- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #7500 üzenetére
Még pont ide illik, hogy szerveztem hirtelen pár Nissan S15-ös futamot (csak jól tuningolt autókkal) és nem vallottam szégyent a trükkösen tuningolt Superzöld Silviámmal, ami 403-269-276 számokkal bír. Akinek van silviája, nézegesse, kérem, miket megy vele sok poweruppal a T1-es pályákon, kérem. Akinek van módja nitrózni, az akár single, akár multi futamon elnyomhatna párat, érdekel, a többiek optimális tuningja mit tud. Egyet tudok én: amint megkapom az új rugót, máris felkeresek pár silvia-sofőrt tesztvezetésre. (röhej, hogy 2010 augusztusi kezdés utána most állok neki versenyezni a Silviával)
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
SylarHUN
senior tag
Ma nagyon kötekedőre vettem a figurát.
Bocsánat HGABE!
A mi viszont tuti.
Ha valakinél szinkronizációs hiba jelentkezik (ez volt ma nálam, feltehetőleg) az ellenfél azt látja, hogy falazol, lökdösődsz, és sajnos a szerver is így látja, tehát te hiába mész szépen és mindent jó csinálsz a szinkron hiba miatt, nem csak az ellen látja úgy hanem a szerver is. Ennek folyamodványa az, hogy az autód lassabb lesz mint azt gondolnád. Mert a szerver ilyen infókat küld vissza a gépednek.Csináltam egy LAN kártya cserét és egy router restartot. Remélem most már, minden rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
speedmetal
tag
válasz tutuhawer #7500 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért kell egy darab fórum bejegyzés miatt akkora problémát csinálni, amikor jó pár bejegyzéssel "odébbb" állandóan olyat olvashatsz, amitől minden magyar embernek feláll a szőr a hátán. Az nem zavar? Legyünk már egy kicsit következetesek!
Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
noblem1983
senior tag
Egy kis mechanikus szimfónia az autókedvelőknek MECHANICAL SYNFONICA
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
tutuhawer
őstag
válasz speedmetal #7505 üzenetére
Már többen írtuk odébbbb-nak, hogy igyekezzen odafigyelni a helyesírására, és megígérte, hogy jobban figyel. És jobban figyel. 1X egyeztettem(tünk) vele és pont. A következetességre jó , hogy felhívod a figyelmem, jár érte a piros pont, köszönöm.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz callmeakos #7510 üzenetére
boost-os kocsik miatt én egy pizza-sör duora befizetném azon kivül amugy semmit se ér
NFSW: JUHAAASZ // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
-
RootRulez
félisten
-
Norwich
tag
válasz callmeakos #7510 üzenetére
nincs konkrét ára.. nincs szükségem a pénzre és ezzel nem lehúzni akarok bárkit
csak gondoltam kiírom ha vkit érdekel szól.
de ha nemkell senkinek azse baj mert néha felugrom játszok
csak nincs már rá igazán szükségem
am meg már mindjárt LVL44 - es -
sunny84
senior tag
nekem is van 5 acc-om amiből a két 50es amit használok , többiben is ott pihen a boostos verda ( ák ) + 1000 boost feletti mennyiség .. ilyen címszó alatt a nickjeim " jó lesz az még valamire "
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
gyuszito
senior tag
Szasztok Skacok!
Ő az én osztálytársam. Nézzétek meg, és mondjatok véleményt.
Elképzelhető, hogy lesz még videó róla, mert műsor közben olyan, hogy nem fogjátok érteni O.o Itt a vidi[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #7509 üzenetére
Estét !
Így van ez rendjén , ennek így kel lennie tutu.
Jővő héten térek vissza a gaméba , 2-án , és letarolok minden , kispályás játékost aki nembir odébbbal , az kihívhatja olcsvát is - de lesz nemulass és haddel had.
Már számolom , és strigulát húzok menyi van még hátra . (centit vágok )odébbb
-
SylarHUN
senior tag
Ezt láttátok már?
PSN: Xbox:
-
Bazsi18
csendes tag
szerintetek?
nem boost hanem játék lové!R8 4.2 fsi
Z06
Ford GT
GT-R (R35)???
-
janihunk
senior tag
Porsche Panamera TopUp
BMW M3 Sprt Evo Bent van limitált ideig.
IGC: Chevrolet El Camino SSBattlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
gyuszito
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz szakalistvan #7524 üzenetére
Az E30-az nagyon jó még akkor megvettem mielőtt kivették és leakciózták de én az El-Caminot is nagyon szeretem mert hasonlóan durva rajtot produkál csak kanyarban van néha problémája.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
WASPZotya
tag
Végre visszarakták az E30-at erre várok karácsony óta.
Zotya
-
UFO1
senior tag
(#7529) janihunk
Azért ezt nem nem mondanám, lásd lentebb.Van valakinek egy használható M3 E30 és A1 tuning tippje?
Az előbbibe beleszórtam jó sok zöldet és 2 pirosat alulra (mert ez volt) mondjuk jól megy vízpartúton 0,55 körül 2 N2O + 1-2 tank kíséretében és 375 végre, de itt kanyarban is jóval 300 felett lehet menni vele. Másnak egyéb tippje?
Az A1 egy elvileg jobbat menne 3-4 km/ó-val bár alapon csak 339 a vége nitrozva ami fullozva talán 380 is lehet.
Akinek van hasonló felhúzva ne tartsa magába.
Esetleg olcsó boost infója valakinek?[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Helóheló, kicsit félreteszem a játékot, nektek viszont jó versenyzést kívánok!
-
tutuhawer
őstag
válasz Beeerka #7532 üzenetére
Az auto club revolutiont játszom. Nagyon sok NFS Wolrdből érkezett barátom van ott, és a nyílt bétában játszunk. Nem rosszabb, mint a World, sőt: elképesztő módon örülök, hogy SylarHUN barátom belinkelte ide a hírt, hogy megy a játék. Már 30 barátom van, mind magyar és jó a játék. nagyon tetszik nekem. Semmi kedvem visszalépni most a Worldbe. lengyel boost vagy új autók meg mittudomén: kösz nem. Az ACR-ben állítólag hangyafasznyi különbségek vannak kategóriákon belül a fizetős és ingyenes autók közt. Ha meg feltuningolok egy autót, akkor az kész. Neked is ugyanaz van, és annyi. nincs civil, ütközés elvétve van, pár hiba még van, de a játékélmény nekem megéri, nagyon jó. Az nfs-s.com nálatok meghalt, óriási botrány van, így a Worldnek sok értelme nincs - nekem biztosan nem.
-
barack1997
senior tag
Kis kihagyás után újra HardCore-ba el kezdem nyomni a World-öt
-
tutuhawer
őstag
válasz barack1997 #7534 üzenetére
hajrá , jó játékot
-
kisgaraba
csendes tag
Szeva Tutu. Honnan lehet leszedni az Auto Club Revolutiont-t?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #7533 üzenetére
Hát nem tudom...lehet, én csinálok valamit rosszul, de amikor vagy 10 percet várok egy futam indulására...aztán 6-ból 4-szer el sem indul, mert a futamindító elveszik az internet bugyraiban...na meg hogy képtelen vagyok teljes képernyőre kirakni...pedig tényleg nem lenne rossz...
kisgaraba: beírod szépen gugliba, hogy - Auto Club Revolution. Megnyomod az "Enter" gombot; és láss csodát; már meg is találtad!
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #7537 üzenetére
te csinálsz rosszul valamit. A teljes képernyő is megy. gamepad jó, minden ok vele. futamjaim nem mind fagy le.
-
odébbb
tag
válasz szakalistvan #7524 üzenetére
Szia !
Jó képek , és jó verdák , végre vissztérek hétfőn és ujra world .
odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #7540 üzenetére
hűha, egyelőre passzolom, 4 napja nyomom én is Ha valami gáz van, a saját fórumban tedd fel a kérdést, ne zavarjuk a World részleget.
-
gyuszito
senior tag
válasz sunny84 #7540 üzenetére
legfrisebb C++ kell neki, és valóban a tűzfal kivételbe kell betenni manuálisan, valamint AVG kivételek közé kell tenni. És mindemellett IE, vagy G Chrome-t használj! El fog kezdeni letölteni, kjörülbelül 1.2 gb-ot, és ha letöltötte indul.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
sunny84
senior tag
nem értem mi a picsa van még mindig nem jó
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
nfsBedosz
csendes tag
Ha van 2 T2-es kocsim,azt nem lehet megcsinálni,hogy egyikből át rakom az alkatrészt a másikba ugye?
-
szakalistvan
senior tag
Servers ar currently down,ja és ma 4szer dobott ki 1 óra alatt.
Lehet eladom a profilom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest