- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
Igen, igazad van maximálisan. De 10 évet vezettem úgy kocsikat, hogy nem volt bennük klíma, és megvotam nélküle. Az első Renaultomban, ami egy 1985 R 11 1.8 benzines volt abban sem volt, mégis hogy szerettem.
Városban dugóban gáz de Lejszi forumtársunk ha jól gondolom Egri, ott olyan nagy dugók nincsennek, vagyis én még nem tapasztaltam.
-
Lejszi
senior tag
Igazad van Ebit, A CLIO-mat én is viszonylag olcson vettem tavaly. 915e ft-ért volt meghirdetve. 2db volt osszesen 1misi alatt a hasznaltauto-n. ebbol a 915bol meg alkudni is sikerult, 850-ert hoztam el +teligumi garnituraval, jo allapotban. Egy olyan sractol vettem meg (kb 30eves) aki még a szuleivel elt es latszott rajta, hogy még az alsonadragjait is vasalja sztem,pedáns jol szitualt, szal nem egy szethajtott géphez sikerult hozzajutni jo aron. Nagyon korrekt volt, segitett mindenben.
-
Lejszi
senior tag
A legtöbb szivó diesel motor általában felújitás nélkül, lazán elmegy 250 ezer km felett, és az alkatrészeik is gondosan vannak megtervezve a nagyobb tömegerők miatt. --> Ez tényleg így van, ezt nem vitatom.
Én csak annyit mondtam, hogy ha egy diesel meghibásodik akkor az embernek mélyebbre kell nyúlnia a zsebében
(A diesel autókat igaz, hogy jól össze rakják és simán elnek 250-300e Km-t
)
Olvastam, hogy a közeljövőben még nagyobb lesz a különbség a benzin es a gazolaj ára kozott. Ez nem sok jót sejtet a diesel autó tulajoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest