Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNgabus

    senior tag

    válasz Nikaré #70165 üzenetére

    Háát, nem tudom mit értesz "teszt" alatt. Vettem egy Yettel-es feltöltő kártyát, leginkább azért hogy megnézem a köcsög Voda mit kódolt le és mit nem, mert még arra se képesek hogy egyértelmű információt adjanak róla.

    Amikor kipróbáltam vele a telókat ( érdekes, sokan azt mondták a dual SIM-es telók függőek ált. és a szifonok meg függetlenek blablabla, pont fordítva van esetemben, S20 és Note20 független gyárilag, a 2 szifon pedig függő ), akkor azért kipróbáltam pár dolgot, mobilnet, hívás, stb.

    ( ami már most "tetszik" és eddig "is" elvártam volna, van egy kiemelt ügyintézőm akit szinte bármikor hívhatok és felveszi, segít vagy amint tud visszahív, vodánál kiemelt ügyfélként 50-55 perc mire vki felveszi aztán meg nem tud segíteni, boltba ugyan ez, vodánál sokan vannak, majd mindenki panaszkodik, az ügyintézők szegények fáradtak, fásultak, Yettelnél és Telekomnál voltam 2x az elmúlt héten és ott max pár ember várt, átlag 5-10p majd elintézte a dolgát és ment tovább, tudom ez lehet a véletlen műve és nem reprezentatív de engem meggyőzött, legalábbis egyenlőre, aztán majd kiderül... )

    ja meg ez is közbe jött pár hete :

    a számokat már én írtam be a részletes teszt alapján, így talán érthetőbb

    ez alapján mondjuk a Telekom lenne a "best", de mivel a Yettel többet kínál 15 ezerrel olcsóbban, bár nem a pénz az elsődleges szempont, ahogy régen mondták "hülye azért nem vagyok" :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák