- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Megvettem hát az ajánlott Subaru Impreza WRX STi-t és ízlésemnek megfelelően testre szabtam, álljon itt egy kép a járgányról
(elnézést a Rapidshare-es linkért, de ekkora felbontásban és ilyen minőségben egyik ingyenes oldal sem engedte feltölteni
)
-
Alvin_ti4200
félisten
speed challengre mit vegyek? 19%-nál járok, szal a Pagani Zonda és Lambo nem jó tipp
-
Alvin_ti4200
félisten
egész jó a játék a pocsék demó után, de csak nekem tűnik unalmasnak a körbe-körbe karikázás ugyanazokon a pályákon?
Még csak 6-7%-nál járok, de már vagy 30 versenyen vagyok túl és nem mondanám, hogy leizzadtam az izgalomtól. Szerintem ez a játék nem hosszú, hanem feleslegesen elnyújtott
Mellesleg nekem is laggol meg rángatózik meg mindenféle nyalánkságok, pedig menne normális fps-sel (1920x1200 minden max 16xAF)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
raskolnikoff #3091 üzenetére
"mert ez sztem sokkal közelebb áll a szimulátorhoz mint egy arcade-hoz"
Szerintem pedig csak simán oltári messze van az arcade-tól és köze nincs a szimulátorhoz
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet valamit ennyire elkúrni PC-n, amikor kontrollerrel PS3-mon röhögve végigtolom mindkét pályát és fel sem borulok. Itt be sem tudtam fejezni a sivatagi pályát.
-
Alvin_ti4200
félisten
na letoltam a demót billel, ez egy FOS, így nagy betűkkel
Gépigény passz, 8600GT-n nem vártam sokat, 1280x800-ban elfutkos, de fps-től függetlenül szarul irányítható (vagyis inkább egyáltalán nem irányítható) a kocsi, megnéztem low quality-n full 75 fps-sel, ugyanolyan gány. Asszem ezt a részt én kihagyom, PC-n nincs értelme végigtolni, mert billel esélytelen, PS3-ra meg nem veszem meg, mert ennél százszor jobb gammák vannak rá
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Bloodsucker #3088 üzenetére
nekem gond nélkül megy vele
-
Alvin_ti4200
félisten
PS3-mon már letoltam kiválló sebességgel, megnézem milyen a PC-s
Grafika - mint a képekből látom - tök ugyanaz.
-
Alvin_ti4200
félisten
Én még megyek pár kört, aztán szintén fekszem
-
Alvin_ti4200
félisten
Irányítás Playstation 3-mon szerintem elég kellemes, nincs viszonyításai alapom az előző részekhez képest, mert azokat PC-n toltam billentyűzettel. Két játékmód kipróbálására van lehetőség, az egyik a Most Wantedból ismert Speed Trap (csak itt máshogy hívják), a másik pedig egy sima két körös futam egy városban.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha lenne elemem a fényképezőgépbe, akkor kapnátok PS3-mas videót esetleg screenshotokat, de így sajnos elmarad
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Atomgeszi #2220 üzenetére
az újonnan megjelent 40 gigás (ami mellesleg már 65 nm-en készül) 95k, én is ennyiért vettem múlt héten. Karácsonyra nem hiszem, hogy olcsóbb lenne, max hozzádobnak ajándékba (vagy minimális felárért) egy régebbi játékot. Lehet rákötni USB-s vagy Bluetooth-os billentyűzetet és egeret, de ha jól tudom nem mindegyikkel megy, még nem próbáltam. Játéknak támogatnia kell pluszban (UT3 támogatja ennyit tudok). Amúgy nem sok FPS van PS3-ra, de majd megnézem a Resistance-szel mi a helyzet.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
LordAxwell #2213 üzenetére
PS3-on 907 MB
58%-nál járok...
-
Alvin_ti4200
félisten
Már 10%-nál jár a letöltésem (PS3), kíváncsi leszek rá, X360-asok szídják, mint a bokrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged