- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halfman
csendes tag
Hello!
Az én véleményemen nem változtatott a játék, kipróbálás után sem,csak megerősítette azt! Szóval a videókból és képekből még azt gondoltam, hogy a EA már nem tud semmit újat mutatni, és az egész játék egy GRID másolata lesz. Kipróbálás után a véleményen az, ha már lemásolták akkor csinálták volna jól. Illetve az hogy végre 6 év (a nagyon régieket nem számoltam) és 6 nagyobb játék után megcsinálták a régen várt belső nézetet,amitől mindenki sokat várna. Nos itt is azt vettem észre,hogy a Codemasters üdvöskéjétől vették az ötletet, illetve másolták le,ahogyan a grafikát! Miért van az,hogy a Codemasters ugyanezeket a fejlesztéseket egy évvel korábban be tudta rakni a játékába, és alkottak egy olyan játékot ami szinte mindent ver. Pedig nekik ez az első nagy autós adaptációjuk.
És a két játékot összehasonlítva az NFS Shift nagyon alulmarad.
Az irányítása, az autó kezelhetősége 0 és még véletlenül sem relatív akárhogy nézem. Az NFS az elmúlt 2 évben alkotott semmijükkel, mostanra annyit ígértek, hogy mindenkiben felcsillant a remény, erre tessék...még egy szemetet dobtak piacra és az ígéretekből nem lett semmi.Hol marad az a jó NFS érzés, az illegális versenyek az éjszakában, hol marad az amit megszerettünk? A tuningolás? Tudtommal ezzel robbantak be, és ezért szertték annyian. De mostanra már felváltotta a legális versenyzés, ahol már semmi új nincs, és még nem is tuningolhatunk.Mint mondottam végösszegzésbe a GRID nagyon rossz másolata a játék. És hogy a versenyzők készítették versenyzőknek??? Akkor szóljanak a programozóknak, hogy ideje lenni kézbe venni az ügyet! Szerintem az Need for speed sorozatot abba kellene hagyni, mielőtt még jobban elásnák magukat. Bocs, ez csak az én véleményem, és kicsit nehéz volt megfogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest