Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
horvathkrisz #798 üzenetére
mikó?
há má van... Látod? nemlátod ? nolátod...
szeptember eleje va nne várjatok még demót
Ui.. szeptember eleje?? jéé mdijá itt aszülinapom.. 8 nap aki kitalálja mikor van szülinapom nem kap puszit -
Kiskokó
veterán
én sem kaptam meg az avtarom
-
Kiskokó
veterán
Én csak annyit mondok.. ajánlom hogy a fordulatszám mérőt analogra lehessen állitani.. már carbonba is rühheltem
-
Kiskokó
veterán
korrekt.
ámen
ui: de ha az 5ösgolf feláll kétkerére én tuti köröhögm ea-t pedig eléggé ug tünik ohgy ez állandó lesz a ''nagyobb''teljesitményű kocsiknál dragban ohgy kétkerékre fog állni.. kár..
mint ahog irta is valalki.. az a ledurvábbhogy nem akárhogy áll fel kétkerékre.. mitha valami papirautó lenne 500lóerővel
ha jóra megcsinálják akkor ez legyen a legkisebb bajom. -
Kiskokó
veterán
persz e gondotlamhogy beleirom emrt tudtam hogy valaki monani fogja.. de 1.250ló sokat számit. kettő azér adragster kialakitás mégis csak kicsit más mitn egyszériagyártású autóé ami tuningolva van... azt meg ne is mondja mhogy átlag a dragsterek se állnak kétkerékre. mind1..
részletkréédés miylen kocsi menyi lóerő akkor is túlzásnak találom ezt a kétkerékre állsát.. remélem azé egy 5ösgolf nemfog kétkerékre állni -
Kiskokó
veterán
ezek szépek és kók stb de azéé hogy dragnál kékerékre áll nem túlzáss már egy kicsit ?
azé nem 1000lóerős dragster csak egy rx7 vazze -
Kiskokó
veterán
válasz
horvathkrisz #543 üzenetére
KITT gyere értem.
ittvagyok a Tesco előtt és elvitték az összes NFS Pro Streetet. -
Kiskokó
veterán
na hello
visszaolvasgattam és tökre egyetértek veletek...
pl ez a Street legal redline... húú amig nem értettem nagon hozzá órákat szórakoztam mire egy működökéeps JÓ motort össezhoztam aztán menni a kocsival szinte nem si mentem..
ez a téme hogy oylan játék kéne jó grafikával stb sok kocsival mint az SLRR ez szinte minden autósjáték topickjában felhoztuk... ténylg jó lene egy nfs grafival slrr megoldású jó irányitású játék.. na az fajin lenne.. -
Kiskokó
veterán
válasz
parandroid #201 üzenetére
ennyi.. élőben is csúnyaának tartom a neont..
-
Kiskokó
veterán
Hát szerintem is.. ez az underground vonal.. hogy jujj 13-14éves célközönség stb stb.. igaz énis csak 18leszek nemsokára.. de nekm is bejön ez a vonal.. nemgondoljátok hogy unalmas lene nhogy megveszel egy kocsit.. és mindig azzal emnni netalá na versenyben 3 ugyanoylat látni vissza... jó ez igy... ettől függetlenül a való életbem teljesenellenzem a tuningot.. nálam a tuning szó az életben azt jelenti hogy : felni, sötitités, ha lehet chrom cuccok és Xenon fényszóró. ennyi..
Remélem ez a széri a jobb lesz ez elsőző két elődnál mertnkem már az MW sem tetszett annyira.. főleg ez a automatikus fék.. amikor gurulok 30al és megfogja azautót nullára.. -
Kiskokó
veterán
ja én észrvetetm.. hát tiszta jó
-
Kiskokó
veterán
Na hello
Uj nfs ?? Carbon nagyon nemteszett.. MW se.. utolsjó jó NFS az U2 votl a hangok miatt nagyon tetszett..
sztem ezel arésszel próbálják kompenzálni a TDUt- (remélem).
majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged