- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Én is azt érzem ezzel a rammolással kapcsolatban. Ha tényleg jó vernyenyző az ember akkor erre nincs szüksége. Meg lehet úgy is előzni egy embert,hogy nem rammolod le és akkor ő is örül mert mondjuk megmarad a 2.helye nem éri utol a mezőny többi része és te is örülsz mert egy szép manőverrel leelőzted. Az meg, hogy ezek a tizenkét évesek előveszik a Koenigsegget vagy Porschét és olyan szerencsétlenül mennek vele ,hogy tényleg csak feltartanak ez egy ilyen játék sajnos. Én próbálok ahhoz a szabályhoz igazodni mint amit a Forma-1-ben is használnak miszerint a 2-szer egymás utáni irányváltoztatást(cikázás) nem nézik jó szemmel.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Dictator^
veterán
válasz LamerGyuri #7348 üzenetére
Már ne haragudj, de leírták a külföldi nfs fórumon, hogy általába akkor van ez a hosszú loading, amikor valaki kiesik és nem kapja meg a datát a játéktól.
Most akkor magyarázd már el, hogy neki miért indult el, és nekem miért nem?Mellesleg, amit írtál egylátalán nem segítség. Egyszerűbb lett volna megtartani magadnak.
KösziDe ha paraszt akarok lenni, azt mondom, olvasd vissza, amit eddig írtál a topicba..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Dictator^ #7352 üzenetére
Te kérdeztél, én válaszoltam. Gondolom, fel sem tűnt, hogy rajtam kívül más már a füle botját sem mozgatta kérdésedre. Egyébként ha tetszik, elolvasod-válaszolsz, ha nem, akkor meg átsiklasz felette; ennyi.
Nem haragszom, de ha külföldi fórumon megmondták a frankót, akkor miért itt értetlenkedsz, hogy nem megy? Ott biztosan több segítséget is kapsz; mindannyian jobban járunk..."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
janihunk
senior tag
Meg vettem ezt a 2.5M lambót. Alapon nem egy vad jószág, milyen tuning kell ebe? Az én tippem ez: kék,zöld,kék,piros, piros, sárga.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
gyuszito
senior tag
válasz janihunk #7355 üzenetére
Tegnap megmutattam, hogy elég vad jószág..nemde?
Nekem eddig csak zöld cuccokat tartalmaz, egy hárrmas ültetést, és egy 20" os felnit.
(A felni után érezhetően romlott akanyarképessége. Az ültetés nemsokat javított rajta.)
A zöld cuccok (motor,turbó rugó) javítottak a nagysebességnél való közlekedésen.
nálam, valószínűleg mindenkinél bugos a motorháztető nézet, és sokkal sokkal könnyebb vele kanyarodni. 4kerékhajtása miatt csodálatosan veszi a kanyarokat nitró mellett is!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
noblem1983
senior tag
Napi fail(nézzétek a mottóját): ORUS9 statja
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Össze ne vesszetek , itt nekem , az , hogy tutu megtanult rammolni jó dolog, és nem csalás mivel a geci játék erre lehetőséget ad, én nem ramolok , mert a tiszta küzdelmet szeretem , de meg kell tanulni, , mert ha benne van a gaméban , ha tudsz akkor tudsz ellene védekezni is , ez a véleményem , habár azok a ramolók akik engem mindíg a falhoz kennek tuti valamien hack et használnak , mivel , mezei halandó nem nagyon ér utól ha nem hibázok, (hacsak nem huzza a szeró), meg én is próbálom lögdösni de én lepattanok mindíg. ha netán fair küzdelemben rammolok (véletlen) akkor általába bocsánatot kérek, ha nem nyerek akkor kussolok , me szégyellem magam.
vga
-
callmeakos
veterán
Tudjátok mit szeretek ebbe a fórumban a legjobban? Hogy mostanság megjelentek ezek az okoskodó huszárok. Eljátszatok hogy mindent tudtok közbe talán ha pár hónapja ha játszotok. Okosabbnak hiszitek magatokat azoknál akik valószínűleg a kezdetek kezdete óta játszanak ezzel a játékkal és holt fix hogy többet tudnak mindenről mint az okostojások....
Akinek nem inge, ne vegye magára!!
All→M8
-
gyuszito
senior tag
válasz callmeakos #7359 üzenetére
Kaptál egy 'lájkot'
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
A napi Fail című bejegyzés megtekintése után újra kedvet kaptam az idők javításához.
Előkapok pár olyan pályát, ahol még nem jártam, és küldök rajta párat.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
sunny84
senior tag
giga like , a world chatben is megy a vérpistike okoskodás minden nap
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
Helóheló, nem olvasok egyelőre semmit, van egy kis meló, utána terjedelmesen reagálok minden kérdésre, problémára, privátokat is olvasok... de most munka van
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
Délután egyszer próbálkoztam stat oldalt megnézni, de nem akart bejönni. Aztán azt vettem észre,hogy előrébb vagyok, gondolom pár embert lenulláztak mert nem nagyon javítgattam az elmúlt 1 hétben.
-
gyuszito
senior tag
válasz noblem1983 #7367 üzenetére
E30-ra én is beneveztem volna....
Dehát..nem maradt más, mint az Earn Speedboost. talán összegyűlik addigra.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
NFree
addikt
Volt már valamien aston a játékba n nem? az hova lett?
A lengyel boostra annyit ragálnék , halkan ,
Egy kicsit észbe kaphatn az ea régebben , asszem 900 körül volt 50k sb pont, nos ennyiből lehet egy autót , normálisan összerakni, és sok kisérletezés nincs is benne.
Na már most , oké online game mag minden , de elmehetnek a p...ba hogy veszel 10 autót azt felszereled, s ha ezt rendesen magyar boost ért teszed egy fizetés egy kocsi??????????? ráadásul , a csalók ellen nics gyógyír, beletolhatsz te egy millát is , és letolnak egy szar kocsival??
Hát ha már kemény pénzeket fizetek ezért a gaméért , akkor kapjak már rendes játékot , nem??Vagy rosszul látom a dolgokat?
[ Szerkesztve ]
vga
-
LamerGyuri
senior tag
Dehát én tényleg okosabb vagyok mindenkinél...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
noblem1983
senior tag
válasz callmeakos #7370 üzenetére
Még az a jó,hogy arról nem maradtam le. Amikor akciós volt mert kivették akkor vettem egyet és ezt is megvettem volna de talán majd bekerül a car dealerbe mert maradt még egy kis lengyel boost. Lehet azért emelték fel így az árát mert ez a kocsi többet ér mint az R35 Spec-V és akkor megveszik a fanatikusok így is.
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, mondom a helyzetet. Jogos a kritika, ha alattomosságot látsz benne. Nem jogos a kritika, ha önvédelmet látsz benne, máris kifejtem, mire gondolok. Előtte azonban tisztázzuk le: magyar hacker nincs, az a srác egy kis csicska csaló, de ami miatt balhét csináltam, az az, hogy hazudozik hónapok óta, méghozzá nyilvánosan, és a pofája is nagy, de nagyon...
A rammolásra (ütközésre) visszatérve:
-látom, jó sok időd van a waterfron roadon. Van egy jobbos törés, ahol le lehet verni a jobb oldalon, nagyon kívül a darut és leesnek a csövek. Oda nem megy senki. Régen olyan szar volt a szinkronizáció, a lagg vagy mittudoménmi, hogy az mindig le volt verve. Így ajánlom kipróbálni az előzést is. Végeredmény: elégszer álltam már fejre a játék szarságai miatt a karrierem során. elég volt, kösz nem.
-Bizony a gyenge autómmal utolértem a komoly gépeket is néha, mert én ügyesebben mentem és/vagy hibázott az ellenfelem. Elég sokszor mentem azzal a tudattal, hogy az előzésem semmit se ér, mert 1 nitróval a havercsávó minden hibát kijavít.Nehogymár balfaszkodik az ellenfelem, aztán a balfaszsága miatt én nem nyerek... Nehogymár én leteszem a hibátlan futamot az asztalra, és ő meg kap még egy esélyt, és könnyedén megelőz.
-Amikor előzök, megesik, hogy kanyarba teszem, és összeakadunk az ellenféllel. Ilyenkor ő felgyorsul az én sebességemre, azt látja, hogy meglöktem, pedig tisztán mellette voltam az én képernyőmön. Ilyenkor tudom, mit kell tenni. Nehogymár ott buzizik előttem, és nem tudom megelőzni... De igen, meg tudom.
-Én miért nem kapok ütéseket? Miért nem rammolnak le csak 100 futamból kb 2X? Mert tudom, mi merre mennyi, tapasztaltam. Én kérek elnézést, ha ezt a boostért meg nem vásárolható előnyt kihasználom. Megfizettem a tanulópénzt, köszönöm, most fizesse meg a következő generáció szerintem. Van kb 4000 vereseégem: rányomok az ismert csalók ellen is, nem nyomok alt+f4-et, nem lépek ki quit eventtel, szóval van elég vereségem a szarságok miatt. Minden létező módon vesztettem már el futamot, köszönöm, a többiek bénázása miatt nem szeretnék.
Kb ennyi a mese, de még ide kívánkozik:
Egy lapon említesz a csalókkal/hackerekkel, ugyanolyan szar embernek tartasz. Ez bánt engem, mert mindössze 1 magyar ellen mentem alattomosan, akiről utólag derült ki, hogy magyar, tőle bocsánatot is kértem azonnal (egyébként jó nagy autó és tuning előnye volt).
Szigorúan önvédelemről van szó. Maradjon köztünk, hogy a mutatványt nem könnyű megcsinálni ám, úgyhogy a laposra vert 12 éves kisgyerekeknek fel kell kötni a gatyát, ha így akarnak menni. A mindig rammol sem helytálló, mert közel sem mindig: tudok olyan tempót menni, ahol nem ér utol az ellenfél. Aki ha felveszi a tempómat, akkor közvetlen balesetveszélyt jelent,mert nem fog oly intelligensen menni, mint te.
Személy szerint így képzelj el engem, mint ütköző játékost, a többieket képzeld gyerekeknek, én nem bánom.
Üdv, THawerNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
Luxus sportkocsik (kedvcsináló) 6. rész
Lamborghini Gallardo LP 560-4 (4500 boost v. 600E kp.)
Ezt a típust kár megemlíteni mert nagyon rossz. Rosszul indul (el is kapar) és a kanyarodása az valami borzalmas orrtolós pedig volt benne piros fék és gumi de semmi hatása olyan mintha bedobnánk egy követ a kanyarba és ha mákunk van és jól pattog elfordul, pedig 3-as ültetés és széles kaszni is van rajta de semmi hatása. A végsebességet nagyon kínkeservesen éri el ami 352 és 382 NOS-al de ember legyen a talpán aki talál olyan hosszú egyenes ahol ezt el is éri pedig ez már pro/sport tuningos kivéve a turbó ami race/tuned. Egy előnye van ha már fordul stabil akár az egyenesben is és nem pattog, imbolyog ilyesmi. Ha valaki IGC-s autót akar semmikép sem ezt, inkább M3, Ford GT, 959 vagy Murci.Lamborghini Gallardo LP 550-2 és Cop verzió (az első már nem kapható a Cop 6000boost)
Sokkal jobb az előzőnél bár egy kis kaparás érezhető a rajtnál a (Cop-nál kevésbé) jól gyorsul és fordul pláne ültetve és széles kasznival a rendőrségi meg mintha az útból nőt volna ki úgy tapad (egy szélesítés ráfér különben kicsit csúszkál). Kanyarban is könnyen betehető sőt nitrózva sem csúszik meg kivéve ha neki ütődünk a falnak, sodródhat de megfogható. Sebességek 348, 378 N2O-val ugyan ez a sünnél 358, 387 (mindkettő alapon) és ezt nagyon könnyen erőlködés nélkül éri el. Külön érdekessége az utóbbinak hogy-hogy nem ez megy a legjobb időt HS-en talán mert úgy ramolja a Rhinokat hogy bele sem rezdül és hát iszonyatosan gyorsul.Lamborghini Murciélago LP–640 (2,500E kp-s, Cop és gyémántszedő 6-6000 boost)
Ez az igazi versenyre való Lambo, az IGC-s is jól gyorsul ültetés nélkül is stabil és az előzőektől eltérően enyhén sodródó hátsó kerék farolós. Ez a tulajdonsága kanyarban jó szolgálatot tesz bár nitrózva kifarolhat sajnos és ha nem vesszük el a gáz pl. egy S kanyarban orrtolóssá válik így viszont nem vehető a másik iv. A fordulatot hamar felveszik a végsebességet gyorsan elérik ami sorrendben 347 – 386, 357 – 397! (ezek alap verziók) és 365 – 406 NOS-al a gyémántszedő de ebbe pro cuccok vannak bár nincs kifulladozva. Ez utóbbi a legjobb választás ha boostos vétel mellett döntünk nem csak a könnyebb gyémántszedés miatt hanem kapunk egy extra széles meg sem vehető kasznit (ami lelóg a garázsban a rácsról!) de e miatt kanyargósabb pályán kissé tolja az orrát. Utóbbi kettőben a szokásos 3-sa ültetés stb. alapból benne van. Mindenképp ez utóbbi a legjobb vétel boostért az összes közül esetleg még a rendőrségi vagy az LP 550-2 Cop. -
Dictator^
veterán
válasz LamerGyuri #7353 üzenetére
Gondolom nem tünt fel, hogy alattad válaszoltak nem?
Egyébként ha tetszik a kérdés válaszolsz rá, ha nem leszarod.
Te válaszoltál, de mellette leszarod.. akkor mi értelme volt válaszolni? Öszintén? Csak hogy valakibe beleköss?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
tutuhawer
őstag
válasz Dictator^ #7375 üzenetére
LamerGyuri nem az a belekötős fajta, szerintem tévedésről van szó. Ha viszont kötekedésről és fórumban trollkodásról, sárdobálásról, én ott leszek
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #7373 üzenetére
Nem akartam már erről irkálni (mivel írtam, témát lezártam) de most mégis utoljára. A rammolást nem személy szerint rád akartam kihegyezni hanem úgy ámblokk mindenkire értettem és az én szememben a hackerek szintjén van legyen az bárki nem érdekel magyar, ismerem vagy sem. Viszont a bibi ott van te jól mész, sőt nagyon jól (legalábbis hozzám képest) akkor minek ez, elmész mellette simán, mert ismerd a pályát stb. (sajnos én időhiány miatt csak keveset és azt is úgy ahogy) és örülhetsz a végén tisztán nyertem, juhéj.
Nekem is volt ilyen meccsem Petersburg Damon 3x, 4x előzgettük egymást és hát tetszett semmi ütközés és mind a ketten jót versenyeztünk. Mentünk is 5-6 futamot multiba, talán egyformán is nyertünk és így izgalmas is volt ki hogy tud jobban féktávot venni, vagy ügyesebben kigyorsítani esetleg a forgalmat elkerülni, és fel sem merült egyikünkben sem ramoljuk ki egymást a győzelemért. És a végere a csattanó, orosz kolléga volt, vagy inkább versenytárs, leginkább így nevezném. Neked is van jó kocsid látom az MP4-el sorra döntöd a régi időidet használd azt a többi fent leírva. Ha meg ráramolnak az emberre pláne többször nem szégyen visszaadni (én is ezt teszem, ha sikerül) persze nem a véletlen koccról van szó, de hát tudjuk mi a különbség, de SOSEM vagyok kezdeményező.
Azt meg külön sajnálhatod hogy nem vettél RTR-X-et mert az tetszett volna nagyon megy keresztbe is, nekem nagyon tetszik van is belőle 3db.Ha valamit értek ezek a mondatok és érted a lényegét akkor volt értelme teleirkálnom megint fél oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Egy biztos: újdonság nekem, hogy a kezemben van egy komoly gép, a murcielago volt az első, előtte a BMW így ismerve a többit, nem olyan erős, de attól még nagyon is jó. Egyezzünk ki annyiban, hoyg megfontolom a dolgot, bár sokminden már reflexből megy, nem könnyű kinőni, türelmet kérek. Néha utálom is magam a balesetek miatt, ha hiszed ha nem. Eddig mondjuk mindig elmúlt és nyugodtan aludtam.
-
UFO1
senior tag
válasz SylarHUN #7364 üzenetére
Ezt bebuktuk csak lesz máshol is ocsoért. De azért jellemző nálunk a sterter csak 6E olcsóbb és hát az csak 8000 boost!
Lenne egy kérdésem mivel a hibás ZL1 helyett kaptam egy jót (olyandék) az EA-tól, az ablakiról el e lehet úgy távolítani feliratokat (mivel szeretném áthelyezni őket) hogy ne maradjon folt az üvegen?Más: online szimulátor elég jónak tűnik az SG-ről nyúltam. Auto Club Revolution és Gameplay
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
srácok , felraktam a notira is a gamét , de bejelnkezésnél , csak gurgulázik , és nem lép tovább, nos volt egy uninstal és ujra raktam és utánna kezdte el csinálni akár hányszor ujra raktam.
A lényeg az első uninstall azért volt mert nem a telejes verziót instalta fela game, és volt pár opció ami nem volt így elérhető , most mi a f.@.r kam van??Más em értem bakker .fojamatosan tolnak le a listáról, hogy a viharba képesek jól menni az emberek mikor lehetetlen, pont 2 napja beszéltem egy top100 as versenytársal.
Ja és mondta a lista elejét meg nem lehet megközelíteni , ha a szerver nem húz aszongyák
Erről estleg bővebben valaki , hogy lehet ezt elérni?[ Szerkesztve ]
vga
-
Dictator^
veterán
Amiket a GEMes eventen nyerek naponta, azok hova kerülnek be?
Mert most is nyertem valamilyen NOVA-T enginet, de sehol nem látom.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #7373 üzenetére
Szia tutu !
Igazad van mindenben , nehalgass senkire , aki téged támad , az a fasorba se volt mikor te már nyomtad !
Jol csinálod igy tovább , és éljen a multizás !!Más : holvan az a magyar srác aki , nemrégibben hekkerkedettt ?
hun lencse , csabamagyar megmondjam ?
levesbe !
Már azért unom , hogy egymást szidjuk , legalább mi magyarok tartsunk össszsszsze !
odébbb
-
feri1014
senior tag
válasz noblem1983 #7386 üzenetére
-
-
GTC376
csendes tag
Ezeket adta a játék az ötvenezres Mystery pack-ból :
[ Szerkesztve ]
From here to eternity
-
GTC376
csendes tag
-
NFree
addikt
Én a multkor 1.5m vágtam bele , és ami használható volt az 200 nitro kb
vga
-
sunny84
senior tag
csak a profilom ezekben az időkben kavicsozni látjátok .... de az is bérbe ki lesz adva
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
WASPZotya
tag
Meddig van leállás?
Még jó hogy a gyémántokat begyűjtöttem délután.Zotya
-
krisztian000
tag
Sziasztok!!!
Kezdő vagyok 1 hete kezdtem 22 szintem vagyok.Az a problémán van hogy fel van fullra tuningolva az autóm és mégis ugyanazt az értéket(végsebeség,gyorsulás) mutassa mint amikor megveszem.Amikor megvettem feltuningoltam az érték több volt egy ideig és utánna leugrott magától.Ez miért van?Mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest