- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
törölt tag
Helo. Én a napokban tettem szert egy NEC MultiSync LCD 2180UX képernyőre.
Gyakorlatilag használtan vettem így 40.000 -ft. -ba került, de nem bántam meg, bár elég kockázatos ilyen cuccokat használtan vásárolni.
Az eladóban közel annyira sem bíztam mint a gyartóban és csak ezért mertem mégis megvenni, mert nem spórolták ki a technológiát belőle, ahhoz képest hogy 2004 -ben tesztelték legutoljára.
A szívem csücske lett a gyönyörűség és végre nem a 13 -as MacBook képernyőmen kell digitális munkáimat végezzem. Gondolom mondanom sem kell hogy ez biza nagyon sokat számít.
Ez az első tapasztalatom és véleményem, bár szívesen hallgatnám itt a fórumon azok beszélgetését akik NEC -et használnak/tak.
-
szalabala
csendes tag
Ezekről ugyan nem sokat tudok, de én nemrég ruháztam be egy Samsung 213T-re, szerintem naggyon jó... ráadásul 'olcsó' is:]. Egyébként pontosan mit akarsz? Mert ugye felbontásra megegyeznek, méretre majdnem, épp ''csak'' a technológia más (S-IPS vs. PVA?).
Tán hasonló lehet a kettő egymáshoz, mint a Viewsonic óriások: http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=540 -
Doviziozo
aktív tag
Erre gondolsz nem? : Bővebben: link
-
BusyChild
tag
Hali
Elfogadható( tehát vmi nyugati árhoz visszonyítva) aron tud vki boltot itthon ami arul ilyen monstrumokat?Külföldön 1150eu illetve 950eu az aruk.
Van vkinek itt ilyen tft je? Személyes tapasztalatok is erdekelnek
Udv
BC
Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged