- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz LamerGyuri #7196 üzenetére
-
janihunk
senior tag
Érdekes a Camaro Szerintetek drag-re készült?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
choler.
tag
Sziasztok!
Ki fogtok röhögni; hogy lehet felvett baráttal (és a gép által beválogatott idegenekkel)
egy futamon indulni ?
Thx előre is! -
NFree
addikt
Srácok azt mondja már nekem meg valaki , hogy t2 es m3 om lessz e még? nagyon kellene , vagy meik az az autó ami nagyjából azt a teljesítményt hozza???
vga
-
noblem1983
senior tag
válasz janihunk #7202 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy arra és talán az új pályák majd a drag módot is tartalmazzák.Igaz elég rusnya kinézete van ennek a Camaronak de talán majd lesz hagyományos változat is egyszer. Az Aston Martin DBS viszont bejön és meg is veszem nagy valószínűséggel.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
vzso
tag
Nem néz az ki rosszul, csak egy kicsit érdekesen .
Nem egy mai darab, akkoriban ez a formavilág volt a menő. Viszont ha nagyon nem tetszik, én a Mustang Boss -t mondanám az M3 E30-as ellenfelének. Nagyon gyors, a nitrója is rendben van (közel olyan erős mint az E30-asnak), viszont egy kicsit csúszkálósabb, mint ahogy a nagy tesó is, az RTR-X, de, nekem, például ez bejön, jól / jobban sodródik a kanyarokban így nagy sebességgel lehet őket bevenni. Viszont hamarosan kiveszik őt is, nem árt sietni . -
vzso
tag
Hát, ja.
Sajnos ezek már nagyon közel vannak egymáshoz teljesítményre, na és természetesen mindenkinek más jön be, más megy jobban. Nekem a Jaguar, A Lancia, az Audi Quatro, Subaru, Exige, RX7-RZ, de az összes többi is. Mindegyik nagyon jó kocsi és szinte mindegyik más, más pályán másképpen teljesít mindegyik, van ahol az egyik jobb, van ahol a másik, de a sofőrökön is sok múlik, ki melyik tulajdonságát kedveli/szereti az autónak.
Remélem nem bizonytalanítottalak el teljesen. -
Sanchez638
addikt
Lotus evora-nak 6000 boost marad az ára véglegesen?
Számom az adatlapomon.
-
noblem1983
senior tag
Megérkezett a Lamborhini Gallardo LP-550-2 Valentino Balboni Cop változata.
-
UFO1
senior tag
válasz LamerGyuri #7196 üzenetére
Akkor próbáld ki a Lamborhini Gallardo LP-550-2 Valentino Balboni Cop verziót meg sem rezdül úgy tolja el a Rhinokat HS-n a többiről nem is beszélve.
Egy hibája van túl gyorsan beér 2,05 körül tehát gyors „ellenfél” csapattárs kell mellé aki nem bénázik. -
callmeakos
veterán
Tessék narancsolni. Ingyé' M3 kölcsönző kód:
59NQ-QECM-PT4Q-9G2G
Felhasználható Március 14.éig...
All→M8
-
milomi
tag
Hallod a Corvett Z06 Carbon edition nah az már gyors... Úgy gyorsul 150 től mint egy torpedó és óriásit is rammol semmi nélkül is ! pl az enyémnek csak 653 as a gyorsulása nem fullos de úgy gyorsul hogy a GT3 RS eket is menetközbe gyerek játék megfogni az kigyorsitásoknál, ( ÉS ez nem túlzás ) 300 fölött is úgy gyorsul mint egy rakéta komolyan, nekem is van GT3 RS em meg RTRX meg CCX is de a Carbon edition nagyon gyorsul 150 től .. hihetetlen bár csak kanyarba is lenne olyan jó mint a másik 3 om
NFS World Nick Ewing1987
-
csiliboy
csendes tag
válasz tutuhawer #7192 üzenetére
"szerk: picsába, pont lemaradt a lényeg: A halálosabb iramban. Tokió driftet nézem éppen és amikor a csávó a lancerrel tanul driftelni, az egyik öreg horgász arcát kiszúrtam: Keiichi Tsuchiya van a filmben. van, még aki észrevette őt?"
Igen tudtuk, hogy ő az egyik horgász.Ráadásul Ő is csinálta a drift jelenetek.Át volt alakítva úgy az autó, hogy a tetején ülve lehessen vezetni.A kamera mutatta színészt Ő meg gépszkedett felette
Így történt ha jól emlékszem...
http://csiliboy.deviantart.com/
-
SylarHUN
senior tag
Egész jól néz ki a Gallaro Police változata.
Eddig csak ez tetszik ezek közül.PSN: Xbox:
-
NFree
addikt
válasz SylarHUN #7225 üzenetére
Ja nekem is bejön de amióta nem vették figyelembe a gallardovel ment eredményem a multkori versenyen nagyon haragszom a gallardóra , ugyhogy nem veszem meg ott egye meg a fene az evora-n gondolkodom , kanyargós pályán jól jöhet , habár azt a mp4 nek is tudnia kéne asszem.
Más asszem vennem kell ram órákat tututól , mert még mindég nem megy , ugy felborítottak 2x is , hogy csak lestem
[ Szerkesztve ]
vga
-
SylarHUN
senior tag
Nem tudom mi van a PayPal-os vásárlással.
Vettem egymás után 3 csomagot a 4. nél meg hibát ír ki.
Három 50.000 csomagot engedett venni a következőt már nem.
Végig csináltam az összes eddigi variációt, új email mindenhol, új jelsó, böngésző váltás, előzmények törlése, másik gépről, sőt tabletről is próbáltam de a 4. csomagot nem engedi megvenni. Sőt, másik net kapcsolatról is próbáltam.Nem tudom mi az ördög van vele.
PSN: Xbox:
-
noblem1983
senior tag
válasz SylarHUN #7227 üzenetére
A Genfi autókiállításra készült.Csak egy darab létezik belőle és nem is terveznek többet gyártani belőle. A Lamborghini Aventador LP 700-4 az alapja és az erőforrása is ugyanaz. Állítólag azért csinálták,hogy némiképp odavágjanak az új Ferrari F12 Berlinetta-nak.
-
UFO1
senior tag
Nekem a Corvett Z06 Carbon úgy van ahogy megvehető így nem az a brutál és hagyom is mivel a kanyarban sokkal lassabb lenne mint az RTR-X ami full tuningos és hát nem nagyon van ami el tudna menni mellette a 911 GT3-ak 660-680-as stat-al is csak úgy tudnak előzni perfect alatt ha nyom mellé egy tankot, akkor is éppen hogy .
(#7225) SylarHUN A Gallardo Cop verzió nemcsak szép de nagyon jól is megy. Dobtam rá egy szélsietést így a csúszkálás teljesen megszűnt nem tudom miért és hogyan de eddig ez a leggyorsabb HS-n, 2,00s alatt megy erőlködés és PU nélkül. Eddig a legjobb 1,45s körüli bár itt pont nem ez a fontos.
A másik nagy kedvenc a Bentley TE verzió különösen a hangja húzatás után gázelvételre egy ép zuhanó bombára emlékeztet a váltása meg mintha a fel is robbant volna olyat dörren (érdemes egy jó minőségű fejhallgatón figyelni úgy nagyon joúúú).(7226) Nfree: A ramolás ellen legjobb egy RTR-X ha nincs bánhatod, szerencsétlen próbálkozások voltak rá hogy letoljanak a pályáról de a legtöbbnél visszanyalt a fagyi és egy egyszerű kormányzással belekerültek a rammerek a falba. Bár megvallva én nem tartom sportszerűnek ezért nem is alkalmazom ha el tud menni mellettem menjen max. zárom az íveket de nem tolom le pláne nem ütöm ki szándékosan.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
ha odateszem magam jó pozícióba, akkor kormányozhat az ellenfelem bármilyen mustang rtr-x-et, nem kerüli el a balesetet , csak ha fékez egy nagyot. Sokan reagálni se tudnak, amikor megcsinálom az ütközést. Nem esik meg olyan helyzet sem, hogy visszanyal a fagyi, mert én nem nyalom a fagyit, azaz nem is érek hozzád. Az ütközések miatt ne ítéljen el engem senki, nem azért csinálom, mert alattomos vagyok, előre is köszönöm.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NFree
addikt
Hallod kened vágod a történést úgy látom. Szivesen kocsiznék veled kezdem , Úgyérezni talán tanulhatnék valamit.
#7232) tutuhawer
Nagyon keveset vagy itt , mega a gameba is . mi a helyzet.? Teljesen tanácstalan vook, elbaszom a kocsik tuningjait , áhhh. legyél többet[ Szerkesztve ]
vga
-
tutuhawer
őstag
hmmmm... vagyok én azt hittem, kerülsz engem A viccet félretéve fenn vagyok én, és a kocsik tuningjait nem tudod elbaszni, mondom is, hogy miért: lehet kombinálni a 2 tuningmester oldalról a színes alkatrészeket, de a nagyokosok 3 kék 3 pirossal tépnek. a SuperBee charger is jól megy, teljesen épkézláb futamokat lehet vele menni. Aki nem tudja megülni ezt a színkombit, az elolvassa a segítséget, belenyúl, és hátha jobb lesz. Van ismerősöm, aki széttép sokmindenkit a 3kék 3piros McLarennel, Én nem tudtam kezelni, igaz nem is volt teljesen pro tuned. Hozzányúltam és kezesebb lett - nekem. Attól még a 3kék 3piros kombi legyőz engem. Ok így a dolog? tehát jó a 3 kék 3 piros, mert a világranglista nem hazudik - már ami a tiszta versenyzőket illeti
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
kaoszamigó
csendes tag
Szevasztok valaki segitsen az lfa-t tuningolnám valaki akinek jó lett segitsen kicsit mien part jó bele
üdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
NFree
addikt
világranglistáról jut eszembe , nincs meg az nfree profilom
Csak ez : Player not found
The player you searched for is currently not in our database and we couldn't find 'NFREE' in the SpeedAPI(#7235) kaoszamigó
Hallod a nagyok a fent említett kombóval köröznek . Ha dobálná állandóan a partot a gmame akkor bátran kisérleteznék , de velem elég cudarul bánik[ Szerkesztve ]
vga
-
noblem1983
senior tag
Lehet autófüggő az a 3 kék dolog vagy inkább pályafüggőnek nevezném mert szerintem attól az autó 300 fölött erőtlen pl Stadium&HW99 vagy Lion's challenge,Central coast stb.A kék cuccokat a rövid távú gyorsulásra találták ki ahogy én értelmezem. Igaz a legtöbb pálya kanyargós rövidebb egyenesekkel és a 3 piros az jó is lehet mert könnyen kidobja a kocsi a seggét ha úgy akarod.
-
tutuhawer
őstag
válasz noblem1983 #7237 üzenetére
akikkel én beszélgetni szoktam, a világranglistát értelmezik. pro tuned alkatrészeket cserélgettek, zöld motor, zöld váltó, így-úgy-amúgy tutti és frutti, az eredmények pedig 3 kéket és 3 pirosat, esetleg fehér gumit mutatnak mindig. Én ennyit tudok.
-
UFO1
senior tag
válasz kaoszamigó #7235 üzenetére
LFA-hoz K, Z, K, Z, P, P, általános, Z, K, Z, K, P, P, gyors pályára, K, K, K, K, P, P, kanyargós pályára nekem ez van benne de nem sokkal gyorsabb pl. egy 1,25-ős pályán (Petersburg Dam) 0,02 – 0,03-al tud jobbat a Valentinostól persze ez sofőrfüggő (de kék hátteres a motor és fekete hátteres a váltó tehát nem full). Előnye kanyarban NOS-ozva is beton stabil marad. Egy sima RTR-X, 911 GT3 (alapon) 1,22 – 1,23 tud.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz tutuhawer #7238 üzenetére
A Bones tuning guide-on én is észrevettem,hogy sok autóhoz ajánlottak sárga(fehér) gumit ami szerintem is jó lehet mert az talán a leglágyabb gumi ami egyenlő a jó tapadással viszont a rosszabbul kanyarodó autón inkább a piros kell szerintem.
-
SylarHUN
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Van néhány csillagos ideje szóval bőszen használta a hacket.Valamelyik nap összefutottam kétszer is vele. [link] Nem volt semmi a srác. Nézd az RTR-X- ét és pl. a Garden Boulevard-os idejét aztán vesd össze ezzel a csillagos emberkével.
-
-
Sanchez638
addikt
A Need for Speed Facebook oldala elérte a 7 millió rajongót, és ennek alkalmából ajándékoz a World játékosok számára egy 7 napos BMW M3 GTR E46 kódot, amit Március 8. és 15. között tudtok felhasználni!
59NQ-QECM-PT4Q-9G2G
A kódot a world.needforspeed.com oldalon bejelentkezve a "REDEEM A GAME CODE" mezőbe beírva tudjátok aktiválni.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sanchez638 #7245 üzenetére
nem lényeg!
más.
neee, kivették a GR-es BMW-met a repertoárból[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SylarHUN
senior tag
FONTOS!
Aki PayPal-al szeretne SB-t vásárolni és valamilyen rejtélyes módon az eddig gond nélkül működő szolgáltatás már csak hibát írna ki neki, annak itt a megfejtés.
Kettő nap alatt csak megfejtettem.
Ugyan is én úgy jártam, hogy vettem 3db, 17 zlotyis csomagot és szerettem volna egy 4.-et is, de ott már csak egy hibaüzenetet kaptam, és tanácsolták, hogy próbáljam meg később újra.
1. Email címet váltottam a PayPal-on (nem az volt a baj)
2. EA fiókban Lengyelre állítottam az országom (nem az volt a baj)
3. Másik böngészővel próbálkoztam (nem az volt a baj)
4. Töröltem mindenhonnan a böngészési előzményeket (nem az volt a baj)
5. Másik email címet adtam meg az EA fiókhoz (t-online-t)(nem az volt a baj)És ekkor végső elkeseredésemben jött még egy ötlet.
Mondom csináljuk egy VADONATÚJ email címet a gmail rendszerében.
És láss csodát, így már azon nyomban engedte az újabb vásárlást.Az EA fiókon belüli email változtatáshoz nagyon fontos, hogy az új email címet (meg kell erősíteni) másképpen nem jó!
Hozzáteszem, lehet, hogy az összes módosítás, együttesen oldotta meg a problémát.
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
Tutuhawer!
A tegnapi meccsek istencsászárok voltak!
Végre van sikerélményem.
És nem is akárki (akárkik) ellen sikerült.PSN: Xbox:
-
Sanchez638
addikt
valakinek lenne kedve venni nekem(kifizetem természetesen) olcsó boost-ot, nincs paypal-om és nem tudok ez miatt venni...
Számom az adatlapomon.
-
NFree
addikt
válasz SylarHUN #7248 üzenetére
Én mindíg kimaradok a jóbol, na ma esküszöm esteleszek lehet zargassatoknyugodtan ha netán,összejön valami.
TUTU
veled beszélnem kell sürgősbe, este bele tetted a bogarat a fülembe ,s jó lenne ha utánna isjárnál a dolgoknak, ha nem gond , hogy induljunk elmostmár valamerre.Kell egy t3as kék váltó,estenéztem a youtube-on vidiket , elkapott a fantázia , de kurvára érdekel, hogy a picsába csinálják , hogy gyér a forgalom ,ez is biztos függ valamitől
[ Szerkesztve ]
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest