Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Régebben én is így álltam hozzá, megrögzött Telekomos és szolgáltatói előfizetős voltam, az idő és a szolgáltatások, na meg a netes szükséglet változik. Nem a pénz miatt elsősorban, nálam fontos a szolgáltatás megbízhatósága is. 2-3 éve még biztos,hogy nem váltottam volna. Kb. 15 éve vagyok Telekom és 20-25 éve Telenor előfizető ( jelenleg is mindkettő). A mérleg nyelve mindent megfontolva néha a másik irányba billen. A net pedig a legolcsób és megbízható néhány flottánál. De hangsúlyozom, hogy nekem csak m.hívásra és m.netre van szükségem, semmi vezetékes szolgáltatás nem kell.
-
Bferibörs
addikt
Ha csak korlátlan netet akarsz akkor nem kell bevinned a számod. Viszont dualos teló vagy mifi nem árt ha van. Természetesen nem mindenkinek megfelelő opció. Nálam Telenor HD majd flotta volt a sorrend, csak korlátlan net kellett. Telekom is jöhetne ha nem aranyporért adnák a m.netet, mindenféle egyéb huncutság nélkül amire nincs szükségem TV,beszéd,meganta stb. Kb. Az írásodból azt érzem ki,hogy nem ismered a flottás lehetőségeket.
-
Bferibörs
addikt
Olvasom én is a panaszokat, járom az ország elég nagy részét, Telenort használok zömében, Telekom csak tartalék, ahol sz@r a telenor ott rámérek a telekomra is, nekem még nem volt jobb csak egy helyen, konkrétan Pusztazámor kieső részén, 2 Mbit helyett a telekom 4 volt. Amikor szolgáltatót váltottam előtte nagyon sokat mértem. Tény,hogy azóta a Telenor 10-20%- al csökkent amerre én járok. De 40-50 Mbit alá nekem még nem ment le. A másik dolog a készülék, nekem nincs ájfonom ( egyszer próbáltam, nem kérem) pld. 7- el is jobb sebességet mérnek mint sok droiddal.Itthon pld.szabadban 80-90 Mbitet mérek ( lenovo p2, sony performance, hw. router 20-30- al több a lakásban)áijfon 7, 200 felett van. Jut eszembe van egy dominó maratonom is, az jelenleg csak 3G- vel szaladgál, végig néztem a teló beállításait,rendben van,nem is volt hozzá nyúlva. Egyenlőre számomra ismeretlen az ok. Ez is egy mérésnél derült ki mert ezt sem használom jobb esetben hónapokig sem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz
gyarmatinic
üzenetére
én még sms-t sem kaptam a kb. 1 hete adat egyeztetett karimról.

-
Bferibörs
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
ezeknek a csomagoknak van havi díja ,vagy csak a netcsomagnak van?
nincs havidíja , a netnek sincs havidíja ( sem a Most sem a Maratonnak nincs havidíja ) , ez a csomag éves "ciklusú" amig van rajta felhasználható egyenleg addig él és használható - persze ha egy évig 365 napig (napon belül ) nem töltesz rá egyenleget akkor megszűnik, minden feltöltéstől újra kezdődik a 365 nap ( ha jól emlékszem 2500 Ft-os feltöltött összegtől, alatta talán 180 nap csak )
-
Bferibörs
addikt
érthetőbben, nem kér jelszót semmit sem az első belépésnél sem ( elsőnél a telekomos karinak a telóben kell lennie ), amióta kivettem a telekom kártyát azóta sem ahogy :
(#93725) kali
is írta, felismeri a "regisztrációs" telefonomat , nem a sim kártyát mert az nincs már a telóban.
Jelszót egyéb belépési cuccot ( pl. facebook ) soha nem használtam ezen a telón, nem kérte. -
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
a fix nem havi ciklusú ha erre gondolsz , érdemesebb 4 GB netet venni Maratonban mert az lényegesen olcsóbb és 1 évig illetve a kártya élettartamáig műxik amíg el nem fogy
érdemes a Most opciót bekapcsolni mert akkor 9 Ft hálón belül és 19 Ft hálón kívül a beszélgetés
hogy érdemes e az a pontos felhasználásodtól függ ezt neked kellene kiszámolni
4 GB Maraton net 4 ezer pénz ( még 1 x nem havi ciklusú !! )
viszont itt nincs lassítás, ha elfogy a keret nincs net, tehát neked kell figyelned, hogy mindig legyen net kereted és lebeszélhető összeged
ez úgy műxik, hogy feltöltesz a kártyádra összeget és abból rendeled meg a Maratont , a maradék pénz lesz lebeszélhető
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok !
A Domino Fixnél megszűnt a Most opció ?
Weboldal azt írja, hogy :
"Aktiválás időpontja: 2017.03.17.
Kapcsold be és mobilhálózaton belül 9 Ft-ért, más hálózatba 19 Ft-ért telefonálhatsz vagy küldhetsz SMS-t, belföldi alapdíjas irányokba 2017.08.31-ig. " ( meg persze a Lemondom kapcsoló van jelen.Aztán :
"BESZÉLGETÉS
HÁLÓZATON BELÜL 25 Ft / percMÁS BELFÖLDI HÁLÓZATBA 25 FT / PERC"
+ kérdés : a kártya ciklusidejét hol tudom megnézni :
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Sajna vannak olyan kínai telefonok amik szivatnak a váltással, ezért próbálom felhívni a figyelmet, hogy esetleg többször átnézni a beállításokat , nekem a Thor ilyen szivatós ( volt amig meg nem ismertem az egyszerűségét az átváltásnak a kártyák között ) a sonym és a lenovóm egyszerűen átvált. Sajnos az X4- nem ismerem mint írtam. ( Valaki írta itt lejebb, hogy ki voda karit és helyére a telekomot, van kínai aminél ez sem műxik mert újra kell konfigolni az új kártyát.)
A Beállítások/Továbbiak / Mobilhálózatok/Preferált hálózat.. Vodás karinàl GSM ...Telenoros karinál LTE, 4G, 3G ..ami beállítható ... Ezután célszerű a netet bekapcsolni Telenoros kártyánál, értelem szerűen a Vodásnál meg ki ha ezt a teló magától nem teszi neg. Sajna többet nem tudok ebben segíteni már. -
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
sajna nem ismerem a redmi 4x-et , nekem egyik dualos telóm sem engedi (3 van, egyik sem dual aktív a 4x nem tudom milyen ) , hogy mindkét kártyán egyszerre be legyen kapcsolva a 4G . Ha nem kapcsolom át kézzel akkor nem megy sem a 3 sem a 4 G.Mint írtam ezt két helyen kell megtennem jobb esetben mert különben nem megy a 4 G a váltott simen. Még nindig úgy gondolom, hogy ez készülék beállítási gond lesz. Kérdezz rá a telefon topikjában!
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
ha azt mondja a kódra, hogy aktiválva van akkor szerintem a telefon beállításában lesz a hiba.Dualos szivatott már engem is e téren, végül össze jött.Ha jól emlékszem 2 helyen kell engedélyezni a netet 1- 1 kártyához + be kell állítani a 3G-4G- t is az adott sim-hez , telefonja válogatja,hogy mit enged.
-
Bferibörs
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Budapest és környékét járom rendszeresen , évek óta használom mindkét szolgáltató net és beszéd szolgáltatását. Tény, hogy vannak olyan helyek ahol egyik vagy másik szolgáltató gyengébb de nem mondanám, hogy az a telenor. Pl. Herceghalom bizonyos részein telenor ( beszéd ) szinte halott , telekom nyögve nyelős . Pusztazámor egyes részein telekom halott , telenor nyögve nyelős. Sajnos azért kell több szolgáltató kártyájával szaladgálnom, mert vagy egyik vagy másik életképtelen , de semmi képpen nem mondanám, hogy a telenor gyengébb, 1-2 éve még én is gyengének érzékeltem több területen a telenort mint a telekomot, ma már nem.
De még 1x ez azokra a területekre vonatkozik amerre én járok ( Budapest környéke és Pest-megye egy jelentős része értsd alatta a szeles pusztát is ne csak a településeket). -
Bferibörs
addikt
gyerekek lehet egy láma kérdés, a youtube nem érhető el a Dominó Maraton 3 GB ajándékkal? Tegnap még simán ment, ma meg sem appból, sem webfelületen nem tölt be , a weboldal nem elérhetőt dob fel , telenoros sim- ről megy.
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Közben bekapcsoltam a 3 Gb, 3 napra , így néz ki jelenleg :
telefon
web
a weben nem változott, a telefonon igen , telefonon a zöld kőrben is 8,04 mennyiség volt és a részletező alatt is.
Kicsit káosz, mert az appból elveszett az 1 GB sim ajándék amit nem használtam fel.
Annyira nem lényeges, csak meglepő, hogy nem egyezik a két helyen a rendelkezésre álló net mennyisége.
-
Bferibörs
addikt
Dominó Fix,Maraton. Weboldalon 8,92 appban 8,04 GB netem van, melyik lehet az igaz ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve
üzenetére
kérdezz rá a telenoros topikban, hogy valakinek lassították e már ? Ne feledd hűség nélküli, odébb lehet állni ha nem jó.
A Balaton partján sokmindenki látott 1 Mbitet, más szolgáltatónál is, ezt kifelejtetted,nem ?A jogot mindenki fentartja, ha veszélyben a szolgáltatás biztos, hogy alaklmazzák is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
grafikus17
üzenetére
És ez most így mennyibe jerül egy minimum hangcsomaggal más telekomos előfizetés nélkül ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nekem 20-29-ig, ha át tudnám adni valakinek szívesen megtenném, nekem nincs szükségem rá.
-
Bferibörs
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ha hosszútávon gondolkodsz , egy év minimu , akkor a maraton 4 GB a legjobb árban , 4000 Ft egy évig , kártya lejáratáig él , 1 Ft/ MB , az alacsonyabb 1GB, 600 MB többe jön ki MB - onként.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Mondjuk az app kicsit furcsa, több mint 8 GB netnek kellene lennie a Maraton feltöltésemmel ( 5+4 GB ) az app meg azt mondja 8,03 GB van a most kapott +1 GB-al, hmm.Nagyon furcsa , az előző 1GB amit kaptam az is eltűnt, nem tudom mi volt a lejárati határideje, nem használom a telekom netet.Közben megnéztem, az előző 1GB szept.30- ig élne. Van itt kavarás.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
Tudom , erre írtam a Helo Datát kompromiszummal , illetve a flottat, flotta jobb lenne a topiktársnak erre a célra de az nem játszik nála azt írta. A HD nincs hűséghez kötve , így egy próbát szerintem megér. ( Nálam is próba képpen fut , eddig jó, ha romlik irány a flotta )
Az ingyen meg csak vicc volt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
"ha arra veszed hogy mifi routerben használod " bocs Te hol élsz ? Ez egy hanghívásos csomag , ennyi már csak belefér. Vagy más szolgáltatót kell keresni ( flotta) aki nem tesz ilyen szankciókat és van nála csak net kari cirka 4400 és 2 db karival 6500. Ilyen egyszerű.
De szerintem is ingyen ,korlátlan mobilnet sokkal jobb lenne.

-
Bferibörs
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
használtál már Hello Datát, vagy csak olvastál róla ? Esetleg azt is csak felületesen? Aki sz@rul lefedett helyen használja annak vannak gondjai megosztással, 5-8 Mbit/s-t nem lehet megosztani ez tény.
Én van , hogy napi 4-8 órát osztom meg laptopra, nincs gondom- az ingyen hétvégén volt ez tény.
(#89958) syn7h37ic
ezek az emberek zömében flottához mennek.
-
Bferibörs
addikt
Tegnap kaptam két levelet a Telekomtól. Az ügyfél azonosító szàmom stimmelt mindkettőnél. Tájékoztattak , hogy mindkét számra az előfizetésemet megszüntették. Soha nem volt a két szám az enyém.Felhívtam az 1430- at , annyi kiderült, hogy az egyik szám Budapesti a másik messze vidéki.
Remélem a záró szàmlát nem tőlem fogják megpróbálni levonni a két számra. Az ügyintéző annyit tudott mondani , hogy rendszerhiba, ne foglalkozzak vele és sűrű elnézést kért a kellemetlenségért. -
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
btudos
üzenetére
aki sokat beszél annak nem jó ez tény, nekem pl. kb. 3 ezer Ft a beszélgetésem ÉVENTE ! , a számom fontos, hogy elérjenek (van aki csak ezt a számom ismeri) , így nekem ez tökéletes csomag. Ha valaki keveset telefonál és sokat netezik annak megéri ez a csomag, ha nem elég tesz hozzá egy Telekomos Dominót

-
Bferibörs
addikt
válasz
kippi86
üzenetére
Megrendeled a domino fix-et , lesz rajta némi net meg lebeszélhetőség ( 1 GB, 80 perc, vagy 500 MB, 40 perc
- ( ha jól tudom ezen még nem változtattak ) - ) attól függ melyik csomagot rendeled , utána feltöltöd lóvéval ugye ha 4 GB-ot szeretnél akkor minimum 4 ezerrel ( jobb ha többel mert nem marad telefonálásra pénzed ha elfogy a 40,80 perc ) a 4 ezerrel tudod "bekapcsolni" (megrendelni ) a 4G maratont ( nekem jelenleg webes felületen nem lehet csak appon ) nem kell más net jegyet vegyél, fix-nél működik minden egyéb netes megrendelés nélkül.Nincs egyéb havi költséged !
Amit ne feledj el , kapcsold be a Most opciót is , ez biztosítja a saját hálóban a 9 Ft-ot, más hálóban a 19 Ft-ot, ha ezt nem teszed 25 Ft lesz a percdíjad.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Aaron14
üzenetére
Alapvetően a szolgáltatás jó ( háló) az ügyintézés rendszeresen kaki , még nem sok mindent sikerült elintéznem első nekifutásra
(eddig semmit ) most majd meglátom, hogy a net lemondás,hogy sikerül/t
ez lenne az első sikeres ügyintézésem náluk
(tizen éve vagyok az ügyfelük ) -
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Az normális, hogy lemondom az előfizus netemet és eltűnik a Dominó is a fiókomból (webes felület )? ( vezetékes benne van )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(#91029) csako

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez lenne az első sikeres ügyintézésem náluk