Új hozzászólás Aktív témák
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3932 üzenetére
szerintem nem érdemes kormánnyal nyomulni mert mire vissza mész az utra addiga 3x áttekered a kormányt ha persze lehet ha nem akkor szépen eltötöd
-
gery dee
aktív tag
hát megnéztem mennyi fps-em van
. valószínűleg nem nekem van a legtöbb fps-em a világon
.
full grafikán 1024x768 60hz minden higt-on élsímítás kíkapcsolva >>> 15-20fps
médium grafika 800x600 60hz ugyan úgy 25-32 fps
low grafika 640x480 60hz minden ugyan az >>> 28-35fps néha többde szerintem ez senkit nem érdekel
.
-
gery dee
aktív tag
válasz
::Trunks:: #3910 üzenetére
köszönöm a segítséget
-
gery dee
aktív tag
hehe 15fps.
kinek mi a sima
.lehet hogy ez elég hülyén hangik meg minden de egyébként honan tudom meg hogy hány fps-el megy a gém
-
gery dee
aktív tag
de azért nézzétek meg néhány bukfenc után a tetőt. ugyan úgy fénylik
1 porszem sincs rajta
-
gery dee
aktív tag
Hát lehet hogy ezt már említették de szerintem a töréseksem annyira élethűek. azért láttam már jobban kidolgozott töréseket is
. ha már ilyen irányba akarnak elmenni akkor csinálják meg rendesen
-
gery dee
aktív tag
ez nem hülyeség. tényleg így kellett volna megoldaniuk, igaz én még nem mentem ki a pálya szélére de majd egyszer arra bukfencezek
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3808 üzenetére
igen? akkor az lol
. olyan mint a vice cityben
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3803 üzenetére
a tiedbe nem is volt csúnyaszó
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3801 üzenetére
#3797 amit Dante3 mondot . köszönet
. de remélem nem nekem szólt amiért beillesztettem egy listát
-
gery dee
aktív tag
a csunyánbeszélös , kiakadós kolléga nem tudom mit akar nem értettem de a legutolsó amit írtam az a jó
. bocsánat ez volt az egyetlen lista ami használható valamire de gyanus hogy ugyan olyan mint ami a readme-ben van csak egy kicsit szétszefték
-
gery dee
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3794 üzenetére
én nem figyeltem, de a kocsi tényleg félrehúz
-
gery dee
aktív tag
na ez az övé:
Pro Street gépigény
MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD 2100+
RAM: 256 MB (512 MB, OS Windows Vista)
Videókártya: 128 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows VistaAJÁNLOTT RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD 2500 Mhz
RAM: 512 MB (1 GB, OS Windows Vista)
Videókártya: 256 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows Vista -
gery dee
aktív tag
hoppá nem ahoz volt
-
gery dee
aktív tag
hát ez sem
ahoz volt elnézést
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3778 üzenetére
oh igen. köszönöm
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3773 üzenetére
az milyen gém?
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3770 üzenetére
arra hogy újra inditsa a gépet
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3766 üzenetére
hát kitudja
próba cseresznye
-
gery dee
aktív tag
szerintem lehetne csinálni egy másik totyikot ha még nincs hogy kinek milyen gépen milyen játék hogy megy.
-
gery dee
aktív tag
rendben shotdown offolás és go topic
-
gery dee
aktív tag
hát szerintem így sincs rosszgépe hozzá. neki fullon kellene játszania vagy legalább is közepesen biztos.
-
gery dee
aktív tag
bármi is az , de bizony
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3742 üzenetére
értelme nincs a programnak az biztos
-
gery dee
aktív tag
na szép. a megfelelő gépen megy a legrosszaban
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3730 üzenetére
akkor én kiprobálom. Most
-
gery dee
aktív tag
gondolom ezzel nem a szaggatást lehet meg szüntetni hanem a hangokat lehet kiszedni vagy megváltoztatni
. én legalább is ezt gondolom
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3723 üzenetére
azt nem tudom, engem is zavar de szerencsére csak addig tart míg elnem indul a verseny meg néha közbe szaggat
.
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3720 üzenetére
na az az. olyan mint ha akadna de teljesen jó, de a motor hang a legelején ilyen szaggatós de közben nem akad csak a darál
. hát elnéletileg az enyém bír 2500mhz-t de nem szeretném húzgálni ha nem muszály
-
gery dee
aktív tag
ja meg minden ilyen játék nekem alapból 640x480-ra dobja full minimumra aztán én mindig föl tolom a maxra
. és lám minden megy ami meg nem azt szépen elkezdem visssza veszegetni mindig egy kicsivel amíg jó nem lessz
-
gery dee
aktív tag
válasz
KaiotEch #3717 üzenetére
a maga a játék álította erre, és igen a ram kevéske de még jó
. igaz a Most wanted is 640x480 on úgy szagatott mint a vice city egy P2-es gépen de amint föl raktam full-ra 1024x768-ra akkor úgy ment mint az álom
. csak amikór csinál valamit a gép a háttérbe vagy be van kapcsolva az msn akkor néha betép de csak néha
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3711 üzenetére
hát én is néztem a readme-t csak nem fogtam föl hogy 2,8ghz az ajánlott nekem most megy 2ghz a proci XD. de nem szaggat csak az elején amikór indulok meg 1szer kétszer menet közben egyébként tudok rendesen gémelni, már ha ezzel a gémmel lehet jót gémelni
. na mindegy Most Wanted UP !!
. de azért ez a nfs egy kicsit azért már átcsapott roncsderbibe már
. jah és nem nagyon akartam végig olvasni 3000-nél is több oldalt
-
gery dee
aktív tag
nekem 640x480 ra álította full minimumra csak a kocsik texturája volt maxra húzva és szaggatott pedig nincs rosz gépem. íme a konfigom:
-AMD ATHLON 64bit 3200+ (san diego magos)
-MSI K8N SLI
-512mb-ram (2x256) 400mhz
-ASUS extreme AX700 Silencer 256mb
-160gb WD vinyó (ata 8m puffer)lehetséges hogy nem a legjobb konfig de azért a minimum bőven meg van (legalább is ehez hasonló az ajánlott konfig) végül is nem megy olyan vészesen, néha bele szaggat egy kicsit és kész , de ezt már "full" grafikán teszi igaz antianalising nincs bekapcsolva meg 640x480-on maradt de minden más higt-on van
-
gery dee
aktív tag
Most probáltam ki én is a demot. hát pont olyan amilyenek gondoltam
. már megint 0-az írányítás vagy csak alig, szerintem Most Wanted a leg jobb , a carbonba már elöjött az alig írányítás, nekem már ott nehézkesnek tünt a kanyarodás de nem annyira mint most.
. tényleg én is repítek 200-zal és amikór már látom hogy karó van elöttem 2km-re már akkor elkell kezdenem kanyarodni hogy belene száljak. De a repülös trüköket jól kidolgozták viszont,
az nagyon bejön, amikór megyek ugyancsak 200-zal és pont jön egy domb akkor a kocsi meglepöen jól repül és már előre tudom mi lessz mikór földet ér
, hát igen persze hogy elkezd bukfencezni és mindenféle trükköt csinálni amivel előidézi a totaled feliratot
.meg aztán a minimum nyomta be nekem és én át raktam fullra és alig lett rosszabb mint amit berakott, hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de akkor inkább nézzen ki jól és néha beleszaggason egy kicsit mint hogy szaggason és nenézzen ki túljól. na de mindegy azért én várom a full verziót
. nem tudjátok véletlenül hogy mikór jelenik meg
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest