Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam8888
tag
válasz
Sirandrish #6800 üzenetére
Engem a k*csög bukkanók az őrületbe kergettek... Megyek tempósan a kocsival, elkezd pattogni a hátulja egyre jobban és mégjobban és csak jobban, aztán egyszercsak felborul... Na ezen annyira kiakadtam, hogy a végén már szakadtunk a röhögéstől haverral, mert sokkot kaptunk... O.O
-
Sam8888
tag
O.o?????? Gyorsuláson általában hátra puhább rugót raknak magasabb felfüggesztéssel (hogy ne emelje ki a kocsi az elejét, vagy nemtom) és alacsony keréknyomással... (lassított felvételeken lehet látni, ahogy gyűrődnek a gumik, persze ezt a PS-ben nemtudták megcsinálni, pedig a Live For Speedben már régóta van ilyen effekt!!!) O.o
Szerk: közben észrevettem, hogy driftre állítottad be -.-
-
Sam8888
tag
Az a pálya kőkemnény szopás. nekem 1nap alatt sikerült megcsinálni (sok mák kell hozzá, meg türelem). Be kell gyakorolni a pályát nincs mese. (egyébként én szinte végig suprával drifteltem) Nomeg persze ilyen irányítás mellett nehéz, hogy úgy megy az autó, mintha slotcar lenne...
-
Sam8888
tag
-
Sam8888
tag
Van itt pár elgondolkodtató bejegyzés.
pl:
"(A másik kedvenc tévhitem, hogy az ABS lerövidíti a fékutat. A frászt, a legjobb esetben is csak akkora lesz, mint ABS nélkül (ez a mesékben van csak), viszont irányítható marad a kocsi. Hóban pl. még jelentős hátrányt is jelent az ABS, amikor nem engedi blokkolni a kereket, ami nem tudja maga elé gyűrni a havat, és nem tud lassulni, hála a hó minimális tapadási együtthatójának.)"Mindenesetre versenyre tuti nemhasználnék abs-t, hétköznapokon azért általában viszont jól jön, bár a nagyokosok szerint nem csökkentette a balesetek számát az abs megjelenése a piacon...
-
Sam8888
tag
Itt én most nem a rutintalan egyszeri hülyegyerekekre gondoltam. Egyébként abs-el nagyobb lesz a fékút, viszont irányítható marad az autó, míg abs nélkül, mikor blokkolnak a kerekek, akkor nemtudod irányítani, mert csúszik a lendület irányába, viszont gyorsabban megállsz...
-
Sam8888
tag
Egyik legbosszantóbb hiba a játékban: A 67-es Shelby GT500 gyárilag csak 355 lóerő!!! Pedig azért GT500 a GT500, mert az 500LE!!!!!! A 350lovas Shelby Mustang az meg a GT350!! GRRRRRRRRRRR EA UTÁLLAK!
-
Sam8888
tag
[Azért ez már ciki]
[Ez meg még annál is cikibb]Demost komolyan... Sector shootoutot az ellen a mazsola ellen AE86-al toltam... Azért egy kisfőellenség lehetne kicsit ügyesebb...
-
Sam8888
tag
[link]
Egy video a játék bemutatójáról igazi drifterekkel. (a véleményükre azért kíváncsi lennék)Bocs, ha már volt.
-
Sam8888
tag
válasz
Sirandrish #6286 üzenetére
Ha leköröznéd őket, akkor eltűnnének!
(#6294) _stick_
Sector Shootoutra, meg gripre egyáltalán a Corolla GTS (AE86) a legjobb. Persze a végefelé már érdemes lecserélni, de én a végén még mindig könnyen nyerem a sector shootoutokat vele. (Az erősebb autóknál gyorsabban fogynak a pontok!!!!! Ezért volt olyan, hogy sector shout-ban pagani zonda-val leköröztem mindenkit és mégis 3.ik lettem csak O.o)
-
Sam8888
tag
válasz
7Heads Drago #6278 üzenetére
Nem új, de értelmes: Live For Speed, rFactor, GTR1-2, TOCA, Richard Burns Rally (R.I.P.). Ha ezeken kívül tud még valaki valami jót, akkor írja meg.
-
Sam8888
tag
A drift mód ponthogy a legrosszabb a prostreetben! Undorító, ahogy nyúlik a kocsi, olyan mintha rágógumiból lenne a kerék meg az út is!!
Epekedve vártam már, hogy mikor érek el az első drift módig és majdnem sírvafakadtam amikor odaértem
Ezt a játékot nagyon elbénázta az EA. A legjobb NFS meg az underground2... Nem csoda, hogy még mindig csinálnak vele bajnokságokat. Az ug2 meg azért lett jó, mert az ug 1. része után megkérdezték a játékosokat, hogy mi lenne jó/mi kellene a játékba, mi változzon és mi nem!!!! Az ug2 utáni nfs-ek szinte mind csak összedobott gammák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest