- iPhone topik
- Poco F7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi #3838 üzenetére
Nem vitát szeretnék indítani, csak leírnék egy másik véleményt is, amellett, hogy én is kurvanyázok néha, mert viszi az időmet ez a szar, de inkább ez, mint a drogok...
Jó soká találtam rá a fórumra, és már akkor voltak hangok, hogy hát unalmas, meg kiismerhető, meg nincsenek új pályák. És bizony, amikor kezdtem, alig voltak eventautók. Most meg annyi van, hogy kifolyik a garázsból. Nekem az első event a Razor BMW volt, jó sokáig el is jutottam vele, hála az égnek. Aztán befulladt a lendület, és jött az első farmolós időszak, a nagy Nissanért. Aztán a Lambo, és már meg is vagyok. (lennék, de jött a 8. csillag) A 8. csillag nekem is szarul esett, igazi pénzsóvár húzás volt, és hasztalanná tett vagy 30 kocsit.
Viszont! Van egy játékrész, ahol tényleg a többi hülyével mérhetem össze a bénázásom. Hiszem, hogy nagyrészük nem cheeter. Pl ma tuning nélkül, mert lusta voltam, 960PR-es Viperrel elvertem egy tuningolt CCX-et. Bejött, őtt megcsípte a villám, én kikerültem, enyi. Persze érezhetően hullámzó a gép jószándéka, de elfogadom.
Jött egy rakás új pálya, lehet nyomni azokon is. A Diablo event óta van ez a sokkoló, elég vicces, de az is újítás. (rohadna meg, de újítás).
Változott az alkatrész raktár hely is.Igazából élvezhető a játék, kicsit sok az event mostanság, örülnék egy pihisebb időszaknak, de ez van. Lelkesebb nem vagyok, mint eleinte, de még érdekel és leköt a játék. És igen, hajlandó vagyok farmolni naphosszat a szar BP-ket, hogy utána farmolhassam a szar alkatrészeket is, mert valahogy még nem untam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest