- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
cajn
tag
Üdv lenne egykét elég fontos kérdésem.
Itt a konfim elsőnek:
Alap: MSI P45 Platinum
CPU: Pentuim Dual Core E6300 2.8GHz
Ram: 2x1gb ddr2 1066
VGA: Gainward HD4850 512MB
Táp: FSP Bluestorm 2 400wattKérdés: A CPU-z ban nem ezt a cpu nevet írja hanem Intel Pentium III Xenon. Ez mért lehet?
Másik: Az everestbe nem tudom megnézni azt se hogy milyen hőfokon van az alaplap se a proci és még azt se hogy milyen ram van a gépbe és hány MHZ-n fut. Ez mitől lehet? -
chewycl
tag
köszi, átraktam. sajna nem sokat fórumozok inkább csak olvasgatom
-
Vidori
tag
Szia,
Ezért ká6 volt új topikot nyitni, itt tedd fel a kérdésed:
Azonnali ...
Ezt zárni fogják. -
chewycl
tag
Sziasztok!
Igazából nem tudtam hova írjam a problémámat, mert annyira nagy.
Egy fertőzött email lett megnyitva, az valamilyen programot letöltött és felinstallálta magától, hozzá sem tudtam nyúlni és persze nem is láttam! Valamilyen vírusirtó program(Desktop Internet security) vagy valami ilyesmi. Jöttek tőle az üzenetek hogy vegyem meg a teljes vírusírtót mert 888 fertőzött fájl van a gépen...jött még egy csomó olyan is hogy hackerek törhetik fel a épemet, kódokat elszedve, meg minden. na egyből ki is rántottam az internet kábelt és nekiestem letörölni.....programok törlésénél rákattintottam és jött az üzi hogy ahoz hogy letöröljem unlock kódra van szükségem. továbbá akármikor bekapcsolom a gépet, folyamatosan idióta hangok jönnek a hangfalból, meg folyton riadóztat az a vírusírtó, a feladatkezlőnél a folyamatoknál pedig sokhelyen fertőzött fájlt ír ki. persze a netet nem dugtam vissza hanem a szomszédból írok......valami ötlet???
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Z790 Dark Hero + intel 14900k
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest