- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Ezek lesznek vagy mi a szösz?
Remélem! -
UFO1
senior tag
Ha ez bekerül nagy esély van rá hogy nyáron talán lesz gyorsulási verseny, meg talán drift és remélhetőleg a NFS Carbon-hoz (+ jégen) vagy Pro Street-hez hasonló könnyen kezelhető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Estét ASZFALTBETYÁROK !
jó jó a drift , de nem ebbe a játékba való , azért valami ujjitás lehetne , a gyorsulási versenyre szavaznék , ha lehetne .
odébbb
-
veterán
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Dictator^
veterán
üdv
nem akartam 7000hszt végigtolni, de első hsz-be nem találtam.
felvettem friendsnek egyik cimbit, odatpzek mellé, ő lvl3 én lvl2.. és nem látom őt, csak privát matchet tudtam eddig menni.
mi ennek a módja?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
UFO1
senior tag
Már vehető is a Chevrolet Camaro ZL1 "Elite" edition 13000 boost.
Nagyon brutálul néz ki.[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
Már mentem vele egy pár kört. Kóstolgatták rendesen, egy csomó privátra behívtak. Hosszú, egyenes pályára való első benyomásra, gyári cuccokkal.
A nitrózás brutális! Állva marad mögötte mindenki, még futam közbe is csak hát nem valami fordulékony.
Nitró közben lángolnak a motorháztetőn a szívócsonkok és az oldalán a kipufogók. A hangja pedig...a hideg kirázott, isteni!"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
NFree
addikt
válasz Dictator^ #7260 üzenetére
Szia , nem teljesen tiszta mit is szeretnél valójában?
Team meccset akarst több player ellen.
Nem értem?Ha multit akartok menni, akkor a cimbivel egyszerre nyomjátok a gombot , 1 MULTIPLAYER, 2 JOIN, közbe dumáljatok, ha egszerre dolgoztok, akkor 85% esély lesz hogy berak benneteket a kiválasztott pályára.
Mér nem látjátok egymást?
Fontos , hogy mindketten egyforma szeron legyetek Europa , Amerika bejelentkezésnél lehet kiválasztani jobb felső sarok.Aztán free roamba teleport to friend s talán összerak benneteket hogy látjátok egymást.
A team escapet meg nyomhatjátok , a fent leirt modon 2 + mások ellen , vagy csináltok groupp ot s ugy játszotok, .
Tutuhaver
Ha mégegyszer igy kiborulsza fos game miatt elfenekellek (stb)
Anno te segítettél engem a holtponton tul jutni a + itiv hozzáálásoddal, ne törödj senki vel s semmivel , én büszkén kiirom , hogy hun s a többit meg leszarom , most este nem csatlakoztam mert kimondottan multit nyomtam , és kb 80%nyerési rátával zártam voltak hihetetlen élményeim. , de a route 55 öt még mindíg nem megy 2.36 alá
Irtam neked a gaméban de le se szartál , remélem nem történt semmi , ami miatt haragszol rám???vga
-
-
tutuhawer
őstag
Szasz. Ennél egyszerűbb a szitu, nem figyeltem oda. Tudod jól, Bence teljes embert kíván, ilyenkor lehet, hogy látok kék üzeneteket, de nem mindig tudok írni.
Azt, hogy Hungary, nem írom ki, azért annyira nem szarom le. Akkor biztosan kevesebb ellenfelem lenne, ami nem jó... És a fos game miatt nem borulok ki sose, a benne levő emberekkel van a bajom. Mielőtt megkérdezi valaki: nem, nem az oroszokkal. A legidegesítőbb dolog a játékomban még csak nem is a csalók sokasága, a cset hacker vagy a többi szemét, hanem akkor leszek igazán buta, ha hibázok verseny közben. Civilek, féktáv, rossz powerup-használat, mert néha abban is lehet bénázni... ezek csak zavarnak igazán. Amikor írok, nem kiakadok hanem néha elkeseredek, amikor KODIIII a "nem olyan rossz versenyző", az autókat jól ismerő bemondja a tutit, és szólok, hogy ne, és én vagyok a szemét. szeriintem ez nem jó így, ezért írktam pár sortNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Dictator^
veterán
Ne várj, igen team matchet akarunk menni, azaz ketten, több játékos ellen , nem pedig 1v1-be. (akár együtt, vagy csak összedolgozva)
Mindketten Europe alatt logoltunk be, mégis, group megnyitása után, teleport playernél odateleportálok, de az autóját nem látom! A többi játékosét nagyrészben igen, de az Ővét nem.
Kék pontok alatt (gondolom a futamoknál) nyomunk egy Multiplayer gombot (egyszerre), várakozik , keres.. behív, de soha nem ugyanoda.. Össze is játszanánk, de nincs, hogy, mert mindig más játékba rak be. Ezt elpróbáltuk kb 10x, sosem kerültünk egyhelyre. Én 2-es vagyok, Ő 3-mas, viszont a játékaimba 2-estől 5-ösig rak be playereket.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Beeerka
aktív tag
válasz Dictator^ #7266 üzenetére
Üdv!
Felléptek a játékba, utána mindketten beírjátok ezt a chat ablakba: /join gn 3
Ha megvan, átkerültök a 3-as csatornára. Itt már látnotok kell egymást, ha mégsem, akkor be lehet kapcsolni egy filtert, ami annyit csinál, hogy ha nem vagy groupban, akkor csak az adott csatornán tartózkodó embereket mutatja, ha groupban vagy, akkor pedig csak a grouptagokat.
Ezt a social-enable freeroam filtering opcióval tudod bekapcsolni.
Ha már látjátok egymást, utána mindketten térképen választotok egy versenyt, majd 3-ra rányomtok a join - multiplayerre.
Az összesorsolás függ attól is, hogy milyen erős autóval indul az ember, de miután mindketten alacsony szintűek vagytok, gondolom nincs T3-as kocsitok.
Remélem tudtam segíteni, jó játékot -
gyuszito
senior tag
válasz callmeakos #7150 üzenetére
Drága barát! Nyilatkozna, hogy hogysmint tejel a Gyémánt? Látom újból kezdted. Megérte? vagy esetleg véletlen történt?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
sunny84
senior tag
hát ez a Chevrolet Camaro ZL1 eléggé ortopéd ahogy kinéz mint ha összenyomták volna + csak picit hasonlít az igazi dragster zl1 hez , kanyargós pályán nem valami tuti verda amúgy végre jó gyorsulni gyorsul , nitroja rendben van
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Severinus
csendes tag
Sziasztok!
Technikai problemekkel kapcsolatosan érdeklődök, h. kinél fordult elő ill. hogyan oldotta meg.
1. Csatlakozok egy futamhoz, letelik az 70 másodperc várakozás /a többiekre pl/ és jön a betöltés. Na igen eddig tiszta, de van hogy percekig várok h. betegyen a pályára és nem történik semmi. Egyszer haverral próbáltunk 6 ember ellen menni és a 8ból végül 4 embert töltött be a gép a többit ledobta vagy töltött, ahogy engem is. Mitől lehet ez? Továbbá hogyan lehet ismét visszamenni töltésből Szabad Térre (ha ez lehetséges)? Általában ez akkor van h 6-8 embert kellene betöltenie a játéknak 1 futamra.2. Egy futamot pl. 1. vagy netalán 2. helyen végzek: nulla tapasztalatot és nulla pénzt kapok?! FTW? Elsőnek azon gondolkoztam h. nagyobb lvl-n voltam a többiekhez képest, pedig nem. Kipróbáltuk haverral mentünk 6an, 1. lettem Ő 3. vagy 4. és egyikünk se kapott semmit. Ez általában - ha játszok - játszmánként 2szer vagy 3szor fordul elő. Ez most vmi hax vagy bug vagy vmi auto plague?
3. Ez érdekes lesz, csak TE-n fordult elő: megyünk ugye 4en a pálya 25%-t megtettük és észre vettem h. a mögöttem lévők folyamatosan kirepültek a hajszából menet közben majd utolsóként én is. Esetleg kiléptek és ilyenkor véget ér a TE? Még vmi: TE-n belül, hogy .exe hibára hivatkozva kidob a gamma... érdemes újra rakni a World-t vagy csak vmilyen tűzfalas problem lesz ez?
Mááás ... nézegettem fenn YT-n videókat meetingekkel kapcs., egyaránt idegen és hazai "have fun"-okat. A Prohardver-ről Ti is szoktatok tartani ilyeneket? ... ha igen mikor szoktatok? ha nem, tetszene az ötlet, ilyeneket rendezni, drag versenyek, egyéb dolgokat, videók, stb.-k számára?
Kicsit sok kérdést tettem fel, bár nem sűrűn írok^^...@noxwill: TY a kiírást az M3-mal kapcs!!! Ha nem nézek fel, és nem nézem át az utóbbi 50 hsz-t, tuti lemaradok róla ...
Origin: Severinus89 | Uplay: Severinus89 |JKJA: Severinus | CoD2: Connor
-
gyuszito
senior tag
válasz callmeakos #7273 üzenetére
Általában sablon szerint megy a 2x-napig, 2 P.U. egy Part, ha jól emléxem. 115. napot szedtem össze, és bántana eldobni, ha roszabb lenne.
-
tutuhawer
őstag
válasz Severinus #7274 üzenetére
Szeva.
1. Amikor a speciális 2 versenypályás esemény volt, akkor volt ilyen. Tele voltak a pályák, és 1-2-3 embert mindig kidobott a játék. De ez normális, ilyenkor a töltés alatt szelektál. Ők szerintem NETERROR_CONNECT_KURVAANYJAPICSÁJA hibaüzenetet kapnak. A lefagyás fura lenne, akkor sok panasz lenne. Ha a betöltőablak meghal, akkor alt+f4 van.
2. Nézd fenn a reputáció és pénz mutatót, mert ha az növekszik, akkor megkaptad a cuccokat, a futam végén az ajándékot is... Nálam jóval kevesebbszer fordul elő mondjuk...
3. TE-t marha ritkán megyek (nem is értem, mit lehet rajta élvezni avagy sokan miért nem látják, hogy egy botrányosan béna kivitelezés az egész játékmód?), szóval nem tudom, miért van a hiba. Nekem, ha megyek, nem szokott lenni, illetve játémódtól függetlenül jön elő naponta max 1-szer az exe hiba
szerk: összejövetelek hébe-hóba vannak, én prohardverest külön még nem láttam.[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
átlépem az időkorlátot, új hsz kell. Vannak összejövetelek, a legjobb, legtutibb a TCM (turbo charged maniacs) nevű oldal által szervezett programok. Mindenkinek mondom, hogy ez egy minden nfs-sel foglalkozó oldal, 2004 óta száguld, ha jól tudom, és hamarosan újítják, nem csak a worldös részét. Kaptam róla fülest, hogy miket szeretnének, és nagyon biztató. Közel sem klán ez vagy csapat vagy valami hasonló, hanem én személy szerint azt gondolom, hogy minden magyar nfs world játékosnak ajánlott az oldal olvasása most és a jövőben is. A qwqw után nincs új komoly nfs world oldal, próbálkozások vannak, kisebb-nagyobb sikerrel, de az új TCM lesz szerintem a legkomolyabb, állítólag speedAPI eléréssel is... Kézikönyv hamarosan kész, szólt nekem Demon, aki olvas most mindent, de nem ír be, úgyhogy üdvözlöm. A TCM nyomja a rendezvényeit is tovább, szóval a nfs world magyar közösségének jó helye lehet. A fórumok pedig a megszokott arcokkal ugyanúgy mennek tovább, de 1-1 hozzászólásra a qwqw-n is mindenki jó volt, hogy lássuk, hányan is vagyunk, merre vagyunk stb.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
Én csak annyit tudok tanácsolni ha 5-nél többen vagytok lépj le legalábbis én azt szoktam mert ha már sokáig tölti a versenyt akkor biztos 0-0 lesz bár igaz megkapsz mindent de akkor át kell nézni az inventorit ha dobott esetleg valamit. Igaz többet kapsz ha többen vagytok viszont ha spórolsz a töltési idővel hamarabb kezdheted elvileg a következő versenyedet.
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Severinus
csendes tag
@tutuhawer: köszönöm az instrukciókat és az infókat a technikai malőrökről; TE-t én azért szoktam menni, h. viszonylag hamar lvl-t lépjek, sok REP-t ad ... továbbá köszönöm a TCM-es reklámodat , beizzította a motort, szal regelni is fogok ^^.
@noblem1983: köszönöm Neked is a tippet, asszem betartom, a biztos versenyzés érdekében
Origin: Severinus89 | Uplay: Severinus89 |JKJA: Severinus | CoD2: Connor
-
gyuszito
senior tag
Elérkezett a várva várt LVL50. Azonnal bepattantam a réges rég várt Murcielago-ba, és azt kell mondjam valóban fantasztikus autó. A tiöbbi általam játszott autósjáték teljes ellentétét tapasztaltam, és fantasztikusan megy!
-
WASPZotya
tag
Én személy szerint nem szeretek úgy menni ha 4-nél többen vagyunk, mert akkor csak a leszorítás meg a kilökés megy.Attól pedig a falra megyek és lemegy a függöny.
Én 90%-ban kilépek mikor már 5-nél többen vagyunk.Zotya
-
UFO1
senior tag
válasz callmeakos #7273 üzenetére
Nem fog nekem 2-3 naponta dobál pro cuccot a 12 naptól tehát amint már írtam 30-35 napnál semmi értelme tovább húzni a gyémántozást mert csak veszít vele az ember. Már 4x kezdtem újra és megéri.
(#7278) noblem1983
Ennek a lelépésnek nincs semmi értelme minél többen vagytok annál jobban dobál esetleg pros cuccokat is tehát erős autó kell és akkor szerencsés esetben benne vagy az első 3-ban. Én sokat megyek Waterfront Roadon mert jól ad és nem sokszor löknek ki hacker is ritkán van csak RTR-X vagy GT3 RS kell utóbbi a sima alap is jó (nem cop) mert úgy jobban tapad és 0,52 megy 2 NOS-al mindkettő hacsak nem találkozol össze egy 0,50-et tudóval.(#7280) gyuszito
Azért ezt nem mondanám MW-ben, Undercoverben sőt még Shift-ben is nagyon jó mindent verő típus.Más:
Aki sűrűn akar alkatrészt vagy felnit, üveget stb. akkor HS néha 10-ből 5-6x dob legtöbbször ha nem nyom senki PU-t és minél kisebb időkülönbséggel értek be bár volt ettől eltérő helyzet is mikor dobott prot.
Valaki tudja mikor frissítik a hibás ZL1-est?[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Nekem 10 nap telt el azóta mióta megvolt a fix T3as 3 kulcsos part...
Azóta 5 powerup 5 part.... De ez így nem lehet kerek perec kijelenteni hogy semmi értelme... Igen van mikor sajnos van rossz sorozatom de volt olyan is amikor 3x egymás után csak 3 kulcsos part jött......[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Norwich
tag
Nekem egy ideje minden másnap 3 kulcsos cuccokat dobál
Nekem csak a 20-30 Day között adott powerupokat sorozatba..
Azóta elég jol jönnek a cuccok (ma a 74.Day) -
Sanchez638
addikt
Rose park loop, ott a 2. helyen dob jó cuccokat, tesztelve 4 emberel
Számom az adatlapomon.
-
NFree
addikt
Létezik , hogy leállás van ?
vga
-
UFO1
senior tag
válasz gyuszito #7284 üzenetére
Azt hittem valami komoly szimulátorra gondoltál mondjuk GTR Evolution vagy a Forza Motorsport 4 (utóbbinak az eleje csak reklám).
Bár az elsőben azt hiszem nincs Lambo csak egyszerűen jó.
Amiket az előző hsz-ban felsoroltam csak alapok a Word-hoz (az első 2-ő).(#7285) LamerGyuri
Hát itt (csak már kivették) és hiányzik róla az összes matrica, neon, festés, ilyesmi és T1-es cucc volt benne tehát egy rakás sz@r állítólag javítják csak mikor.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #7294 üzenetére
én imádtam, főleg a sok modot, amit hozzá lehet tenni. Éppen meg akartam venni eredetiben, hogy mehessek a magyarok között bajnokságban vagy akár a nemzetközi színtéren, és akkor megadta magát a kormányom logitech , de alsó árkategóriás. Sok RFactor kilométer is volt benne, jól szolgált. aztán elindult a NFS world, és maradtam ennél anyagi okok miatt
-
UFO1
senior tag
válasz gyuszito #7294 üzenetére
Jó mind a kettő csak a Forza Motorsport X-BOX ra készült elvileg a 3-hoz talán láttam emulátort (ha ez az) a 4 nem tudom megy e PC-n, és itt a tuning fogalma teljes más értelmet nyer mikor alkatrészeket cserélgetsz a motorban, vagy nyomó- húzó- fokozatokat állítgatsz a futóművön esetleg kerékdőlést (meg sok minden mást) a másodpercekért.
Minden esetre a GTR Evolution-t is érdemes kipróbálni és főként kormánnyal ha van (ahogy Tutu is mondta, bár lehet billentyűvel is) és abból sem árt egy force feedback-es a játékélmény kedvéért mondjuk egy Logitech MOMO is megteszi más kérdés a csapágyas piros MOMO sokkal komolyabb de árban is 2x 3x annyi lehet de neten az elsőt ki lehet fogni egy 10-es ért és nem kell egy ilyen csúcskategóriás Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel.[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Szépdolgok ezek ,sosem játszottam kormánnyal biztos jó , azt tudom,hogy imádom az igazi szimulátoros autós játékokat. biztos fain lehet ijennel szorakozni,deaz nfs szerintem sosemlessz kormányal élvezhető ,mert ennek kizárólag a bill... ál jól , De csak az én véleményem, az összes sorozat kivéve .Pro street .shift 1-2 gondolom, ezekt nem lehet billel,mert nekem is csak joj al sikerült. na otteltudom képzelni a kormányt,
A forza motorsport4 hát igen ez lenne az a játék amiért , talán vennék 1 kormányt nem számít mibe kerül , ha megcsinálnák pc-re +multi ja és nem ien fosszinkronnalmint az nfs, hanem a valóshelyzetet szimulálva.HA privátoztok ,próbáljátok már mi a haverralegyszerre guruljatok be a célba egymás mellett, ma én próbáltam decsak 2 futamravolt időm , s a lényeg 2 ből 2 ugy zárult, hogy mindkettőnket 1 helyre hozta a game asaját felén ,és mindketten aranyat kaptunk,
tudom van ijen bug a játékban , de most az a lényeg , hogy direkt lehet-e előhozni vagy csak bug néha, nekem nem volt időm tesztelni . Fontos egymáds mellett begurulni , legyen ideje a szervernek eldönteni a nagy semmit. nekünk sikerültvga
-
Moleman
addikt
G25-öm van, a Pro Street támogatta, de komolytalan. A Shiftekkel nem működik normálisan, a Worldről nem is beszélve. Igazából az összes többi szimulátor is komolytalan a Live For Speedhez képest, csak azzal jó igazán. 7 éve nyomom (első 4 évben egérrel, 3 éve G25), azóta ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, de nem lehet megunni. Az ott szerzett tapasztalat már nem egyszer mentett meg közúton.
-
NFree
addikt
hú gyerekek be vook sz@.v@ nem találom a world garage-n a listát ahol taglalják mien kocsiba mien szerko való?
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest