- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Tasker
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Norwich #6073 üzenetére
én szeretem az imprezákat, a régi már tuningolt, és megvettem a boostos gépet is. Lebutítottam , azaz értelmessé tettem a külsejét egy bodykittel és levettem a béna ajándék felnit, eredetivel és egyelőre össze-vissza tuninggal is baromi jól ment, nagyon precíz volt. Nem tudom, a többihez képest milyen, de egyet tudok: T2-es pályákon és pár OPEN pályán is olyan időket lehet vele menni, amiknél mindegy, hogy a másik sofőr az általad felsoroltak közül melyiket vezeti.
@XSHIKOUX: route 55-n azért el-el lehet indulni szerintem. Little Italy már érdekesebb, vagy wp and forestet alig-alig tudtam indítani még...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest