- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.bruszli.
senior tag
Amúgy hol lehet venni feltöltőkártyát ? Múltkor egy ismerős megkért,hogy vegyek neki...végigjártam a várost és csak online feltöltés volt mindenhol; végül az lett,de meglepődtem,hogy ennyire 'kiment a divatból' a kártya.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz buca84 #24806 üzenetére
Ahogy nézem 50-54 perc közt,attól függ milyen irányban használod.
Csak a hívószámküldést tartalmazza az S és XS,a hívószámkijelzést nem ( tehát téged mindenki 'rejtettként' hív,ha nem aktiválod )
EcoMIX díja már a hívószámkijelzést is magában foglalja....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
Ez a stick kompatibilis tabletekkel is ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz dedike #24752 üzenetére
Leírtam a kiragadott rész után,hogy én mire használtam,és arra megfelelt. Nyilván nem youtube meg torrent kliens futott rajta folyamatosan...heves FB postolgatás mellett.
Amúgy én "sajnos" nem vehetem igénybe az 1 GB netbővítő opciót....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Intel fan11 #24748 üzenetére
Igen,ezekhez az ajándék adatmennyiségekhez a Go!NapiNet-et aktiválják alapban,hogy legyen netes csomagod és fel tudjad használni. Azt persze lemondhatod,módosíthatod később.
Észre lehet venni a lassítást,de szerintem telefonon használható utána is,én Opera Minivel böngészek,főleg csak leveleket nézek ha nem vagyok épp gépközelben,ill. ide szoktam felnézni...ennyit megér,és nyilván kevésbé költséges,mint a túlszámlázás esetén lenne....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Intel fan11 #24744 üzenetére
A 300 MB marad,s ha még ebben a 30 napos ciklusban ( a mostani Go!Net S aktiválása utáni ) elfogy,utána jön még a 30 MB,s csak azt követően lassítanak.
-
.bruszli.
senior tag
válasz Intel fan11 #24722 üzenetére
Persze,bármikor módosíthatsz rajta.
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
Webshopos rendelésnél ha csak egy Domino kártyát veszek van-e olyan lehetőség,hogy eleve micro SIM-et kérjek ? Én nem találtam semmit erre vonatkozólag,de hátha...
-
.bruszli.
senior tag
válasz pepe091 #24406 üzenetére
Hát ezt próbáltam magyarázni több irányból is...
Gondolom szóltak a bennfentesek,hogy takarítsák el a nyomokat...
(#24405) sarkanyolo2 . Látod mégis csak volt valami haszna a táblázatodnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz pepe091 #24389 üzenetére
Én is azt hittem,de akkor valami nem stimmel...
A honlapon vagy az árlista van elírva,vagy a dominos vásárlásnál feltüntetett ár ( pl hogy kicsit hazabeszéljek, az Xperia T 149990 vs. 144990 ) Nem néztem mindet,csak ennél az elsőnél már gebasz volt,aminél néztem......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz sarkanyolo2 #24386 üzenetére
Ezek milyen online árak ?
-
.bruszli.
senior tag
Elofizetesnel mivel tudom lemondani sms-ben a gonet m csomagot ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz Soulfly842 #23960 üzenetére
T-Pont volt természetesen ( ha érdekel megadom melyik üzletet és az ügyintéző nevét is )
-
.bruszli.
senior tag
Igen,mint írtam is kb fél óra küzdelem ( és díjcsomagváltás ) után sikerült aktiválni a Go!Net M netet az immár Domino 7 csomagomhoz. Nem tudták inaktiválni a Go!NapiNet csomagot,csak díjcsomagváltás után...épp ez volt a bibi. Ez valami bug,vagy szimplán csak balfékek voltak ?
Azért remélem ezzel az akcióval nem tapsolták el a 300 MB ajándék forgalmam...ezt amúgy le lehet valahol ellenőrizni ?Nekem az előfizetéses kártyámat sem akarták ingyen cserélni,mert nem T-nél vettem az S3-mat...'protekciót' kellett szereznem,hogy ne kelljen érte fizetnem.
-
.bruszli.
senior tag
válasz Beca1990 #23952 üzenetére
Szerintem itt abból adódott a kavar,hogy ez egy ilyen karácsonyi ajándék 300 MB-s új kártya,s alapból a Go!NapiNet lett hozzá aktiválva...és ezt nem tudták felülírni a Go!Net M csomaggal...legalábbis nekem ez jött le.
-
.bruszli.
senior tag
Ez komoly,minden kártyát ingyen cserélnek ? Mert épp ma voltam T-Pontban és kíváncsiságból bepróbálkoztam az új domino kártyám micro SIM cseréjével is...és most is simán lehúztak volna 4500-ra ( nem akartam ténylegesen cseréltetni,csak kíváncsi voltam )
Amúgy e miatt mentem be,mert sms-ben nem engedte a rendszer megrendelni a Go!Net M csomagot. Gondoltam úgy is járok arra,személyesen pikk-pakk megoldják...kb. 1 óra várakozás után 'ügyintézőig' értem. Vázoltam a dolgot,kb 5 perc néma gombnyomkodás után az ügyintéző hölgy átment a kártyámmal egy kolleganőjéhez. Együttes erővel kb újabb 5 perc gépelés / fejcsóválás után visszajött,hogy ők sem tudják átváltani; 'valami ismeretlen hiba miatt nem engedi' a rendszer. Na mondom szép... Odavitték a főnökasszonyhoz,ő legalább egyből tudta mi a gond; Domino 5 csomaghoz NEM lehet megrendelni a promóciós Go!Net csomagot. Oké,akkor váltsunk díjcsomagot...újabb 5 perc -> nem sikerül. Irány a főnökasszony...öröm van;alig fél óra alatt sikerült is ez a komoly bravúr ( igaz volt közben pár perc technikai szünet is,mert megjött az ügyintéző hölgy pizzája )...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz CoolBoy323 #23854 üzenetére
Megkötötted a szerződést,különben nem lenne aktív ill. nem tudnád használni sem. Amíg töltöd,ez menni fog.
-
.bruszli.
senior tag
válasz CoolBoy323 #23849 üzenetére
Miért tiltanák le ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz CoolBoy323 #23845 üzenetére
Én úgy vettem észre a webshopos rendeléseknél mindig aktív kártyát küldenek; gondolom mivel tudják kihez kötni a domino szerződést. Nem kell vele semmit csinálni,beállítod és használod.
-
.bruszli.
senior tag
100 MB a tabletben eddig kb 7-10 napig volt elég,szóval szerintem jó lesz így,ha működik. Persze a legjobb az lenne,ha biztosan maradna ez az akciós lehetőség.
Köszönöm a választ,akkor maradok a biztosnál,és aktiválom a Go!Net M csomagot....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Soulfly842 #23801 üzenetére
Ok,de én biztosra mennék... Tehát akkor ilyenkor mi a helyzet ? Megrendelem a Go!Net M csomagot 90 ft-ért. Ilyenkor ez felülírja a Go!NapiNet csomagot,és arra nem vonnják le a 195 ft-ot,ugye ? Leforgalmazom a 300 MB-t,aztán pedig az M csomag 100 MB-t is,s csak utána lassítanak ? És utána január-februárra 90-90 ft-ért lesz 100-100 MB netem...jól gondolom ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz Soulfly842 #23799 üzenetére
De év végéig lehet ezt csak akciósan megrendelni,nem ? Vagy esetleg folytatódik ez a jó kis akció jövőre is ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz .bruszli. #23687 üzenetére
Most aktiváltam az okostelós Domino 5 kártyát az ajándék 300 MB forgalom miatt,automatikusan aktiválták hozzá a Go!Napinet. Az egyenlegem nem változott; gondolom akkor húznák le a 195 ft-ot,mikor a 300 MB-on túl a 10 MB jönne soron. A kérdésem az lenne,hogy ha megrendelem a Go!Net M csomagot ( 90ft akciós áron ) akkor az felülírja a Go!NapiNet csomagot ?
-
.bruszli.
senior tag
Így már értem,köszönöm. Próbáltam utánaolvasni a honlapon,de erre nem találtam választ; annyit láttam,hogy ez a keret febr. 28.-ig használható fel.
Akkor így járok a legjobban,mert ez a kártya csak a tabletben,netre lesz használva.
Ez az akciós net,ha most aktiválom, ugyanúgy még 2 hónapig havi 90 ft lesz ? Ha jól értelmeztem igen...de lehet benéztem valamit....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
Elvileg nekem is holnap érkezik egy ilyen Domino SIM kártyám. Akkor ha pl aktiválok egy akciós Go!Net M csomagot erre a kártyára 90 ft-ért,akkor kapom csak meg a 300 MB menyiséget is pluszba ?
[ Szerkesztve ]
-
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz Athos.187 #23011 üzenetére
Év elején volt nálam is ilyen,ha azóta nem változott,akkor nagyjából így néz ki most is : direktbe lemondani nem tudod,ilyenkor Domino csomagra váltják át...aztán azzal már azt csinálsz amit akarsz. Ennek ha jól emlékszem van egy 2700 ft-os költsége,amit persze a Domino egyenlegeden jóvá írnak,azaz felhasználhatod a későbbiekben.
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz laabom #22977 üzenetére
Ha nincs készülékbiztosításod akkor azt garanciában nem cserélik a T-szervízben sem...szóval érdemes utánanézni,hol és mennyiért csinálnák meg a legolcsóbban. Általában független szervízek gyorsabban és talán picit olcsóbban is dolgoznak...bár ez nyilván függ attól is milyen készülék és helyileg hol vagy.
-
.bruszli.
senior tag
válasz Braddock #21664 üzenetére
Értem én ezt; tőlem azt is megkérdezték,hogy átvigyék-a az esetleges adatokat az új kártyára,de én előtte már mindent lementettem...szóval így el sem kérték,itt van most is ( természetesen már halott ) nálam.
Végülis Happy End....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Sanyi.il #21645 üzenetére
Nem is csak ez zavar. Mert ha megrongálom,vagy az én hibámból nem tudom használni,akkor verjék rám a költségét. De hogy ugyan azt a szolgáltatást használom,csak egy újabb készülékkel amibe már nem tudom pusztán a mérete miatt használni a meglevő kártyát,hát ezért nem szívesen fizetek. Mintha nekik nem lenne érdekük,hogy tovább használjam a szolgáltatásaikat.
Persze,érthető hogy ezzel is próbálják terelni a népet,hogy náluk vegyen telefont "jópénzért" ( mert ugye az esetben ingyen kicserélik ) de ez szerintem akkor is csak lehúzás....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Varszegig #21636 üzenetére
Végülis csak megoldottam...kicserélték ingyen és hivatalosan,de csak ismeretség útján ment.
Csak a kommentből - amire reagáltam - úgy jött le,mintha ez természetes lenne,hogy ha betolsz egy talicska kártyát,azt már cserélik is nyomban; és persze ingyen....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
Sziasztok !
Jelenleg nincs hűség az előfizetésemen,flottás csomagban vagyok. Tudok webshopon keresztül rendelni hosszabbítással készüléket ? Mert ilyen esetben elvileg kell egy igazolás,hogy jogosult vagyok a flottahasználatra. Ha lehet,akkor pl a futárnak adom át az igazolást ? Van valakinek ilyen tapasztalata ?...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
Sziasztok !
Ismerős szeretné igénybe venni a GOnet M akciós,90ft-os csomagot...van-e itt valami szükséges domino egyenleg limit,hogy igénybe tudja venni,vagy elég ha az aktuális díjat épp le tudják vonni ?...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz oosaki_nana #17827 üzenetére
Ha már lejárt a hűségidőd,akkor minden további nélkül válthatsz Dominora.
-
-
.bruszli.
senior tag
Koszonom; sejtettem ( ill. logikusnak tunt,de hat ettol meg persze nem egyertelmu ) hogy igy van,de biztosra akartam tudni. Akkor meg is rendelem,talan meg unnepek elott megkapom...
Meg annyi kerdesem lenne,hogy van valami korlat arra,hogy egy maganszemely hany Domino csomagot vasarolhat evente ? Regebben ugy emlekszem volt ilyen; es en iden mar vasaroltam......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
-
-
.bruszli.
senior tag
Rendeltem egy telefont Domino csomaggal webshopról,a kártyához elvileg ajándékba kaptam 60 perc hálón belüli beszélgetést...ezt kell valahol 'aktiválni',vagy kapok róla valami jelzést,ha már rendelkezésemre áll ?
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz molnarpeter #15371 üzenetére
Gondolom csak amíg nincs készlet belőle...
Tegnap voltam 3 üzletben is,persze sehol nincs Dominoval....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM