- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
Mi a sájze van? Már másodszor dob ki a játék futam közbe. Persze mindig akkor, mikor elhasználtam egy csomó poweruppot...célbaérés nélkül...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Sanchez638
addikt
áhh ez az mx5 kegyetlen nagy végsebesség, és nem borulékony, szerintem jobb mint a silvia... Megéri a pénzét alap tuningal megy kb. 240km/h-t
Számom az adatlapomon.
-
milomi
tag
Hali ehhez az Alfás dologhoz hozzá szólnék ! a Rajtnál nem valami nagy szám valóban , de utána úgy gyorsul.. hogy akármivel szinte felveszi a versenyt gyorsulásba kb 330-350 én nem vettem észre hogy orrtolós lenne nagyobb sebességnél, bár az enyém már teljesen fel van húzva Maxra és nagyon jó időket lehet vele menni ! ( Bár a nitrója nem a legerősebb !! )
De szép is meg a hangja is jó szal megéri az árát !
NFS World Nick Ewing1987
-
WASPZotya
tag
-
LamerGyuri
senior tag
Mondja már meg valaki nekem, hogy az ilyen kékkel beírogató faszfejet, aki egymaga tönkreteszi több ezer online játékos élményét, ugyan miért nem tiltják már le? Vagy veri meg jól valaki? Vagy ennyire könnyű feltörni ezt az egészet; hogyha valaki egy kicsit is konyít hozzá, akkor bármit megtehet a játékban?
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
kovi831
aktív tag
válasz LamerGyuri #7109 üzenetére
Mire gondolsz?Csalókra?
Ilyet mintha én is észre vettem volna, vagy a net kapcsolat miatt is lehet "meglepődés".
Olyan autót ami nincs elvileg benne a játékba, hogyan lehet berakni? -
HellAbove
tag
válasz kovi831 #7111 üzenetére
gondolom NFSNULL-ra vagy hogy a viharba nevezi magát Ez egyébként tényleg undorító, hogy egy ilyen kaliberű vállalat játékát exploitolja (szép magyar szo >.<) egy 18 év környéki gyerek (gondolom). Nincs benne a félsz, hogy egyszer csak elkapják és jol megbüntetik mert ő 1337 probált lenni?...
"The quieter you become, the more you can hear."
-
spanyoll
addikt
No megvettem az rx7 gagyi verzióját. Első negyed órányi vezetés után az jött le, hogy jobban gyorsul, mint az eddigi kis masinériám. Azon kívül szarabbul irányítható, bár ezt betudom annak, hogy kb alig tudtam rakni bármit is a kocsira, mert kell hozzá a lvl. Ami még bajom, hogy 180°os forgásnál nagyon nagy az oberburn, pörög a kerék, pörög, és alig indul, ami ritkán kell csak de ha kéne akkro macera, hogy ilyen. De majd pakolok bele még sok dolgok és akkor jó lesz. Ja és a végsebessége +20mph, ilyen 160 körül van, amivel meg vagyok elégedve, mert most elég jól vezethető számomra.
Ergo köszi a tanácsot, jól jártam ezzel a kocsival"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Na beteszteltem, 160 a vége, és nagyon kis szerethető kocsi
Amúgy behalok a cheaterektől néha. Volt most egy tag, sanszos, hogy külföldi... ránkvert egy egész kört, olyan tempóval ment ami meglehetősen lehtetetlen és cserébe mindenkit a falra kent, mert az olyan jó poén. Mondjuk a "nem tudok vezetni ezért mindenkinek nekimegyek" emberek a másik kedvenceim
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
milomi
tag
válasz noblem1983 #7108 üzenetére
Igen az lehet hogy Ferrari motor hajtja, de a kipufogó rendszere az közel sem a Ferrarié Ezért van némi kis eltérés magas fordulaton ! Amúgy meg berakhatnának valami M3 as Pálya autót ami a való életben is 13 000 RMP-t forog a motorja a verseny pályán !
NFS World Nick Ewing1987
-
gyuszito
senior tag
És a mai napon elérem a 49-es szintet. 2 napig van még REP amplifielerem, így kicsit szoros lesz, hogy elérem-e az 50 et. Ha megvan utána lehet nevelni a profi autókat, és a profi játék képességet.
Egyébként mi a helyzet veletek? Jól telt a hétvége?Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #7116 üzenetére
Most értem haza, gratulálok a 49.szinthez. Innen már könnyű lesz. Nekem a 36. szint volt nehéz, 2x is elakadtam rajta, az egyik profil bele is bukott, de a TUTUHAWER túlélte, időben észbe kaptam. Ha versenyezget az ember, nem is kell TE és máris 50 lesz...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
gyuszito
senior tag
válasz tutuhawer #7117 üzenetére
Volt idő, mikor majdnem rávettem magam a TE re, de az első All-In után feladtam...nem nekem való Közben meglett, és nyomulunk Eagle Drive-on, de valahogy sosem sikerül 2. 3. nál jobbnak lennem..=/ Nembaj! Fel a fejjel amíg van! Kitartás! Nyomjuk orrvérzésig
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
NFree
addikt
Sziasztok. srácok újra itt Változás? Esetleg kód?
Sylar Gratt a renaulthoz szép mumka ez is minta többi
Nem vagy öreg nyugi meg szerintem a reflekszel sincs gon nekem se megyMegyek gyorsan pár kört vissza kell szokjak
Új pályákat nem akarnak berakni nem tudja senki?? esetleg jól jönne valami frankó versenypálya mint anno az Underground 2 ben asszem de jó volt jaaj
vga
-
SylarHUN
senior tag
Átépítések módosítások 3 kocsimon.
Ezen festések a minimal design vonalat képviselik.1. BMW M3 GTS a hármasszámú dögöm.
Változás: Piros betéteket kapott pár helyen és a felni is új.2. McLaren MP4-12C az egyesszámú verzióm.
Változás: Új kaszni és felni, változás az autó színében.3. Pagani Zonda.
Változás: Új felni (Szerintem a játékban ez a legszebb felni), neon, módosított festés.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
Sanchez638
addikt
Valaki megtudná mondani, hogy a játék mért fagy ki team escape-nél? kb minden 2. játéknál kifagy... újra telepítettem már a játékot...
Számom az adatlapomon.
-
UFO1
senior tag
válasz Sanchez638 #7124 üzenetére
Nálam is volt hasonló bár nem ilyen sűrűn átmentem amerikai szervere ott nem dobott ki egyszer sem és jól dobált HS-n pro cuccot üveget, felnit stb.
(#7105) milomi
Az Alfa hiába stabil felhúzva sem éri utol az RTR-X-et de még az alap GT3 RS-t sem. -
SylarHUN
senior tag
Mindenkinek köszönöm az elismerést.
-
noblem1983
senior tag
Pedig valaki említette,hogy találkozott egy brutál Alfával ami az ő GT3 RS-ért is leverte.Viszont ha valaki jól összerakja és olyanokkal kerül össze akik nem olyan hardcore versenyzők akkor azért lehet sikerélménye. Nem egy emberkével találkoztam akik nem bírták kezelni a kocsijukat és faltól falig mentek vagy állandóan a trafficot lökdösték mert ugye már 10 vagy 20-as szinten kell nekik a GT3 RS mert az mindent lever.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Sanchez638
addikt
Valaki nem tudja, hogy rámegyek az Earn speedboost-ra és hetek óta semmilyen link nincs...Ilyenkor mi a teendő? Pár ingyen boost jól jönne.
Számom az adatlapomon.
-
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz noblem1983 #7129 üzenetére
Hát nem tudom nekem full tuning van benne (és nem lett lényegesen jobb mint nélküle) de az alap RTR-X el is 2s-el a tuningolttal akár 4-5s-el jobbat megyek pl. Petersburg Damon ugyanúgy mint a GT3 RS alap verzióval persze PU nélkül.
-
geentleeman
csendes tag
Üdv,A Miura vagy az Exige a jobb?Van mindkettő és van pár tuned partom de nem akarom csak ide oda beledobálgatni az autokba,perpillanat melyiket lenne előnyösebb felhúzni?
-
SylarHUN
senior tag
válasz geentleeman #7134 üzenetére
Szerintem Exige.
Bár nekem nincs Miura-ám. Csak abból indultam ki, hogy GT40-el elszoktam verni a Miurákat.
És hát a GT40 nem a legjobb járgány.PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
-
milomi
tag
válasz geentleeman #7134 üzenetére
Hát jó a Miura is , bár nekem a Miura nem fullos, De az Exigem igen és az nem rossz !!
NFS World Nick Ewing1987
-
Qru
MODERÁTOR
Este állandóan invelt vmi hülye (gondolom vmi zombi bot), eléggé idegesítő volt. Aztán ezt kijátszottam de így meg ha nem versenyeztem kb 5 percenként elteletportált a térkép egy azonos pontjára. WTF?? Na itt kapcsoltam ki a játékot.
Átmászok én is USA szeróra a'szem, hátha...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Sanchez638 #7140 üzenetére
Francé' nem banolják vagy tiltják ki? Még jó hogy egy fillért nem öltem ebbe a játékba, mert egy fillért se ér. B@sznak az egészre, de azért vegyed a boostot.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Sanchez638 #7142 üzenetére
Gyorsan groupba mentem haverral és akkor már nem tudta dobálni az invelést, de elég idegesítő volt.
#nincsbennetarcsi
-
SylarHUN
senior tag
Lassacskán eljutunk odáig, hogy jobban járnak az EA-nál, ha lekapcsolják a szervereket és szépen nekiállnak a játék védelmi rendszerének a megírásához.
És addig amíg nincs kész a bombabiztos, hacker és cheater elleni védelem, addig be sem indítják a játékot. Valahogy csak kibírnánk 1-2-3 hónapot mire megint menne a game, de már teljesen védetten.[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
válasz callmeakos #7145 üzenetére
Véleményem szerint amit ez a hacker csinál, az már komoly bűncselekmény. Jól le kellene sittelni a nyomorék tizenéves ki pöcsöt.
Miért jó neki, hogy tönkreteszi mások szórakozását?
Nem tudom.
Ilyet csak valami tizenéves találhat ki.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Azt nem értem, miért nem teszen ellene kvázi semmit az EA-nél. Gondolom azért tejel ez a játék nekik rendesen sokan veszik a boost-ot de ha így folytatják akkor sokan elfognak pártolni.
#nincsbennetarcsi
-
NFree
addikt
válasz SylarHUN #7144 üzenetére
Ott a pont anyit tennék hozzá nem lassacskán , hanem már fél éve eljutottunk odáig.
Sajna a csalók miatt játszhatatlan a játék , multi tuti bukó. Team E ott elviselem a barmot , csak röhögni tudok rajta. A lista idők javítása , megint bukó, mert tele van cheater eredménnyel , és vannak okos csalók .Az este mecseltem egy gt3 m3 al én a gts el voltam a fiu nem ment 350 fölé egyszer sem , de úgy levert mintha trabival mentem volna . ja és majdnem alap volt a bms se powerupp se semmi, na mind1, nem mérgelem magam rajta.
Ma lehet csak privizni fogok de abba meg ugye nincs kihívás sokszor , nehéz jókat mecselni.Az autó festegetéshez meg béna vagyok , hogy valami szépet alkossak
vga
-
callmeakos
veterán
Én is belefutottam egybe reggel. Én is GT3 RS-el voltam a barom meg egy Z4 GT3al. Elég furva cuccok voltak benne mert a végsebességi statja 699 volt. Coutry Club-on mentünk. Vezettem majd egyszer csak azt veszem észre hogy eltűnt a hátam mögül. Mondom ezt jól feladta. Erre kiderült hogy csak azért állt meg hogy beizzítsa a speedhacket. Úgy elment mellettem mintha 100 al mentem volna pedig volt az 300 feletti is a sebességem. Itt is van ni a baromja:
Mondtam is Csiliboynak: Ettől a baromtól kiakadt a szánalom faktor......
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest