sincs a játékban, de van collectora. -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17193 üzenetére
De eddig olyan még nem volt, és gondolom figyelnek is rá, hogy ne legyen!
-
UFO1
senior tag
válasz
csiles #17188 üzenetére
A 5025 pont az fix, ezért lett leírva az SG-n. Az más kérdés hogy melyik autót lehet éppen megvenni IGC-ért, de ha az összes megvan, akkor az 5025 pont! Utána lehet számolni!
Megj.: az IGC autók mennyisége mindig egyforma, mert ha kivesznek egyet akkor másikat tesznek be, így az össz. létszám nem változik. -
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #17163 üzenetére
+(#17173) ETOM
Az e heti C-s pályán az a 350Z U2 (gondolom a sima is) is elég jól hasit, 301-et megy csak sling-el és 318-at ér el nálam nitróval, de skill-ek nélkül. Amúgy C- full-on 305 és 324 a max. sebessége, utóbbi NOS-al. A gyorsulása elég jó utoléri simán az MR-t is, de az rányitását szokni kell, mert elég nehézkesen fordul.
(#17176) xXHellXx
Jelenleg 5025 pont szerezhető, de ehhez legalább 10 autónak kell lennie a garázsban. Természetesen az összes achi-t teljesíteni kell és az nem egyszerű szabályosan. -
UFO1
senior tag
Aki erőt érez magában és elég gyorsnak érzi magát, azok nyeregbe, izéé őőő RX8-ra fel.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #16951 üzenetére
Nem pont azt írtam hogy „némely autó alacsonyabb fordulaton jobban startol”, tehát a nagyobb zöld sávnál.
(#16953) tupacamaru
Ha az itt leírtak mind benne vannak 3-4*-os kivitelben felesleges kivenni, szerintem. Talán egy sling hossz vagy jumpstart ami még lényeges lehet, utóbbival hamarabb tudsz nyomni bármilyen PU-t. -
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #16942 üzenetére
Az RPM csak a zöld sáv megnövelésére jó, meg arra hogy biztosan eltaláld, mert 1-2 gépnél (pl. cinege) elég nehéz elkapni a nitros startot. És persze van egy trükk, hogy kicsit hamarabb is el tudsz rajtolni vele,
mellesleg némely autó alacsonyabb fordulaton jobban startol (nem fullad le).
(#16944) tatabike
Full gáz és vissza kell engedni, így a könnyebb.
Kis megkönnyeztem, milyen jó is volt Eagle Drive, mikor még nem volt class-hoz kötve. -
UFO1
senior tag
válasz
xXHellXx #16931 üzenetére
Az csalással ment annyit B-ben, nálam a leggyorsabbak ami B-s az a BMW E46 331km/ó-t megy és a Diadlo 329-et nitrozva, te meg valószínű MPH-ban vagy, amit itt tudsz átállítani km/ó-ra.
Skill-re meg érdemes a perfect-et, NOS erőt + hosszt tenni, esetleg utántöltőt és ha nem találod el a zöld sávot akkor RPM-et. Ki kell tapasztalni minek jobb a nitroja és mi gyorsul jobban pl. sling-el és akkor azt kell erősíteni. Skill Mods, régebbi, de magyar.
-
UFO1
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #16838 üzenetére
Igen, ugyan úgy mint az alkatrészeket, de jól kell megválasztani mit teszel versenyre és pl. TE-re. NFSW skill-ek. Update 4*!
-
UFO1
senior tag
válasz
kaoszamigó #16787 üzenetére
Próbáld törölni egyenként a haverokat és újból felvenni, az lehet segít.
(#16797) sarkanyolo2
A 2. mondat érvényes rád nézve is, vagy MP versenyek oda való kp. növelő skill-el, de úgy csak a felét adja max. mint TE-n, igaz rövid pályán talán megérheti, ha elöl végzel.
Megj.: D-s TE-re a 200SX az egyik legjobb. -
UFO1
senior tag
válasz
Morran #16763 üzenetére
Kanyargós pályára jó az Elise, gyorsra kevés, mert nincs nitroja. Jelenleg a legjobb vétel a Porsche GT2 vagy a Murci LP–650, utóbbi dragon is elég jól helytáll. B-, C-ben a BMW E30 nem olyan rossz, vagy D-, C-, B-ben a Pontiac Solstice GXP ajánlott. Persze mindennel lehet jó versenyeket futni, több kevesebb sikerrel.
-
UFO1
senior tag
válasz
- = Zk = - #16738 üzenetére
Az IGC-s autók általában 2 hetente változnak a videó (ami kb.1 éves) csak példa volt, hogy merre kéne keresni az „ingyenes” autókat.
-
UFO1
senior tag
válasz
- = Zk = - #16734 üzenetére
Pedig nem olyan nehéz az!
Ha gyorsan kell sok kp. HS vagy valamelyik TE, én a D-n szoktam menni, mert néha dobálja 5-10-20E pénzes kártyákat, + zsaruzos kp. növelő skill sem árt. -
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #16726 üzenetére
Én tegnap előhoztam a Diablo-t, komoly B-class-os
és nem ment rosszabbul egy centivel sem az új Miura-tól, sőt!
(#16729) hzqsg
Igen, mint a kolléga is írta, ha akarsz magyarokkal menni az Apex-re is csinálj driver-t, mert a csicsánon szinte senki sincs, mivel az kb. csak 1 éve (1 hónap híján) van, előtte meg csak Apex volt. -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #16288 üzenetére
Igen? Látszik hogy csak 50-et mentem kb. az achi-k óta.
-
UFO1
senior tag
válasz
csiles #16282 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el ott van még a 2500 drag győzelem is és így a class-okkal együtt az már 4000 multi.
Különben mindig 5000 volt a World racer.(#16283) 1NST1G8R
Üdv újra a játékban, rég jártál erre. Nem rossz az achi, mert lehet jó skill-eket, alkatrészeket, stb. nyerni belőle. Azt nem mondom hogy könnyű 1-2 class a sok csaló miatt, ha nem számoljuk a Zonda-k és F1-ek eszeveszett tempóját. -
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #16075 üzenetére
De az nem az UG2-s verzió volt!
(#16076) csako
Nem kell bele piros fék, mert ez jól fordul, csak a rosszul forduló farmotorosokba van értelme, de azt is jobb gumival kompenzálni (ha lehet). -
UFO1
senior tag
Miért kell felküldeni a PayPal-ra bárminemű pénzt is, csak össze kell kapcsolni a bankszáladdal és elvan az magában, plusz költséged nem lesz. Ha nagyon akarsz lóvét költeni elsétálsz egy OMW kúthoz PSC-ért, kb. 200 Ft-al több a 8000-es csomag az adó miatt.
(#16031) noxwill
Azért a Telefonos vásárlásnál szépen bebuktál, pedig szóltam hogy az nem frankó!Versenyre különösen privat-ra mostanában nem igen van időm, mert Veyron túrán vagyok (achi 1000-el)! Talán 1-2 kör belefér, de annyi idő alatt a gumik sem melegednek be.(#16033) tupacamaru
Rugó mindenképp piros vagy kék javasolt a billegés miatt a többi tetszőleges, de próbáld ki IGC-sel mivel megy a legstabilabban, ha egyáltalán tud úgy menni (nem tud)!
Skill-ből a zsarus pénznövelő ajánlott, esetleg ram, radar, vagy amit használsz TE-n. -
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16026 üzenetére
Nem tudom mi a gondod és hogy mióta játszol, de ez az RS 4.0 kb. annyit ér (7800 boost) amennyit az EA a 3 év alatt összesen kiosztott.
(#16027) noxwill
Te meg ne előzzé be állandóan!
Max. a pályán ha tudsz! -
UFO1
senior tag
Ha meglesed a stats oldalon magad is rájöhetsz, különben a legtöbb üres autó nem frankon megy. Én azt nem értem arról volt szó, hogy nem nő tovább a pontja az ilyeneknek vagy egyszerűen banolják az autó finish-elő majmokat?
Megj.: Ilyenkor érdemes kiugrani a stat oldalra és meglesni mielőtt next-et nyomsz!Remélem jelentetted.
-
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15947 üzenetére
Természetes az, hogy kinek mi tetszik az szíve joga, de hogy jellegtelen az RS 4.0 az nem fogható rá, mivel hogy is nézhetne ki egy 911, mint a klasszikus cseppforma, kicsit modernizálva. Nemsokára érkezhet ez is!
(#15949) sunny84
Én sem kaptam, matricát meg nem is akartam. Egy másik acc-ba jött egy bömös Z4, de csak tiszta fekete nem az a zöld matricás/felnis valami. -
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15935 üzenetére
Jellegtelen? Még ha azt mondtad volna, hogy Suzuki, Opel, Ford (német) na, azok jellegtelenek. A Porsche az egyik legjellegzetesebb kultuszmárka a maga cseppformával, amit a kezdetek óta megtartottak még a lámpája is közel hasonló az első modellével (1-2 kivétellel). Olyan, mint pl. a Bentley, Jaguar, Aston Martin, de mondhatnám a BMW-t is a maga kocka formáival.
(#15939) -Rolika-
Ez! -
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15932 üzenetére
Eladni egy közel Zonda, F1 szintű (tudású) autót?
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #15833 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni se meggyőzni, de a cinegét kb. 1 hétig tesztelgettem különböző kombinációkkal és piros turbóval ment a legjobbat, pedig volt max. overall, legjobb gyorsulás, legmagasabb végsebesség, stb.
A TH-t próbáld úgy szedni, hogy előtte nem mentél még semmiféle versenyt (lehetőleg délután/este), és váltogasd a 3 driver sorrendjét a 20. nap után. Nekem van egy szisztémám és szinte mindig oda ad jót ahova szeretnék, mondjuk egy jó hosszú perfect az csak nem akar jönni. A termés az utóbbi 8 nap alatt: 3 pro, ill. 7 ultra. -
UFO1
senior tag
A játékkal most elég nagy gondok vannak, valószínűleg támadják a szervereket, weboldalt stb. (a kivágott csíterek
) Probáld meg alacsonyabb minőségen (low, medium), ne fusson a játék alatt letöltés stb., néha még akkor is megszakadhat, ha kilesel pl. ide a fórumra.
Megj.: az US szeró általában gyorsabb, stabilabb APEX-en. -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Akinek nem indul a játék az állítsa vissza a PC-n a dátumot V. 20-ra és úgy beenged.
(#15747) noblem1983
A CCX sem rossz csak jól kell megválasztani a színeket, mert furcsán imbolygós – sodródós a viselkedése, de amit nyertem A-ban hagytam és olyan hosszú nitroja van skill-ek nélkül is mint a fene. -
UFO1
senior tag
Milyen kártya dombornyomású vagy elektron kell (elektronikus vásárlásra alkalmas, tehát NET-en) a többit nem fogadja el. A legegyszerűbb a PSC nem kell vele kínlódni, bár egy kicsit drágább (1-200 Ft-tal). A pontos folyamat: régebbi írás, újabb. Kis trükk, régebben csak így ment!
-
UFO1
senior tag
válasz
Shokkolo #15665 üzenetére
Tehát a lényeg mind a 2 szeron rajta lesz a boost, csak a magyarok nagy része különösen a régiek APEX-en vannak, mert akkor még nem volt másik, ezért boost-os járgány érdemes ide venni, ha ez szempont.
Meg.: most sem értem minek van az a csicsán!(#15668) Shokkolo
Az EU=europai, US=amerikai az mindegy, a lényeg a szerver neve. -
UFO1
senior tag
Azért mindent ne higgyél el, pláne egy orosz fickónál, vannak azon a pályán érdekes járgányok furcsa idővel, míg ki nem csillagozzák őket. Ott az elején mindenki triplákat vált és a Zonda ill. az F1 a két leggyorsabb.
Még az Aventador sem megy úgy (7. időt), pedig az sokkal jobb annál. -
UFO1
senior tag
Az egyéni civakodást nem lehetne privátban intézni (vagy reklámozni állandóan mint pl. Tutu)? Ez a NFSW topik, arról kéne folyjon a szó, minden más nem ide való!
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15021 üzenetére
A Boss viszont ütőképes (a 69-es) B-s versenyen is, csak az MR lép meg előle.
Jelenleg az M6 javasolt TE-re, ha van rá keret! -
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15007 üzenetére
Nem tudom mid van, a BMW-k elég jó alap ramal vannak ellátva, vagy valamelyik Boss, de a Murcik is jók.
Ha venni akarsz (TE-re építeni) Camaro SS, 200SX, de azokba kell pakolni rendesen B-be ill. Hemi Cuda vagy El Camino SS (ez billegős) utóbbi esetleg A-ig is felmegy, de oda az M6 talán jobb. Ha tetszik az Aston Martin is megteszi, de valamivel gyengébben bírja a zsaru és civil borogatásokat.
Mindezek akkor érvényesek, ha az achi-k miatti ütközések is fontosak és nincs 3*-os ram skill (de ajánlott) és kevés a jugger, mert különben bármi megteszi. -
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15003 üzenetére
Milyen class-ba?
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14971 üzenetére
Ócsárolást nem láttam, de tönkreteszik a csalók a játékot, a beismerés +1 jó pont, van aki tagadja 2-3 éve és csal is azóta, na arra nincs mit mondani. Ha tisztán játszol nem lesz gond és talán az új NFSW gazda tesz valamit az ellen hogy letiltsa, kitiltsa a csalókat.
Egy ucso kérdés: magadtól törölted vagy központilag tiltottak. -
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #14964 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14928 üzenetére
Az a Boss tökéletes, sajnos az MR-el nem veszi fel a harcot, de a többi sima ügy és jobban fordul sokkal kényelmesebben, mint az előbb említett. Jó hosszú perfect és 3*-os nitro skill-ek ajánlottak. A másik 2 autó séta-kocsikázni jó esetleg!
-
UFO1
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #14907 üzenetére
Az egyszínű tuning csak nagy ritkán jó, a sok egyforma is csak elvétve, teszteld IGC-el mivel megy a legjobban a saját stílusodnak megfelelően. A fentebb linkelt tuning leírás magyarul, ebből látszik minek mi a hatása a járgányra, a linkben az autó típusokra lebontott színkódok nem minden esetben helyesek csak szólok.
(#14909) tutuhawer
Már megint mi van, kiállsz olyan mellett akit nem is ismersz? Mennyit lehet csalni 1-et, 5-öt, 10-et, vagy 100-at? Az az 1 pont egyel több annál ami engedélyezett, tehát jogosan törölték az acc-ot.
Megj.: Az autó finisht nem lehet megmagyarázni, ha az volt és az volt, és a rendszergazdák (EA) látják azt, mindig is látták a csalás fajtájától függetlenül, csak nem tettek ellene semmit! -
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14891 üzenetére
Szerintem jól nézd meg azt a Bentley-t, mert nem sokáig tudsz majd belépni abba az acc-ba. Ha meg káromkodsz a modik vágnak ki innen a topikból.
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14882 üzenetére
Máshogy nem is jött volna össze csodálkozol, bár lehet ilyen gyors a Boss 302-es?
Megj.: sajnos nem csak ő a csaló ebben a fórumban, de nem keverném a sz@rt itt is!(#14885) NFree
Szinek esetleg a játékban, de csak holnap valamikor.
Az achi-kra meg van megoldás, kéne még 1-2 ember akit érdekel.(#14886) noxwill
Fordítás?? -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14872 üzenetére
A flex verziónak nagyobb a végsebessége pályán, valószínű drag-on is (ritkán megyek) különben majdnem egyforma a kettő, gyorsuláson a Lambok nagyon jók, közvetlenül a Zonda-k, F1-ek mögött vannak és lényegesen könnyebb elkapni a rajtot ill. a váltás is könnyebb mint pl. a cinegével.
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #14867 üzenetére
Van, az RS 4.0 sokkal könnyebben fordul akár gázelvétel nélkül is és végre felveszi a harcot a Zonda-kal, F1-kel ami full ultra-n 400 kűrül lehet (nekem 397) természetesen nitrozva (a nélkül kb. 365), egy a hátránya 330 felett nehezen gyorsul csak jugger-el.
(#14868) eLit-MiLan
Az LP640-et mindenképp, ráadásul visszakapta az erejét is, így 5s-es perfekt-el a Zonda-s is csak pislog, hogy miért nem indul a szekere, nem különben egy jó színsorral szinte összenő az úttal. -
UFO1
senior tag
válasz
vadorzó #14841 üzenetére
Irányítás szempontjából inkább Pro Street, tehát valamiféle fizikát is csempésztek a játékba a fejlesztők (akiket a múlt héten rúgták ki az EA-tól), ha túl gyorsan mész a kanyarba elszállsz (alul- vagy túlkormányzott lesz). Van benne tuningolás, ami hat az autó viselkedésére is, lehet festegetni, matricázni előre meghatározott ábrák segítségével stb. NFSW Trailer
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Én az ilyeneket, ha nem tudom hogy csaló (nincs benne a blokk listában), és utolérem felkenem a falra, jó kis tank móddal (jugger). A minap is a D-s pályán egy ismert RS4 ellen csak bementem GXP-vel, kicsit leizzad a kölök, mert ahogy utolértem felmázoltam tapétának, az egyeneseken persze beért és meg is előzött, de a legközelebbi lobby-ból már önként kilépett.
(#14698) tupacamaru
Ingyenesen a Murcik elég jók, különben meg a Zonda, de ha nem életcél a drag én nem vennék boost-ért. -
UFO1
senior tag
válasz
Robokutya #14672 üzenetére
Pedig egyszerű: magasabb sebesség, jobb gyorsulás, nehezebb irányítás, mint a valóságban. Mellékesen tökéletes a sárga turbó ill. fék a Murci-ba, bár ez a típus nincs meg, de szerintem ebbe is passzol.
(#14670) ETOM
Nem lett javítva!
Dragra csak piros skill, semmi más! -
UFO1
senior tag
Utolsó magyarázat! Mindenkinek!
Aki a játékban van több mint 1 éve az tudja hogy régebben kaptunk bizonyos időközönként ingyen boost-ot, autókat. Ha ezt mind garázshelyre ment el akkor több mint 10 hely van „szabadon?” (60 lvl-en) és csak fel kell tölteni IGC-ért vehető járgányokkal, ha megvan az öcsi eladható és lehet gyűjtögetni a következő márkára. A lényeg IGC-ért nem lesz meg a Veyron csak ha költesz boost-ra is. -
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14499 üzenetére
A lényeg szerintem egyértelmű, a versenyeket egyéb feladatokat teljesíteni kell, tehát ingyenes. A megvehető autóknál pedig a jelenleg IGC-ért megszerezhetők vannak jelölve.
Comprende? -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14389 üzenetére
A Z4-nél megint a nitro erővel van a gond (nagyon stabil, de ...), pedig kb. 2-2,5 éve T2-es király volt, míg be nem jött az E30. Ott a sima Eclipse az MR2, GXP és az IS300 is elég jól hasit. Csak ezek után jönnek a Nissan-ok. Egyenesebb pályákon az Audi RS4 a király, mert fordulni azt nem szeret.
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14377 üzenetére
A 240SX ill. a Silvia is jó még és a VW R32 is, bár eléggé billegős. Az utóbbi márka a magas végsebesség és az erős nitro miatt jó D-be, de a Nissanok sokkal stabilabbak.
(#14370) Micsurin
Sajnos a RS elég gyengécske max. B-be vagy C-be, de ott is inkább sétaautókázásra való, mert a NOS-a elég halovány!(#14379) thunder1991
Ha arra gondolsz hogy egy típusból 1-4-10 db után hogy számol, akkor azoknak bent kell lenni a garázsban, ha megadta az achi-t (+ az ajándékot) el lehet adni nem vonja le utána. -
UFO1
senior tag
válasz
punkstyle #14331 üzenetére
Nagyon jó gép az, talán még a Silvia-tól is erősebb a nitrója. Abba szinte mindegy mi van (alulra 3 piros ajánlott, ha nem fordul ültetés ki) nagyon stabil, de csak D-ig érdemes húzni, ha nincs más akkor C-ig, én csak TE-re használom (Out), mert nagyon nagy alap ramja van és jól gyorsul. D, C, B-be a Pontiac Solstice GXP javasolt IGC-ből, hasonló az MR2-höz, kicsit gyengébb a NOS-a, de a gyorsulása talán még jobb is. Kezdésnek elég bele 1RPM+4perfect az 1*-os-ból.
(#14337) chris1997
Rosszabb, de csak a NOS miatt, mert az az MR-nek a 911-el egyenértékű. -
UFO1
senior tag
válasz
punkstyle #14328 üzenetére
Az a legjobb, ha a tuningot mindenki saját maga teszteli, alakítja ki (az IGC-s ingyen van), itt egy leírás mi hogyan befolyásolja az autót. Ez egy régi autó szintű és nem biztos hogy helyes is mindenben, csak saját felelősségre. Esetleg érdemes körülnézni még a NFSW fórumokon!
(#14315) eLit-MiLan
Nem kell aggódni jönnek még achi-k! -
UFO1
senior tag
válasz
Beeerka #14307 üzenetére
Nem rossz gyerek ő és így ír, valakinek furcsa, nekem tetszik. A káromkodás nem volt szép, de azért nem kell feltolni a modkerbe, kicsit elgurult a gyógyszere, mert bukta a 200 akárhányadik gyémántot.
(#14299) odébbb
Mondjuk így hétfő-kedd környékén nem ártana, ha felnéznél a NFSW honlapjára vagy az SG-re (ott már napok óta erről van szó) és akkor tudnád hogy mikor lesz leállás, általában 2 hetente van. Én pont ezek miatt szedem hajnalban vagy reggel a köveket, ha épp ráérek! -
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #14293 üzenetére
Más: aki nem olvasta mik lesznek a változások, azoknak itt a teljes leírás magyarul: 1, 2, 3, 4, 5, 6, kőszenet Bartuczk és Blackfoxhun kollégáknak a fordításért (persze neked is Nox)! Leállás ma 19-04-ig!
Megj.: a 6. megnyerhető autó lesz a Veyron, de ahhoz minden feladatot teljesíteni kell! Nem mondom az szép baleset lesz! -
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #14290 üzenetére
És akkor mivel aprítom majd az F1-eket, he?
-
UFO1
senior tag
Akinek kifagy a játék töltés közben (ez valami új poén az EA részéről
) és visszarakja az utcára ahol se kép se hang, nyomjon ALT GR + G-t úgy bedobja singli-be, azt le kell nyomni vagy kilépni belőle (akkor + 1 DNF
) és utána lehet játszani. Tegnap működött.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #14227 üzenetére
Szerinted. Mellesleg, ha LFA-val lehagy egy Carrera S-t jó eséllyel bízhatsz benne hogy csaló. Kivéve, ha egy nagyon top pilóta az ellenfél. Azért azt nem értem az ilyen autó finish-es gyökerek miért nem játszanak azzal amivel egyidősek.
Tegnap Riverfront & Green-en majdnem megfogtam egy ilyet RS 4.0-val csak az végig ment a pályán, igaz 401km/ó volt a vége az LFA-nak, sajnos a cél előtt elfogyott a NOS-om és 1s-el megelőzött.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #14209 üzenetére
Annyiért jó áron van (2700) és nem rossz az, meg lehet szorongatni egy megfelelő tuninggal a Zonda-kat, F1-eket is. Tanácsként ültetés nem kell bele max. 1-es, de a nélkül is tökéletes.
Megj.: ezen nincs sziréna és villogó sem! -
UFO1
senior tag
Aki esetleg nem jár más fórumokra mindjárt kezdődik csak magyaroknak a NFS World Honfoglaló Krúz.
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #14186 üzenetére
Az a baj annak kiáll a lámpája (hacsak nem a Tutu -féle verseny verzió), de a teteje, orra akkor sem hasonlít, ez valami amcsi vas lehet, mint az SG-n is említettem szerintem a Ford Capri az esélyes.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Nekem is sok pirosat ad (lehet az van az EA-nál raktáron
) és pont nem abból amiből kéne, de ha az jön nem oda ahova kellene és nálam is elég sok cucc van, nem hinném hogy lenne összefüggés. Azt viszont megfigyeltem akkor jobban ad, ha nem mentem még a belépés óta semmilyen versenyt. Volt hogy éjjel fél 1 előtt szedtem és akkor szinte mindig jól dobott. Persze lehet minden a véletlen műve.
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14137 üzenetére
Azt hittem a piros EVO VIII-ast csinálod, mert azon agyalok, de valósághűen nem jön össze sehogyan, csak azzal az egyszerű csíkkal ahogy itt is megfestették, bár még ez is okoz majd néhol fejtörést, pedig már 90%-ban készen van.
-
UFO1
senior tag
Lehet hogy rossz streak-ben vagy, nekem is volt hogy nem adott semmit sokáig, újra kell kezdeni, vagy csak 30-35 napig húzni. Persze akadt olyan is hogy 60. napig szinte naponta kaptam valami használhatót, sőt volt hogy a 4 profilban is egyszerre. Általában 20-tól 25-ig mindig leesik pár ultra és néhány jó verseny skill is. Sajnos elég random a dolog.
-
UFO1
senior tag
válasz
bondandani #14104 üzenetére
Az elsőben Tutu a mester, összerakosgatja négyzetekből, körökből stb.-ből, a sün matricát viszont a NFS HP-hoz adják, néha meg lehet csípni Orgin-en akcióban, 1500Ft-ért.
Megj.: a magyarok nagy része APEX-en van!
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Azt nem is fogod, mert meg kell venni, a 8000-es (boost) csomaghoz adják mostanában, ünnepek alatt meg lehet csípni a 3500-asban is.
(#14054) SylarHUN
Ugye milyen jó hogy nem kelt el az acc-od, különben nagy eséllyel indulhatnál a festőversenyeken, ami mostanában szép számmal indul. -
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #14023 üzenetére
Elvileg ha report-olod rákerül a blokk listára is, bár ki tudja a leállások alkalmával mit kevernek össze, ha viszont le van tiltva a lobby-ban jobb klikk-el lehet látni ki van a tiltó listán és ki lehet lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged