Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
sagesz93
üzenetére
Köszi szépen megpróbálom amit tanácsoltál.Ha nem lesz jobb akkor várok a "csodára".
Barell: Sajnálom hogy az anyagi helyzetem miatt nem tudom kielégíteni a hardveres igényeidet és ezért egy ilyen lekezelő hsz-el intézed el a dolgot.Segítséget/tippet/tanácsot kértem nem pedig teljesítmény kritikát.Biztos figyelmesen elolvastad a vázolt problémát.Írtam hogy min és "max" is ugyanúgy fut tehát azt én is leszűrtem hogy nem a proci miatt szaggat.Sagesz93-nak van igaza: -Mindegy!

-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Én 84k-nál vagyok 16lvl-en, gyűjtögetem a Zonda-ra valót a 4.szintben.Skyline GT-R nekem megállt az upgradeben 8,9-nél, pedig mindent megvettem? A Murci viszont 16,8-on van
A 4 vesztés meg csak a szaros Veyron miatt van.
Meghívásos versenyek kemények tudnak lenni, főleg így, hogy szerintem átestek a szimulátoros ló túloldalára.
-
Ateszzero
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Én csak 10-es szintű profillal rendelkezem, de azokat majdnem csak egyedüli versenyen, driftben, vagy kocsipárbajban szereztem.Sajnos az autóversenyeket nem bírja a gépem,Nagyon levenni meg nem akarom(egyenlőre)a részletességeket, mert akkor miért játszanék egy új játékkal ha régi külcsit adok neki.
Megmakacsoltam magam.
Nem tudja valaki jön-e valami javítás a közeljövőben?Optimalizálásra gondoltam. -
- = Zk = -
félisten
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93
üzenetére
Nekem tökéletesen megy. 1280*1024, 2xAA, asszem szintén 2xAniso, minden high-on.
Azt nemtom hány fps, de tökéletesen folyékony, úgy igazán még egyszer sem szaggatott be.És tényleg csak naggyából van hasonló gépünk, azért a proci+vga különbség elég sokat számíthat ám. De ezek előtt nekem is 2180 volt egy HD3850el
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Razer gamer szék
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet h veszek egyet.. igaziból 

Nem kell itt betojni, csak oda kell figyelni a driverekre, meg egyéb beállításokra, noh meg a procira nagyon. 

) jajj de jó! mégegyszer köszi

...