Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
CHIPman
nagyúr
válasz
CHIPman #1573 üzenetére
Na, az előző buherálások(221km/h)kal 8min körüli volt, a mostaniak pont az ellentétei(262), de még mindig csak 7:36, és a kanyarokat sem szereti. Asszem a legnagyobb tapadásra állítom majd.
Ki milyen autót, és mennyi tuninggal használ billentyűzettel?
(félreértés ne essék, van egy Formula Force EX-em, de éjjel, amikor a többiek alszanak, jó lenne billen nyomni). -
barnam_
nagyúr
-
volvoguy
addikt
válasz
CHIPman #1314 üzenetére
"milyne beállítást használjak, hogy reális szimulátoros legyne a vezetése a kocsimnak, viszont ami zavar, hogy még az enyhe kanyarban is füstöl a hátsó kerék...gondolom azért mert lassabban kéne bevenni, de ez hülyeség, mert a SPA-i utolsó egyenesben van egy enyhe kanyar, és ott is füstöl meg csikorognak a gumik...ami egy picit fura...próbálgattam skálázni a beállításokat...mit érdemes ki illetve bekapcsolni..."
ez a ki és bekapcsolható vezetési segétletekre vonatkozik..hogy miket használjak, hogy szimulátoros legyen a vezetés, és ne csikorogjanak a kerekek enyhe kanyarodáskor is..kissé zavaró
-
Tosee
őstag
A régi nfs-ekben semmi gondom nem volt a drift-el, tudtam játszani simán!
Nálam nincs semmi kompatibilitás állítva, és 1280x1024 85Hz 4XAA minden legmagasabb beállításon, és engem még (lekopogom...) nem dobott ki a játék! Próbáltam több féle beállítást, és egyiknél sem tapasztaltam ezt... 5-10-max15 másodpercet (versenyenként változik) tölt a verseny betöltése előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest