Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74
üzenetére
nekem van olyan autóm amit bármennyiszer megvehetek és kidobhatok , mikor valami ajándék autó van vagy lesz kilátásban akkor az üres helyeket feltöltöm vele pl most ami volt r35 snow autó és a lancia .. mind a kettő megadta a garázst pedig sokan panaszkodtak rá hogy sehol semmi
.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz 
-
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74
üzenetére
Én is úgy látom. Valaki vesz egy E osztályos kocsit azzal eltötyörészik egy ideig. Ha kitartó vesz egy viszonylag jó autót IGC-ért és elszórakozik vele de azért nehéz már a 0-ról kezdeni úgy hogy alkatrészt is alig ad a játék és a kocsit hiába veszem meg boostért ha nincs bele alkatatrész ami kellene. Van olyan kocsim ami szinte alig változott a lengyel korszak óta mert nem akar adni a verseny sem mert a kapzsi fejlesztők azt szeretnék, hogy azt is megvegyük de persze azt is random módon ad szóval nem is azt ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz