- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Sirandrish #4780 üzenetére
Jah, rohhhagggyunk meg!!!!
-
tsaby76
aktív tag
Nálam (1440x900 minden maxon), produkálja a tüneteket, de a konfigomon nem illene.A másik nagy baklövés szerintem a free roam hiánya, jó lenne csakúgy bejárni a terepet...
Mondjuk a Carbon után nem vártam semmi jót az EA-től, de legalább a bevált és közkedvelt dolgokat megtartatták volna az elődökből.
Még a Carbon sem volt ennyire unszimpatikus, sőt annak is legalább a hangulatvilága jó volt, de a PS-ből ez is hiányzik. -
tsaby76
aktív tag
A látványhoz képest irreális a hardverigény, és nem hinném, hogy beállítási gondok lennének, ugyanis eddig csak ez a game produkál ilyesmit.Nekem olyan nehézkesnek tűnik az egész, és mondom az autókon és a törésmodellen kívül semmi extrát nem mutat a grafika.A kezelhetősége is borzalmas, az eddigi NFS-ekben a menü egyszerü volt mint a faék, ennek ellenére ez nagyon rosszul kezelhető.Lehet hogy később megszokom, ezért is mondtam, hogy adok még egy kis időt a gémnek, de elsőre unszimpatikus volt úgy ahogy van.Talán pár patch után javul a helyzet, de a menün sajna ez sem fog segíteni.
-
tsaby76
aktív tag
Én is kipróbáltam a teljes verziót, de....Sebességérzet 0, az irányítás 0, akadozik(8800GTS320,C2DE6600,2G1066DDR2), a grafika az autók és a törésmodell kivételével szintén 0...Még nem szedtem le kap egy kis időt, de nyomába sem ér a TDU-nek.Megvenni semmiképp, nagyobb pofáraesés mint a Carbon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest