Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- LG V30 - vezércsel
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
nem csak tournament hanem event és sima benzin is fullra töltődött időnként, de ez nem csak mostanában, régebben is megfigyeltem, én azt hittem szándékos volt..
Eventben maxolok mindent, gyüjtőm a pénzt is mert gyakran bedob az event store-ba pénzért is jó dolgokat amit nem lehet könnyen kifarmolni.
Megépítettem a vipert végre(black marketről folyamatosan megvettem a tervrajzokat ha adott), de valami végtelen idő kell majd amíg ezekből az alkatrészekből 7-13 stb darabokat összefarmolok..irtózat lassan haladós.. kezd piszok laposan unalmas lenni, még jó hogy a tournamentek és eventek néha feldobják, mert amúgy már régen abbahagytam volna...
Szeretem a gyüjtögetős játékokat, de akkor ha van is sikerélmény benne, és nem 10ből 1 versenyen adja be farmoláskor amiért mentem.. hihetetlen "berage-el" ez a része..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Opel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Update 11.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest