- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
Nekem semmi problémám nincs vele, mivel megelőzöm, hogy legyen vele problémám
Nézz szét fórumokon, beszélj nem elfogult renault szerelőkkel, illetve tulajdonosokkal.
-
rob210
Topikgazda
A motor "szinte" ugyan az, de a Lotus egy fasz konstrukcióval állt elő.
Jövő évben kíváncsi leszek mi lesz, hogy végre a renault renault lesz a lotus meg lotus.Nagyon remélem, hogy jobban oda teszik magukat, mint idén.
Ettől még a renault jó csak a karosszéria nagyon sokat számít egy "ilyen" versenyben. -
Josi
aktív tag
Nahát ez remek.
Nekem totál ugyanilyen a kocsim, az évjárat is stimmel, és ugyanezt csinálja.
Mondjuk rádióhallgatás mellett én nem hallom.
A canister szelep tartója nekem sajna elkorrodált, és most ideiglenesen van rögzitve.
Lehet, hogy azóta csinálja nekem is?
De én is szeretném már megoldani ezt a kerepelést. -
benvolio
őstag
Lehet hülyeséget mondok, de hátha... Jobb oldalt lent az alvázhoz/kasznihoz van erősítve csavarral egy kipufogó tartó vas, ha az meglazul akkor ad ki ilyen hangot, ahogy összeütődik. Eléggé lehetetlen helyen van de megtalálható és meghúzható, fel kell nyúlni hozzá alulról. Csak egyéb lehetőségként írtam. Ha semmi köze a problémádhoz, akkor sorry és passz.
-
én itt nőttem fel, aztán pesten laktam 5 évig, de most megint itt vagyok mert imádom a várost, ráadásul mindenkit ismerek
amugy még a jutott eszembe, hogy igaz hogy drága, de egy hibakeresésre esetleg benézhetsz a helyi márkaszervízbe is
ha egy óra díjáért megtalálják a hibát, lehet hogy a saját szerelőddel meg tudod csináltatni -
amugy bocs, nem jött le elsőre hogy ennyire ragaszkodsz a szerelődhöz, nem akartalak megsérteni
a bosch szervizek azért jók, mert ha nem boldogulnak valamivel, központilag segítséget kérhetnek a bosch központtól, ahol szerelők tízezreinek a felhalmozott konkrét javítási eseteiből dolgoznak és készítenek számítógépes adatbázist -
rob210
Topikgazda
Ezt a cikket tudom javasolni olvasásra.
A laguna drága vétel lesz és nem az ára miatt!!!
Nem tudom milyen adót fog még kitalálni ez a b.zi, c.gány, de köszönöm a F.desz választóknakDe akár azt is írhatnám köszönöm neked Emese
Na mindegy ez nem a politika topik.
-
ok, de azért ha megnézed most is tudsz olyan kocsit venni, aminél alig kell valami hibától tartanod
pl. egy 1.3-as suzuki swift esetében 80% os valószínűséggel kopó dolgokon kívül semmit nem fogsz cserélni 10 éves koráig
és erősebb, gyorsabb, megbízhatóbb, biztonságosabb és sokkal környezetkímélőbb mint pl. egy lada volt újkorában
szerintem ez pl. egy korrekt összehasonlításaz a baj ebben a régi-új vitában, hogy olyan új kocsikat hasonlítanak a régiekhez, amik sokkal többet nyújtanak és így nem is lehet fair a hasonlat
pl. olvastam oylat hogy miylen jó a 30 éves 300d merci, merthogy a mostani e-osztályt miylen drága fenntartani
dehát azért a mostani e-osztály 3-4 szer olyan erős, nagyon biztonságos, 180-al mész vele az autópályán, belül teljes csend van, 100 féle extra van benne
egyszerűen össze se lehet hasonlítanihasonlítaná egy mostani dacia loganhez, mert a csillagon kívül az elején (meg az ezzel járó presztízsen) annyit nyújtott (vagy kevesebbet) mint az....máris látná, hogy nem drágább a fenntartás
-
rob210
Topikgazda
Sajnos nem nyert ezek valóban ilyenek.
Akkorát laggol a túrbójuk, hogy mielőtt elkapja a fordulatot én majdnem kiszáltam megnézni mi romlott elElég szarul van beállítva.
Az1.5 DCI is ugyan ilyen fos.
Nem mennek rendesen, ha bekapcsol a túrbó akkor mondjuk megindul, de rengeteg a hibaforrása.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest