- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
kisgaraba
üzenetére
Ez a kérdésem volt nekem 2 napon át , nagy dilemmám volt nekem is ! Havernak van Murcielago ja.. jó autó de nem vagyok tőle elájulva , aztán a Corvett Carbon edition-on gondolkoztam és tudod mit vettem meg ??? Porsche GT3 RS
és örülök hogy ezt választottam első időnek mentem Multiba a Skyline Avenue -n ( nitro meg jugger nélkül ) (MP) 01:55.519 ezzel az idővel a 603 dik vagyok
de nitroval lehetett volna még jobb is, + ahogy megvettem az autót sajna még jobb tuningot nemtaláltam még bele,,, én ezt az autót vettem meg és maximállisan megvagyok vele elégedve 
Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és örülök hogy ezt választottam első időnek mentem Multiba a Skyline Avenue -n ( nitro meg jugger nélkül ) (MP) 01:55.519 ezzel az idővel a 603 dik vagyok