Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét !!!
Nem voltam egy kicsit , és most bújom mint állat a sorokat.Látom sok vélemény a motor szin, kulcsosság , arány , stb.
Van aki igy , van aki ugy : de nekem ami jön azt tettem bele ( part ) . a bibi ott kezdödöttt , hogy ojjjan mintha besszagggatna ( darabos benzin ) jelenség ,
Kérdés az , mitől van ?
Sorokat hámozom , elég nagy a paletta és nem mindegy mit rakok bele , van aki egy szinre esküdik ( de nem jó ) . Van aki zöld motorra esküdik , ( más pont azt dobja kukába )...MÁS : most mi van ? ojjan kusza az egésssz , hogy mosmá elvesztettem a fonalat , de egygyet azé megmagyarázhatna valaki ?
Honnan tudom meg , mi a jóösszeállitás ? ( párdon ) , kétségem onnan gyün : hogy ami másnak jó az nekem biztos hogy nem .Várom válaszaitokat , és figyelek mint álllat , ( persze azé ezt tudom és láttam má ).
http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/Amugy nem jó gondolat ( ahogy esik , ugy puffan ) gondolat sor ...csak ojjan irjon aki ért a hámozáshoz és indokolni tudja ezt a szinkavalkádot .(mit és hogyan).
Bocs mindenkinek , de tisztán szeretném látni a dolgokat.
(EGY KICSIT HOSZÚRA SIKEREDETT ) elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest