- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah végre sikerült átkonvertálnom és felrakni..
Ime...ennyit a törésmodellről
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
(Kolombusz) #4105 üzenetére
AVI file...nah mindegy...átrakom wmv-be...tudsz valami jó konvertert?
Gery: miért is?
belassul?
-
Sirandrish
legenda
néhány szép borulás tőlem
elég gyér minőségü de azért látszik..jah és a másodikon lehet látni valami érdekes árnyékt a levegőben -
Sirandrish
legenda
egyébként az miért van hgy ha megy egy kocsi az utn akkor lyan mintha port verne fel?
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #4042 üzenetére
-
-
Sirandrish
legenda
váá miért nincs replay a demoba?
Megcsináltam azt hogy felborultam és nem lett totaled
sikerült már valakinek? -
Sirandrish
legenda
válasz
::Trunks:: #3992 üzenetére
jó akkr már sejtem hogy miről van szó..köszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
::Trunks:: #3989 üzenetére
jah...én azthittem hogy van lyan almenü hogy emberek oszt akkor off meg high vagy ilyesmi
-
Sirandrish
legenda
válasz
::Trunks:: #3987 üzenetére
milyen emberkék? hgy lehet kikapcsolni?
mert nekem pl nem kellenének -
Sirandrish
legenda
Játszik valaki kormánnyal vagy gamepaddal?
Érdekelne hogy azkkal is hipernehéz visszajönni a pályára ha lemegy róla?
mert billel keményen kell küldeni.jah és béke
[link]
-
Sirandrish
legenda
nem magamtól irom...ha arra terelődik a téma leirom megint..és megint..
nem kezdek bele 20szor..ha éppen arról szól a téma csak akkor...de nemhinném hogy valakinek is elvenném a kedvét a véleményilvánitástól.Most szerinted ez olyan hogy kipróbálom...van egy véleményem...nah leirom..ó ez megint leirta hogy milyen sz*r...áá le se irom...nemhiszem.
1valamit nemértek...miért zavar bárkit hogyha akárhányszor leirom...van téma van miről beszélni...ha te pl nem reagálnál minden hsz-emre csakhogy biznyitsd te mennyire fegyelmezett forumozó vagy akkor annyival is kevesebb OFF lenne ez még nemjutott eszedbe?
Egyébként kb minden topicba ugyanezt csinálod velem...nemtudom mit ártottam neked vagy mit irigyelsz tőlem vagy mivan mert komolyan nemtudom mire vélni...MOD-ok nem csak engem figyelmeztettek szvsz pl ebben a topicban...sőt..szvsz nem is én irom ide (se) a legtöbbet..
Annyit kérek ha zavar akkor csak szimplán sz*rj le és kész...ha most nem kezded előlröl akkor megint 5-6 off hsz.el kevesebb.
ennyit szerettem volna még hozzátenni ehhez a témához. -
Sirandrish
legenda
válasz
horvathkrisz #3896 üzenetére
mé? szerintem az lenne a minimum...mondjuk alapba azt nem értem hogy miért kell egy az egybe leszakadni? meg pl én még nemtudtam ugy borulni hogy a szélvédő betörjön pedig buktam már nagyokat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
::Trunks:: #3891 üzenetére
start downloader..
-
Sirandrish
legenda
válasz
horvathkrisz #3887 üzenetére
ezt már akkor mondtam mikor csak videokat lehetett nézni...nem törik hanem darabokrahullik.
-
Sirandrish
legenda
eddig azért nem játszottam vele mert akadt...mostmár nem akad...attól hogy játszok vele mégnem tetszik jobban mint a Carbon főleg mint az UG2...attól hogy játszok vele még nem tartom szuper játéknak..el lehet vele lenni el lehet vele ütni az időt ennyi...
főleg most hogy nem akad kitudom normálisan próbálni...ugyanazok a hibák bennevannak amit akadással is észrevettem...ettől függetlenül igen játszok vele...egyébként hogy a gameról is szó legyen ez a totaled nagyon nem jön be...ha tényleg mozgásképtelenné válik a kocsi és restart kell azt megértem..de mikor 30al felborulok és kerékre állok..semmi nem is törik le a kocsiról akkor mé nem mehetek tovább? nemértem
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3841 üzenetére
hát akkor csak nem lesz Aston
Viszont lesz Hemi és GT500
..muszály lesz végigtolni
-
Sirandrish
legenda
nah mégpárkép Ádyz barátomnak
persze mindenki megnézheti de őt idegesitik ezek
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3833 üzenetére
ja hát nemis tudtam
Prof: te nagyon ügyes vagy akkor
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3831 üzenetére
de nemis az a lényeg..mutass egy pontot ahol a kocsi éri a talajt
-
Sirandrish
legenda
nah egy kicsit énis had
Kommenteket kérekpersze csak akinek van mondanivalója..ilyen "jó" meg "fasza" nem kell
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3822 üzenetére
a teljesbe lesz mégtöbb is
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3819 üzenetére
mondom hogy Land Rover mod
amugy meg várható a teljesnél ishogy tele lesz apróbb és nagyobb hibákkal.. -
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3816 üzenetére
mé lenne szánalmas? plussz opcióként Land rover mod
-
Sirandrish
legenda
válasz
gery dee #3708 üzenetére
szvsz a VGA is elég gyenge meg a proci is...és a ram is éppenhgy a minimum konfighoz elég...
nem tesztelted a géped azn a linken amit ide is beraktak néhányszor? nem sk valóságalapja van de azért saccra igazat mond...a procim nekem is a minimum felett kapott éppenhogy...ezért néha nekem is akad..(persze nekem sincs full gépem) -
Sirandrish
legenda
amugy a BMW-nek nehéz az irányitása vagy a sivatatog pálya olyan amilyen vagy mivan?
de ezerszer nehezebb irányitani mint a másik gépet...legalábbis szerintem..Amugy a borulás = Totaled?
mst az imént borultam egy olyat hogy élőben még az üveg se repedt volna be de totaled..pedig vissza is ált a verda a kerekeire. -
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3694 üzenetére
akkor nem szoltam
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3684 üzenetére
hát nemtudom...szerintem a Carbonban hiresen könnyüek a driftek...és valóban csak a kanyar bejáratán mulik minden..ha jól teszed be (
) akkor királyásg van
meg szalagkorlát előtt rákell fékezni és a verda segge tökéletesen leirja a korlát ivét néhány centivel előtte...
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3678 üzenetére
hát szerintem nagyon könnyü...a Kanyonban meg főleg mert hosszu kanyark vannak és ha jól teszed be a verdát a kanyarba egy legalább 30K-s csuszással jöhetsz ki.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3666 üzenetére
én egyszer az első oszlopot már megfogtam
mondjuk nemis ütöttem kis senkit -
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3664 üzenetére
és kapásból azon próbáltam a demot...amig be nem szaggatott és fel nem borultam magasan vezettem
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3656 üzenetére
mert felesleges ha lehet versenyről versenyre ugrálni mert senki sem fog 2 verseny között 3percet autókázni.
De pl az UG2-ben milyen jó volt..
1. lehetett tesztelni a kocsit versenyen kivül.
2.hosszabb volt a game
3. voltak rejtett versenyek amiket meg kellett keresni mert a térkép nem jelölteebbe is lehetett volna ilyen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3654 üzenetére
de egyébként miért hagyják ki belőle? hogy elférjen a game egy DVD5-ön? ha kihozzák ugy hogy 6gigaés DVD9re megy ki csak és üresen hagynak 2 gigát akkor pipa leszek
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3648 üzenetére
ez bizony nagy kár
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3643 üzenetére
nah az igazán nem sok
Egyébként tud valaki bármit arra nézva (100%osan) hogy lesz-e avagy sem szabad kóborlás a játékban?
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff #3510 üzenetére
de minek kéne a kedvencek közé rakni ha ugyis fenntvan mindig..meglehet találni.
Egyébként nekem nem tetszik a demo( be irtam megint igen
) de attól még végig fogom nyomni a teljest és pntosan azért mert nincs más ebben a kategóriában..vagy ha van azt tudassa velem valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged